- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.341
Geldi evetSesu tüy dökücü mesaji size de geldi mi
Bana da geldi, ama doldurmadımSesu tüy dökücü mesaji size de geldi mi
Bereketli olsun canım254ten 2gram aldm fiziki
sagolasın canımBereketli olsun canım
Bebek için hangi marka ateş ölçer aldın?
Ne güzel düşünmüşler:)sagolasın canım
valla canım suan evde degılım markayı hatırlamıyorum bı tane normal eski atesölçer aldk bide dijital. aldık derken ikisi de hediyenormal olan ve bir kac parca seyi eczacı arkadasım kucuk paket yapmıs hedıye ettı sagolsun.
aynen sagolsun canım dıjıtal olanı da gorumcem almıstı hedıye. onunda yeni 2aylık bebegı var hedıyeleşiyoruz, biz de hedıye mantıgı soyle aramızda yabancı olmadıgı için aıle içi kım neyi begendıyse onu alıyoruz gıdım kendım alim gibi degıl yani.dıyelim pahalı bıse kv ben ortak alıyoruz gibi gibi. cok sukur hıc sorunumuzda olmadı herkesin gonlu olmus oluyor dogumgunlerınde de boyleNe güzel düşünmüşler:)
Bencede hediyeleşmek birbirine destek çıkmak çok güzelaynen sagolsun canım dıjıtal olanı da gorumcem almıstı hedıye. onunda yeni 2aylık bebegı var hedıyeleşiyoruz, biz de hedıye mantıgı soyle aramızda yabancı olmadıgı için aıle içi kım neyi begendıyse onu alıyoruz gıdım kendım alim gibi degıl yani.dıyelim pahalı bıse kv ben ortak alıyoruz gibi gibi. cok sukur hıc sorunumuzda olmadı herkesin gonlu olmus oluyor dogumgunlerınde de boyle
mesela kv ye anneler gununde hedıye almadk camasır makınası aldı sımdı bırer taksit ödeyecegız gerısını kendı odeyecek bence boyle seyler daha guzel
Şimdi eve geldim fırından 3 ekmek aldım 4,50 lira ödedim. Sıcacıkk.
Bu akşam annemde gelecek bize
Karnıyarık pilav çoban salata, ve patates salatası yapıcağm canım istedi
Menulerin cok guzel genelde.Ocağa eristeli yeşil mercimek koydum, tavuk but haslayip kızartıcam birde pirinç pilavı yapıcam bunların yanına yoğurt iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?