- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.321
Öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Philips cam biberon olması nedeniyle ilk almak istediğm üründü.
Ama yorumlara bakınca çok akıttığını kapağının tam oturmadığını ile ilgili çok şikeyette bulunmuşlar. O yüzden biraz kararsız kaldım açıkcası
Tesekkur ediyorumSevgilipure hazel sizde mi hamilesiniz.
Önceki yazdıklarınızı yanlış hatırlamıyorsam 2. çocuk istiyordunuz
Hamile iseniz çok sevindim sağlıcakla alın, değilsenizde tez zamanda Rabbim müjdelesin
Bizim gibi takvim oluştursana pürecimTesekkur ediyorum
Tesekkur ediyorum
Mamajoo pes Gold 150 ml almıştım yorumlara bakıp çok memnunuz akıtma gibi sıkıntımız olmadıÖncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Ama yorumlara bakınca çok akıttığını kapağının tam oturmadığını ile ilgili çok şikeyette bulunmuşlar. O yüzden biraz kararsız kaldım açıkcası
Öncelikle teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Bizim elektirik 107 geldi bu ay fırın bile çalıştırmadım klima da yok
Tavsiyen için teşekkür ederimMamajoo pes Gold 150 ml almıştım yorumlara bakıp çok memnunuz akıtma gibi sıkıntımız olmadı
Tavsiyelerin için teşekkürler zeryaPhilips avent diye geçen zararsız kalın plastik serisi var, ben doğduğundan beri onu kullanıyorum set halinde almıştım. Hiç akıtma vs yapmıyor gaz oluşumunu da önlüyor tavsiye ederim.
Ama Asıl gaz önlemek için dr. Brown marka biberonlar şahane, asla gaz yapmıyor onu da kullandım bir süre.
Cam biberonlar bebek biraz büyüyünce daha kullanılmalı bence,allah korusun düşüp kırılma bebeğin biyerine batma ihtimali korkutuyor beni. Hala da cam biberon kullanmıyorum :) özel üretilen sağlıklı plastik kullanıyorum
Sağlıcakla bebegini kucağına alırsın inşallah cnm az kalmışTavsiyen için teşekkür ederim
Sağol canım, inşallahSağlıcakla bebegini kucağına alırsın inşallah cnm az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?