- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.361
aynı bızım bebıs gbı desene canım doktor her acıdan gösterıyor dıyorduMerhabalar doktora gittik ikili testin sonucu çok iyi başka bir teste ihtiyaç duymadı ultrasonda çok güzel geçti çok şükür ❤Doktor oğluma edepsiz valla bu diyor her yerini açıyor hiç saklama huyu yok diye dalga geçiyor 2 hafta sonra yine görecek ilacımın dozunu 1 hafta boyunca 1 tablete düşürüp sonra da bıraktırmaya karar verdi herşey rutine döndü yani eve gelirken eşim bimden araba için yağ çözücü sprey aldı kaç tl bilmiyorum . 40 tl hastahanede ödedik. 14 tl ben marketten gazoz, tandır lavaşı , çiğ köfte filan aldım . Eşim geldi birşeyler atıştırıp işe geri döndü maaşa başlayacak 10 gün yoğunlar. Bende uzandım daha birşey yiyemedim kasığım çok ağrıdı nedense
İnşallah bir daha ki izinde birbirnizi doya doya görürsünüzKeşke benim annemde gelebilse bize mesajın burnumu sızlattı . İzinden yeni döndük ama annemi düzgün hiç göremedim
Annemle artık doğumda görüşeceğizİnşallah bir daha ki izinde birbirnizi doya doya görürsünüz
annenin yeri başka gerçekten
Teşekkür ederim pureMenulerin cok guzel genelde.
Eline saglik
Ben tek alırdım açıkcasıKızlar ikiz bebekler de çeyrek iki tane mi alinır akraba değil ama arkadaş ilk defa ikiz bebekler olacak tanıdıklardan
Veya 1er gram da takilabilirKızlar ikiz bebekler de çeyrek iki tane mi alinır akraba değil ama arkadaş ilk defa ikiz bebekler olacak tanıdıklardan
gördüm ben de canım pazar alıcam ınsAllah 4tane falanKızlar
Bende alacağım aynen iyi gibigördüm ben de canım pazar alıcam ınsAllah 4tane falan
ben hep bu fıyattan alıyorum canım beklıyorum 10a dustugu zaman. normalde her 10 lira uzerıne bi tane oluyor ama eger bızım burdakınde denk gelırsem kızlar ilk 10dan snra ıstedgn kadar verıyorBende alacağım aynen iyi gibi
Hahahaha bende gördüm o resmîÇiftlikbankin tosunu fotograf paylasmis lüks yatta.
Eşim de adamin paralarinin hesabini yapiyor hesap makinesinde. Hesaplayamiyor dahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?