Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İşte geldim
kargoyu aldım 24 tl
Simit poğaça aldım çıktığımda kızlar uyuyordu kahvalti için 9 tl
Pazarda da 43 tl harcamışım (domates,salatalık, biber,dolma biber,acur,taze fasulye,patlıcan,kabak,kiraz ve kayısı)
Pazar kötünün iyisi işte ama mevsimi deyip aman aman uygun değil

Ben doğduğundan beri(ilk başlarda sağarak vermek durumunda kalmıştım) kullandığım ve %100 memnun kaldığım bir ürün olduğu için tavsiye etmek istedim sizede. Bizde akıtma vs bir sorun olmadı. Bir küçük bibereon( Sağma makinesi ile gelmişti), 2 orta boy biberon, ve bir adet orta boy cam biberon kullanıyoruz gayet memnunuz
Emzik içinde nuk kullanuyoruz aklınızda bulunsun araştırabilirsiniz isterseniz
Tabiki son karar sizin ben deneyimlerimle yardımcı olmak istedim sizlere :))

Eşim 30 tl birşey için havale geçti galiba şubeye çay şeker vs içindir . Elektrik 41 tl gelmiş 2 hafta evde yoktuk ama gitmeden perdeleri filan yıkamıştım birde vantilatör çalışıyor sürekli

Mamajoo pes Gold 150 ml almıştım yorumlara bakıp çok memnunuz akıtma gibi sıkıntımız olmadı

Philips avent diye geçen zararsız kalın plastik serisi var, ben doğduğundan beri onu kullanıyorum set halinde almıştım. Hiç akıtma vs yapmıyor gaz oluşumunu da önlüyor tavsiye ederim.

Ama Asıl gaz önlemek için dr. Brown marka biberonlar şahane, asla gaz yapmıyor onu da kullandım bir süre.

Cam biberonlar bebek biraz büyüyünce daha kullanılmalı bence,allah korusun düşüp kırılma bebeğin biyerine batma ihtimali korkutuyor beni. Hala da cam biberon kullanmıyorum :) özel üretilen sağlıklı plastik kullanıyorum

Tavsiyelerin için teşekkürler zerya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…