Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben hep bu fıyattan alıyorum canım beklıyorum 10a dustugu zaman. normalde her 10 lira uzerıne bi tane oluyor ama eger bızım burdakınde denk gelırsem kızlar ilk 10dan snra ıstedgn kadar verıyor
Başka marka düşüyordu bu sefer lipton ya sevindim değişiklik olur bergamotlu sevmem ben eşim sever ama olsun

Tünaydın sabah yine 7 de uyandım gece geç uyumuştuk eşim maaş yaptı 12 de geldi gece . Bende sabah midem bi kötüydü uyandım öyle sessiz yattım ki eşim uyanmasın geç uyudu diye . 9 da annesi aradı telefona uyandık benimde içim geçmiş . Ne yapıyorsunuz diyor ne yapılırsa o saatte kalktık kahvaltı hazırladım A101 den ekmek yeşil zeytin salam ( ben asla yemiyorum) birde indirimdeki çayı aldık 20 tl ödedik . Biraz önce de omegam az kaldı diye 60 kapsül 60 tl sipariş verdim inşallah bugün kargoya yetişir diye ümit ediyorum. Haftalık yemek menüsü yaptım akşam hava serinleyince alışverişe gideriz . Kemik kıyma süt yumurta filan alınacak . Buzluktan köfte çıkarttım fırına veririz gazoz var ayrıca dün üzüm hoşafı kaynattım. Kırmızı biber közleyip meze yaparım . Izgara köfte güzel oluyor ama ev sıcak duman oluyor kokuyor sonra . Yarın eşim çalışacak biraz daha . Bende çamaşırlara bakarım nevresim yıkarım dedim

Günaydınlar kızlar

Sabah sabah sinirim bozuldu..
Kızlar işyerim Carrefour markete çok yakın.
Sık uğrarım. Ara öğün için meyve yada kuruyemiş alırım molamda uğrarım.
Bugün bir karı koca bir müşteri meyve/sebze bölümünde yarım kg kadar kayısı alıp yarım kilo kadar da kayısı yediler
Birde çekirdeğini oraya buraya meyvenin içine sıkıştırdılarr.. Allah af etsin beni ama bu tür kişileri gördükçe aynı havayı solduğumz için kızıyorum...

Reyon görevlisi yok mu uyarmıyor nasıl boğazlarından geçiyor anlamadım insan çekinir

Uyarıyorlar ama takan yok ki.
İthal muzun kg 15,90 muz bir adeti 3/4 lira geliyor onu bile yiyorlar
Tövbe tövbe ya bizim alışveriş yaptığımız yerel markette her gittiğimizde personeller abla canın ister seç yıkayalım ye derler ben onu bile yapmam . İstediğimi zaten satın alıp yiyorum ne garip insanlar var ya

Bende satın almadığm bişeyi yemem. Tadını bilmediğm bişey olur. Az alırım beğenirsem tekrar alırım zaten.. sırf bu tür kişiler yüzünden hiç oraya uğramak istemiyorum... hiper birde herşey var . Orda ki çalışan bir abi buraya sadece karnını doyurmak için gelen bile var dedi düşün yani

gunaydın tugcecım ben de peynir aldm fındık ezmesi aldm 4pakette çay aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…