Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne alırsan al ama a+ alma a++ al bizim dondurucu a+ onu aldigimizdan beri elektirik çok yüksek geliyor tanıdıkların hep a++elektirikte pek farketmiyor
Benimkide a+ 7 ya da 8 lira farkediyordu ilk aldıgımızda şimdi hesaplamadım a++ olanlar daha iyiymiş keşke dikkat etseymişim alırken

Pogaçada kullanabilirisn ben buzluktaki sütten çıkarıyorum genelde sütlü tatlıda kullanılır diye düşünüyorum sütçüden aldıgımız sütü pişirip soguyunca buzluga atıp sonra çıkarıp yogurt yapan arkadaşım var hiçbir sorun yaşamadım diye anlatıyor

Günaydın hayırlı cumalar eşim nöbetten geldi kahvaltı yaptık ben çıktım işe gidiyorum çocuklara o bakacak annem abimle yiğenlerimle kardeşimin yanına gidiyor bugün haftaya işe götürcem çocukları bakalım ne yapcam

Günaydın herkese

Bende kahvaltı yaptım , küçük bir menemen hazırladım kendime.
Eşim işe erken gidiyor, işyerinde bişeyler yiyor.
Mutfağı toparladım. Dün gece makinayı çalıştırmıştım onları astım sabah.
Yatak odamın pike takımını çıkarıp makinaya attım. Akşam için karnıyarık ve pilav düşünüyorum. buzluktan kıymayı çıkarıp dolaba koydum. Çözülür yavaştan.
4 dk içinde evden çıkmam lazım, 11 de işyerinde olmam için ama hala üşegençlik yapıyorum

Sabah 6 da uyandım 08:30 da geri uyudum 10:30 da geri uyandım ne oluyorsa böyle üst kattaki camdan birşey çırpıyordu benimde yatak odamda cam açık uyuyorum sese gözümü açtım ama kızmadım hiç çay suyu koydum eşim bugün dışarıdan kahvaltı için birşeyler aldı 7.5 tl Ödemiş kendine . Hep ben hazırlıyorum arada değişiklik olsun dedim dünde geç gelecek olunca kantinde 12 tl harcamıştı

Kendime güzel bir kahvaltı hazırladım enerji depoladım ama başım çok ağrıyor nedense. Makinaya çamaşır atıp çarşafları değiştirip ütüye başlamalıyım
Hediye Hatay’dan 2 kiloluk domates ve biber salçası geldi o kadar mutluyum ki

Bende asla market salçası yiyemiyorum onunla yapılan yemekler Tatlı oluyor baştan

Ev salçam az kaldı 3 tane yarım kg lık var . Hazır salça aldım yemeği yaparken karıştırarak yapıyorum yoksa salça yetişmeyecek

Bir kutu salçayı açıyorum sonra yarısını buzluğa koyuyorum. Geri kalanı kullanıp sonra buzluktan kalanı çıkartıyorum. Kullandığımın üzerine az sıvı yağ koyunca da bozulmayı engelliyor .

Bende doğuşun salçasını alıyorum oda iyi olca da ünlü bir marka evet ama küçük boyu yok sanırım görmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…