Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kayısı
Limon
Armut
Maydonoz
Kapya
Soğan
Pembe domates kahvaltı için
3 litre çiğ süt, 44 lira ödedik.
eşim erken çıktığı için , aldıklarımızı eve bırakıp
Ordan Bursaya gidecek. 8/9 gibi gelecek inşallah. Bende 6 gibi çıkarım..
50 liradan 6 lira kaldı onunla da bir dolar aldım, 8 dolarım oldu

Sabah çocuklarla pastane ve market alışverişi 60 lira.
Sinema istiyorlar 18:30 seansı en az 50-60 lira da oraya veririz.
Bebek bekleyen kucağına almasına çok az kalan arkadaşlarım, insallah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alırsınız, insan hayatının en heyecanlı en güzel günleri
Güzel bir akşam olsun hepimize

Bereketli olsun canım

Bebek için hangi marka ateş ölçer aldın?
sagolasın canım
valla canım suan evde degılım markayı hatırlamıyorum bı tane normal eski atesölçer aldk bide dijital. aldık derken ikisi de hediye normal olan ve bir kac parca seyi eczacı arkadasım kucuk paket yapmıs hedıye ettı sagolsun.

Ne güzel düşünmüşler:)

Ne güzel düşünmüşler:)
aynen sagolsun canım dıjıtal olanı da gorumcem almıstı hedıye. onunda yeni 2aylık bebegı var hedıyeleşiyoruz, biz de hedıye mantıgı soyle aramızda yabancı olmadıgı için aıle içi kım neyi begendıyse onu alıyoruz gıdım kendım alim gibi degıl yani.dıyelim pahalı bıse kv ben ortak alıyoruz gibi gibi. cok sukur hıc sorunumuzda olmadı herkesin gonlu olmus oluyor dogumgunlerınde de boyle
mesela kv ye anneler gununde hedıye almadk camasır makınası aldı sımdı bırer taksit ödeyecegız gerısını kendı odeyecek bence boyle seyler daha guzel

Bencede hediyeleşmek birbirine destek çıkmak çok güzel

Merhabalar doktora gittik ikili testin sonucu çok iyi başka bir teste ihtiyaç duymadı ultrasonda çok güzel geçti çok şükür Doktor oğluma edepsiz valla bu diyor her yerini açıyor hiç saklama huyu yok diye dalga geçiyor 2 hafta sonra yine görecek ilacımın dozunu 1 hafta boyunca 1 tablete düşürüp sonra da bıraktırmaya karar verdi herşey rutine döndü yani eve gelirken eşim bimden araba için yağ çözücü sprey aldı kaç tl bilmiyorum . 40 tl hastahanede ödedik. 14 tl ben marketten gazoz, tandır lavaşı , çiğ köfte filan aldım . Eşim geldi birşeyler atıştırıp işe geri döndü maaşa başlayacak 10 gün yoğunlar. Bende uzandım daha birşey yiyemedim kasığım çok ağrıdı nedense

Şimdi eve geldim fırından 3 ekmek aldım 4,50 lira ödedim. Sıcacıkk.
Bu akşam annemde gelecek bize
Karnıyarık pilav çoban salata, ve patates salatası yapıcağm canım istedi

Keşke benim annemde gelebilse bize mesajın burnumu sızlattı . İzinden yeni döndük ama annemi düzgün hiç göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…