Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çekmeceli 6 li ve A++ veya daha fazla +++ olandan alyacım elektrik için cidden çok fark ediyor

Herkese günaydınlar ben de erkenciyim.
Dün sadece 1 kilo yoğurt mayaladım
Pazardan 15tl ilk vişne aldım 2 kilodan çok az fazlaca. Temizledim buzluğa attım
3 kilo barbunya kilosu 7 tl buzluğa attım 4 paket oldu.
Buzlukta lahana var doğranmış onu pişireceğim pirinçle dolma gibi olur hem de yer açılır diye düşündüm.
Yayla çorbası hala bitmedi akşam yeriz.
Bugün ütü yapacağım biraz daha çamaşır yıkarım.
sirkencubin cnm sormayı unuttum kusura bakma lütfen. Nasılsın oğluşun nasıl? İyicesinizdir inş

3 çekmeceli çok küçük aldığına değmez.
5 çekmece ideal bence.
Çünkü dolabın buzlugunu da kullanıyoruz . Yetiyor.

İyi günlerde kullansın inşallah bebişiniz
Philips biberon tercih edebilirsiniz ben onlardan almıştım şükür bebeğim kullanıyor ile gidiyorum sağdığım sütleri annem biberonla veriyor, siz de tavsiye ederim

Öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Philips cam biberon olması nedeniyle ilk almak istediğm üründü.
Ama yorumlara bakınca çok akıttığını kapağının tam oturmadığını ile ilgili çok şikeyette bulunmuşlar. O yüzden biraz kararsız kaldım açıkcası

Geçen ay elektrik faturam 85 gelmişti.
Bu ay 1 hafta evde yoktuk.sanki fatura erken geldi ama 30 gelmiş.

Zamlar nasıl etkileyecek bakalim

Yer sorunun yoksa ne kadar büyük o kadar iyi bence.
Evdeyim yatıyorum hep arada ağrım oluyor ama servise gidecek kadar anlamlı değil

Günaydın herkese bugün eşim nöbete gitti buradaki son 2 nöbet ondan sonra biraz mazeret izni kullanacak sonra meyil izni kurbandan sonra Edirne de ise baslayacak inş eşim askeri kıyafet istemişti genel komutanliktan karşı ödemeli göndermişler mng kargoya vermişler gelmedikleri halde evde yoktunuz diye msj atmışlar eşim arayacak getirmezlerse gidip alacagim birazda bişeyler alırım pazardan dolabı boşaltıyoruz ama mecbur yemedende olmuyor son ana kadar mutfak kullanılacak mecbur

Gunaydın, dolabı boşaltma derdindeyim. Ev yogurdum vardı 2ye bolup buzluga attım yayla corbası için, birazda maydonoz yesil soğanım vardı onları da doğrayıp attım mercimek koftesinde kullanırım. Meyveleri yanınıza alırız, peynir dışımdaki kahvaltılıklar dayanır zaten.
Süt konusunda fikri olan var mı? Acılmış kutu sütüm var buzluga attım sütlü tatlı da falan kullanılır mı?

Puding sutlac vs yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…