- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.281
Çekmeceli 6 li ve A++ veya daha fazla +++ olandan alyacım elektrik için cidden çok fark ediyorCnm sandıklıda alttaki üstteki vs yerleşim zor olur. Çekmeceli daha rahat ve düzenli olur diye düşünüyorum. Çekmeceli alacağım da sadece çekmecelilerin en küçüğünü mü alayım 3 çekmeceli yoksa orta halli 5-6 çekmeceli mi ona karar veremedim.
3 çekmeceli çok küçük aldığına değmez.Cnm sandıklıda alttaki üstteki vs yerleşim zor olur. Çekmeceli daha rahat ve düzenli olur diye düşünüyorum. Çekmeceli alacağım da sadece çekmecelilerin en küçüğünü mü alayım 3 çekmeceli yoksa orta halli 5-6 çekmeceli mi ona karar veremedim.
Joker den neler aldım;
Hastane çıkış seti
Atatürk baskılı bir zıbın
İkili müslin örtü bezi
Philips ikili emzik
Emzik tutucu
Şirin bir tutum
Granül doğal sabun veee
Önlük
Biberon konusunda kararsız kaldım
Çok teşekkür ediyorum liste oluşturacağım inşallah
Öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİyi günlerde kullansın inşallah bebişiniz ❤
Philips biberon tercih edebilirsiniz ben onlardan almıştım şükür bebeğim kullanıyor ile gidiyorum sağdığım sütleri annem biberonla veriyor, siz de tavsiye ederim
Yer sorunun yoksa ne kadar büyük o kadar iyi bence.Cnm sandıklıda alttaki üstteki vs yerleşim zor olur. Çekmeceli daha rahat ve düzenli olur diye düşünüyorum. Çekmeceli alacağım da sadece çekmecelilerin en küçüğünü mü alayım 3 çekmeceli yoksa orta halli 5-6 çekmeceli mi ona karar veremedim.
Evdeyim yatıyorum hep arada ağrım oluyor ama servise gidecek kadar anlamlı değilHerkese günaydınlar ben de erkenciyim.
Dün sadece 1 kilo yoğurt mayaladım
Pazardan 15tl ilk vişne aldım 2 kilodan çok az fazlaca. Temizledim buzluğa attım
3 kilo barbunya kilosu 7 tl buzluğa attım 4 paket oldu.
Buzlukta lahana var doğranmış onu pişireceğim pirinçle dolma gibi olurhem de yer açılır diye düşündüm.
Yayla çorbası hala bitmediakşam yeriz.
Bugün ütü yapacağım biraz daha çamaşır yıkarım.
sirkencubin cnm sormayı unuttum kusura bakma lütfen. Nasılsın oğluşun nasıl? İyicesinizdir inş
Puding sutlac vs yapabilirsinGunaydın, dolabı boşaltma derdindeyim. Ev yogurdum vardı 2ye bolup buzluga attım yayla corbası için, birazda maydonoz yesil soğanım vardı onları da doğrayıp attım mercimek koftesinde kullanırım. Meyveleri yanınıza alırız, peynir dışımdaki kahvaltılıklar dayanır zaten.
Süt konusunda fikri olan var mı? Acılmış kutu sütüm var buzluga attım sütlü tatlı da falan kullanılır mı?
Çok teşekkür ederim bazı arkadaşlara tercih dişi cıkmış. Onlar için üzüldüm bende herkes icin hayirlisi olsun insallahScss94 hayırlı olsun ilk tercihiniz istediğiniz yer olmasına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?