Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bizim komsumuz vardı rahmetli pazara gıderdı peynir cesıtleri dene tereyag tat falan filan ananem kahvaltı yaptı geldi derdi

yok canım stoga attım evde de 5tane falan var. biz misafir gelince falan cok atıyoruz cabucak bıtıyor o yuzden 2kısıyken 3tane atarız.
Bizde kendimize onlardan demleyip 2 tane atıyoruz misafir gelince diğer çayı kullanıyoruz

Ya ne güzel herkes ya pikniğe ya denize gidiyor maşallah

Malesef benim eşim özellikle haftasonu daha yoğun çalışıyor ben oğlumla evde pinekleme halinde :)

Neyse ben de bugün oğlumu çıkarırım parka götürürüm oyalanırız biraz

Bugün ekmek dışında harcamam olmaz diye düşünüyorum akşam misafirim var ama yemeğim de var yanına bi salata yaparım yeter yabancı değiller zaten

Taşınacağımız için buzluk stoklarımı eritiyorum erik vardı geçen seneden bir poşet komposto yaptım demin. Bebeğime de içiriyorum dışardan hazır almıyorum meyve suyu gibi şeyleri

Herkese mutlu günler :))

bende 2 hafta sonra gittiğim zaman 18olacak 21 inci haftada girerim galiba

Benim cadi kiz cok hareketli masallah. Karnimi tekmeliyor.
Bir de cok asagida hissediyorum kizlar yaa.
Kasiklarimi tekmeliyor sanki o kadar asagida
Merhaba Benimde kızım olucak inşallah.Hafta olarak 25in içine girdim ve dediğin gibi tekmelerini hep aşağıda hissediyorum,çok nadir göbek deliğinin yan kisimlarinda.Durusu da ayaklar asagidaydi en son.Kafama takip neden aşağıda, göbeğim de yukarı cikmiyor diye kuruyordum.Gorunce yazmak istedim:)

Benim bir arkadaşımda aynı durumda aklıma geldi kızı olacak ve aşağıda onunda

Oğluma dogum günü hediyesi yarış pisti sipariş ettim. 150 lira büyük kutlama yapmicam taşınıyoruz insallah seneye cok güzel dogum günü olur. Ama fotoğraf çekimi yapmak istiyorum. Burda bi göl var onun kenarında fotolarını çekeriz 3 balonuyla felan hatıra kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…