- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.741
canım araba varsa ve kullanıyorsan en güzeli bu tabiki.Kizlar ben okula ogretmen arkadasimla gidip geliyordum. tabi her zamn dersler uyusmadigi icin otobusle gidip geldigimde cok oldu. Arkadasima ayda 100-120 lira gibi bir tutar veriyordum. Ama hep baskasina bagimli kalmak zorluyor hemde 15 dk lik yolu otobusle gittigim zamanlrda 1 saati buluyor bosuna zaman kaybi. Bu donem bismillah diyip gectim direksiyonun basina. 1 haftadir kendim geliyorum. ayda 200-250 civari benzine gidecek ama kafam daha rahat olacak diye dusunuyorum.
Aynen ya baskasina bagli kalmadan istedigim yere gidebilmek cok guzel bir seymisTebrik ederim en guzeli olmuş, direksiyon başına geçmiş insan bi özgürlük alanı veriyor
Ya mesela arkadasimla gittigim zamnlar baskalarinida aliyordu o yuzden daha erken cikmak zorunda kaliyordum ya da cikista isi oluyordu beklemek zorunda kaliyordum. Boyle iyi oldu bakalimBence söylemelisin.
Onun paraya ihtiyacı var ama eşin de bu parayı kolay kazanmıyor.
Yalap şalap iş yapması çok yanlış.
Düzgün bir dille uyarmalısın bence.
Çok iyi yapmışsın bence.
Ben de tek başıma araba ile gelip gidiyorum. Aylık dediğin gibi 200-250 civarı masraf oluyor ama kimseye eyvallahım olmuyor.
bnm okulumda guya merkeze bagli ama bayagi sehrin disinda kaliyor.En iyisi. Ben sıkıntılı bi köyden merkeze gidip geliyordum. Otobusten cok cok rahatti.
Bnde ehliyeti alali 3-4 ay oldu.oncedende tecrubem yoktu ama bir cesaret surmeye basladim. Allahim kazadan beladan korusun insallahcanım araba varsa ve kullanıyorsan en güzeli bu tabiki.
ben kullanamıyorum bir arkadasla gidip geliyorum şu an ama ders saatlerimiz aynı sorun yok. ama farklı olsa sıkıntı olurdu tabiki
Geçen gün baktığımda iki lira daha fazlaydı canm gramAltin yüksek bugun .şuan gram 161.8 görünüyor. Dolar da yüksek.
ne güzel erkenden kalkıp hem kendini hem evini güzelleştirip işe doğru yolalmakGünaydın kızlar.
Dün akşam eve giderken fırına uğradık, simit poğaça aldık, 3.5 tl ödedik.
Eşim akşam kahvaltısı yapmak istedi illa ki.
Bu aralar erken yatsam dahi geç kalkıyordum.
Dün erken kalkmak için kendimi şartlayarak uyudum.
Sabah 06.10 da uyandım. Evden çıkana kadar baya vaktim oldu. 1.30 saat kadar.
Dolaptan dondurulmuş taze fasulye çıkarıp pişirdim, öğle yemeği için yanıma aldım.
Süt, hurma, fındık ve ceviz de aldım yanıma ara öğünlük.
Oh, sağlıklı bir kahvaltı da yaptım.
Kahvemi de yanıma aldım içmek için.
Saçlarıma bayadır maşa yapmıyordum, maşa da yaptım.
Aldığım kaş kontürünü, far paletini kullanarak makyaj da yaptım.
Benden iyisi yok bu sabah.
Birazcık erken kalktım ama yavaş yavaş bir sürü iş hallettim, verdiği huzuru değişmem.
İlk kalktığımda çamaşır mı atsam makinaya bile diye düşündüm:))
Atmadım bu sefer, ama bi dahakine atabilirim.
Bugün hiç para harcamamak niyetindeyim.
Ayın 15’ine kadar sıkalım kendimizi düşüncesindeyim.
Allah kazadan beladan korusun, hep sağlıkla inşallah, en iyisini ypmışsıınKizlar ben okula ogretmen arkadasimla gidip geliyordum. tabi her zamn dersler uyusmadigi icin otobusle gidip geldigimde cok oldu. Arkadasima ayda 100-120 lira gibi bir tutar veriyordum. Ama hep baskasina bagimli kalmak zorluyor hemde 15 dk lik yolu otobusle gittigim zamanlrda 1 saati buluyor bosuna zaman kaybi. Bu donem bismillah diyip gectim direksiyonun basina. 1 haftadir kendim geliyorum. ayda 200-250 civari benzine gidecek ama kafam daha rahat olacak diye dusunuyorum.
Cnm hayırlı olsun otomatik vites ise stres yapma aynalarından etrafını iyi kontrol et yeter zaten iki pedal var manuel gibi olmuyor rahat oluyorAynen ya baskasina bagli kalmadan istedigim yere gidebilmek cok guzel bir seymis
Ya mesela arkadasimla gittigim zamnlar baskalarinida aliyordu o yuzden daha erken cikmak zorunda kaliyordum ya da cikista isi oluyordu beklemek zorunda kaliyordum. Boyle iyi oldu bakalim
bnm okulumda guya merkeze bagli ama bayagi sehrin disinda kaliyor.
Bnde ehliyeti alali 3-4 ay oldu.oncedende tecrubem yoktu ama bir cesaret surmeye basladim. Allahim kazadan beladan korusun insallah
bravo vallabir aksilik olmazsa bugün harcama yapmam. fikir degistirdim bugün mantı var dolapta onu yapacağım belki yanına çorba yaparim. hafta ici yoğurtta yaptim ayın 15 ine kadar dikkat etmeliyim tüm parayı altina yatirdim. 50 tl var sadece
Benimde ayni. Ögleden sonra hazirlayacagim bende aksam icinKuru fasulye + pilav+salata hazırladım akşam için
Otomatik vites degil manuel arabamiz.Cnm hayırlı olsun otomatik vites ise stres yapma aynalarından etrafını iyi kontrol et yeter zaten iki pedal var manuel gibi olmuyor rahat oluyor
Olsun gözde büyütecek bir durum yok maşallah sürdükçe alışıyor insanOtomatik vites degil manuel arabamiz.
Normalde otomatik alinca surerim diyordum ama ev kredisi odeyince para biriktoremiyoruz. Otomatik vites almamiz icinde en azindan 1 yil daha beklemem lazimdi. Bnde direk manuelle basladim :)
çünkü ayın 15 inde hep altın yükseliyor hemde tüm ödemeler ayın 15 i olunca maaşlar uçup gidiyor. ek dersle ve eşimde kalan parayla aldık bu sefer. bakalim ayın 15 inde işlemlerden sonra kalırsa azcik daha alirimbravo valla
parayı altına yatırıp harcamama yapmamaya dikkat etmek
bende az bir miktar günlük harcamaya ayırdım kalanını bankadan döviz takibine yatırdım.
Ayrılanları da biriktirebilsem ne güzel olur :)
Günlük al sat ile altından 43 tl kar ettim efferümmm bana
Altını bozup sterline geçtim bugün düşüşte hanfendü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?