Bugün ne aldin kaç tl harcadin

canım araba varsa ve kullanıyorsan en güzeli bu tabiki.
ben kullanamıyorum bir arkadasla gidip geliyorum şu an ama ders saatlerimiz aynı sorun yok. ama farklı olsa sıkıntı olurdu tabiki

Tebrik ederim en guzeli olmuş, direksiyon başına geçmiş insan bi özgürlük alanı veriyor
Aynen ya baskasina bagli kalmadan istedigim yere gidebilmek cok guzel bir seymis

Ya mesela arkadasimla gittigim zamnlar baskalarinida aliyordu o yuzden daha erken cikmak zorunda kaliyordum ya da cikista isi oluyordu beklemek zorunda kaliyordum. Boyle iyi oldu bakalim
En iyisi. Ben sıkıntılı bi köyden merkeze gidip geliyordum. Otobusten cok cok rahatti.
bnm okulumda guya merkeze bagli ama bayagi sehrin disinda kaliyor.

canım araba varsa ve kullanıyorsan en güzeli bu tabiki.
ben kullanamıyorum bir arkadasla gidip geliyorum şu an ama ders saatlerimiz aynı sorun yok. ama farklı olsa sıkıntı olurdu tabiki
Bnde ehliyeti alali 3-4 ay oldu.oncedende tecrubem yoktu ama bir cesaret surmeye basladim. Allahim kazadan beladan korusun insallah

ne güzel erkenden kalkıp hem kendini hem evini güzelleştirip işe doğru yolalmak

Allah kazadan beladan korusun, hep sağlıkla inşallah, en iyisini ypmışsıın

Cnm hayırlı olsun otomatik vites ise stres yapma aynalarından etrafını iyi kontrol et yeter zaten iki pedal var manuel gibi olmuyor rahat oluyor

bravo valla
parayı altına yatırıp harcamama yapmamaya dikkat etmek
bende az bir miktar günlük harcamaya ayırdım kalanını bankadan döviz takibine yatırdım.
Ayrılanları da biriktirebilsem ne güzel olur :)

Cnm hayırlı olsun otomatik vites ise stres yapma aynalarından etrafını iyi kontrol et yeter zaten iki pedal var manuel gibi olmuyor rahat oluyor
Otomatik vites degil manuel arabamiz.
Normalde otomatik alinca surerim diyordum ama ev kredisi odeyince para biriktoremiyoruz. Otomatik vites almamiz icinde en azindan 1 yil daha beklemem lazimdi. Bnde direk manuelle basladim :)

Otomatik vites degil manuel arabamiz.
Normalde otomatik alinca surerim diyordum ama ev kredisi odeyince para biriktoremiyoruz. Otomatik vites almamiz icinde en azindan 1 yil daha beklemem lazimdi. Bnde direk manuelle basladim :)
Olsun gözde büyütecek bir durum yok maşallah sürdükçe alışıyor insan

bravo valla
parayı altına yatırıp harcamama yapmamaya dikkat etmek
bende az bir miktar günlük harcamaya ayırdım kalanını bankadan döviz takibine yatırdım.
Ayrılanları da biriktirebilsem ne güzel olur :)
çünkü ayın 15 inde hep altın yükseliyor hemde tüm ödemeler ayın 15 i olunca maaşlar uçup gidiyor. ek dersle ve eşimde kalan parayla aldık bu sefer. bakalim ayın 15 inde işlemlerden sonra kalırsa azcik daha alirim

Sabah yürüyüşü haricinde dışarı çıkmadım.
Sıfır harcama ile günü bitirmeye çalışıyorum.
Yarın temizlik günüm var.
Sonrasında kızım öğrencisi ve öğretmeni ile buluşacagız.
Biraz sarmam kaldı buzluğa atmıştım yanına bu geceden peynirli patatesli börek hazırlayıp dolaba koyacağım yanına birde kek vs tamamdır.
Cafeye vs gidip para harcamanın gereği yok.

Günlük al sat ile altından 43 tl kar ettim efferümmm bana
Altını bozup sterline geçtim bugün düşüşte hanfendü

Çok iyi yapmışsın.
Bende günlük al sat ile değilde 2 ay bekledim.
İş bankasi mesaj atmış. Yatırım altın hesabı müşteri alışına kapatılacaktır diye.
Bende aktarım yaptım vadesiz altın hesabıma..
Yatırım altın fonundan 800 lira satış yaptım.

20 lira kar getirdi.
Altın yüksekken satsaymisim keşke dedim.
35 lira kari vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…