- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.301
Evet ilçesi canımAlasehir ilçesi mi oluyo acaba
Benimkide a+ 7 ya da 8 lira farkediyordu ilk aldıgımızda şimdi hesaplamadım a++ olanlar daha iyiymiş keşke dikkat etseymişim alırkenNe alırsan al ama a+ alma a++ al bizim dondurucu a+ onu aldigimizdan beri elektirik çok yüksek geliyor tanıdıkların hep a++elektirikte pek farketmiyor
Pogaçada kullanabilirisn ben buzluktaki sütten çıkarıyorum genelde sütlü tatlıda kullanılır diye düşünüyorum sütçüden aldıgımız sütü pişirip soguyunca buzluga atıp sonra çıkarıp yogurt yapan arkadaşım var hiçbir sorun yaşamadım diye anlatıyorGunaydın, dolabı boşaltma derdindeyim. Ev yogurdum vardı 2ye bolup buzluga attım yayla corbası için, birazda maydonoz yesil soğanım vardı onları da doğrayıp attım mercimek koftesinde kullanırım. Meyveleri yanınıza alırız, peynir dışımdaki kahvaltılıklar dayanır zaten.
Süt konusunda fikri olan var mı? Acılmış kutu sütüm var buzluga attım sütlü tatlı da falan kullanılır mı?
Cok kalitelidir o tarafin salcalariKendime güzel bir kahvaltı hazırladım enerji depoladımama başım çok ağrıyor nedense. Makinaya çamaşır atıp çarşafları değiştirip ütüye başlamalıyım
Hediye Hatay’dan 2 kiloluk domates ve biber salçası geldi o kadar mutluyum ki
Olca marka salça hem lezzetli hem de küflenmiyor zorda kalırsan tavsiye ederim cnm .Hazir salcayi nasil sakliyorsun. Hemen küflenmemesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?