- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.401
Yaaaa çok iyi yapmışsın denedin mi çayı pekigunaydın tugcecım ben de peynir aldm fındık ezmesi aldm 4pakette çay aldım
bizim komsumuz vardı rahmetli pazara gıderdı peynir cesıtleri dene tereyag tat falan filan ananem kahvaltı yaptı geldi derdiGünaydınlar kızlar
Sabah sabah sinirim bozuldu..
Kızlar işyerim Carrefour markete çok yakın.
Sık uğrarım. Ara öğün için meyve yada kuruyemiş alırım molamda uğrarım.
Bugün bir karı koca bir müşteri meyve/sebze bölümünde yarım kg kadar kayısı alıp yarım kilo kadar da kayısı yediler
Birde çekirdeğini oraya buraya meyvenin içine sıkıştırdılarr.. Allah af etsin beni ama bu tür kişileri gördükçe aynı havayı solduğumz için kızıyorum...
yok canım stoga attım evde de 5tane falan var. biz misafir gelince falan cok atıyoruz cabucak bıtıyor o yuzden 2kısıyken 3tane atarız.Yaaaa çok iyi yapmışsın denedin mi çayı peki
İyiymişbizim komsumuz vardı rahmetli pazara gıderdı peynir cesıtleri dene tereyag tat falan filan ananem kahvaltı yaptı geldi derdi
Bizde kendimize onlardan demleyip 2 tane atıyoruz misafir gelince diğer çayı kullanıyoruzyok canım stoga attım evde de 5tane falan var. biz misafir gelince falan cok atıyoruz cabucak bıtıyor o yuzden 2kısıyken 3tane atarız.
en son kontrolde durumu nasıldıki püre şuan kaç haftalıkoldunuzBenim cadi kiz cok hareketli masallah. Karnimi tekmeliyor.
Bir de cok asagida hissediyorum kizlar yaa.
Kasiklarimi tekmeliyor sanki o kadar asagida
23 haftalik denildi.en son kontrolde durumu nasıldıki püre şuan kaç haftalıkoldunuz
oooo maşallah kocaman olmuş23 haftalik denildi.
Iyiydi. Ters pozisyondaymis. Daha kucuk oldugu icin boyle buyudukce dogru pozisyona gelir dedi
MerhabaBenim cadi kiz cok hareketli masallah. Karnimi tekmeliyor.
Bir de cok asagida hissediyorum kizlar yaa.
Kasiklarimi tekmeliyor sanki o kadar asagida
Benim bir arkadaşımda aynı durumda aklıma geldi kızı olacak ve aşağıda onundaMerhabaBenimde kızım olucak inşallah.Hafta olarak 25in içine girdim ve dediğin gibi tekmelerini hep aşağıda hissediyorum,çok nadir göbek deliğinin yan kisimlarinda.Durusu da ayaklar asagidaydi en son.Kafama takip neden aşağıda, göbeğim de yukarı cikmiyor diye kuruyordum.Gorunce yazmak istedim:)
ilki normal dogummuydu pureGirdim 2 farkli doktor gordu.
Bi sikinti yok denildi.
Insallah oyledir
Sezeryandiilki normal dogummuydu pure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?