- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.721
Benim bir dönem çok bakımlı olasım geliyor makyajsız oturmuyorum. Bir dönem geliyor ki her şeyi salmışım evimi bokgötürüyor falan. Ortası yok hiç.Masallah ne kadar bakimlisiniz ya bnde bakimli kadinlara her zamn imrenmisimdir.
Ben kuafore ayda 1 agda ve kas biyik icin giderim. onun haricinde pek gitmem.
Normal de böyle gelmiyorsa su saatinde arıza olabilir,evde ki borularda arıza olabilir su kaçırıyordur duvar içinden,sifon bozuksa su akıtabilir.Güneş enerjisi varsa ve yine bozulduysa ondan kaynaklı olabilir,ve şantiye suyu ise yüksek gelebilir,borca itiraz edebilir.0 harcama bugün ekmek almadim yufka ekmek var .
Kredi kartim sıkıntı ocak ayinda yüklü harcama yaptim. Artik harcama yapmak istemiyorum hazirana kadar insallahyoksa kurtulamayacagim.
Faturalarim az gelmeye başladi şükür .dikkat ediyorum artik. Faturalar cok onemli kalem. Komsuya su faturasi 187 gelmiseski dönem borcu da yok.
Çok mu sıkışık neden istedi 5 bini.Kızlar eşim babamdan 5 bin lira borç istememi istedi
Bende karışmak istemedigimi söyledim.
O da karışma ben utandigimdan istemiyorum dedi.
Kayinbabamdan iste dedim.
O istedi zaten benden dedi.
Bende senin neyin var ki senden istiyor dedim.
Sizce karışmamakla iyi mi ettim
Ödeme yapmaları gerekiyormus bir yere.Çok mu sıkışık neden istedi 5 bini.
Kayinbaban eşinden para istiyor
Eşin de senin babandan istemeni istiyor
Doğru mu anladım.
Bence de karışma ne için kullanacak parayı neden utanıyor
0 harcama bugün ekmek almadim yufka ekmek var .
Kredi kartim sıkıntı ocak ayinda yüklü harcama yaptim. Artik harcama yapmak istemiyorum hazirana kadar insallahyoksa kurtulamayacagim.
Faturalarim az gelmeye başladi şükür .dikkat ediyorum artik. Faturalar cok onemli kalem. Komsuya su faturasi 187 gelmiseski dönem borcu da yok.
Çeşme hemen tamir olmali.Bizede su 56 . Çeşmemiz bozuk durmadan akıyor eşim hala yaptırmadı.
Doğalgaz 372 geldi.
Bu kadar çok gelmesine anlam veremiyorum
Çeşme hemen tamir olmali.
Bizimde bir ara wcnin musluğu sürekli sızdırıyordu ve 50den asagi gelmiyordu faturA.
Dogalgaz da çok bence izmir gibi biryerde.
Perdeyi acip iceri günes girmesini saglasan bile fayda eder.
Acaba yalitim filan mi yok o yuzden mi.
Gunaydin kizlarGünaydınlar geçen bebek bakmaya gidememiştim komşularla otururken bebekli hanım da gelince 160tl verdim altın almaya Fırsatım olmadı. Temizlikçi haftaya gelecek ona da yarım gün yap bugün diyeceğim 75 -80 tl verip yollayacağım. Çok yalap şalap yapıyor memnun kalmadım ama kadının paraya ihtiyacı var bir şey de diyemedim odff
Tebrik ederim en guzeli olmuş, direksiyon başına geçmiş insan bi özgürlük alanı veriyorKizlar ben okula ogretmen arkadasimla gidip geliyordum. tabi her zamn dersler uyusmadigi icin otobusle gidip geldigimde cok oldu. Arkadasima ayda 100-120 lira gibi bir tutar veriyordum. Ama hep baskasina bagimli kalmak zorluyor hemde 15 dk lik yolu otobusle gittigim zamanlrda 1 saati buluyor bosuna zaman kaybi. Bu donem bismillah diyip gectim direksiyonun basina. 1 haftadir kendim geliyorum. ayda 200-250 civari benzine gidecek ama kafam daha rahat olacak diye dusunuyorum.
Günaydınlar geçen bebek bakmaya gidememiştim komşularla otururken bebekli hanım da gelince 160tl verdim altın almaya Fırsatım olmadı. Temizlikçi haftaya gelecek ona da yarım gün yap bugün diyeceğim 75 -80 tl verip yollayacağım. Çok yalap şalap yapıyor memnun kalmadım ama kadının paraya ihtiyacı var bir şey de diyemedim odff
Kizlar ben okula ogretmen arkadasimla gidip geliyordum. tabi her zamn dersler uyusmadigi icin otobusle gidip geldigimde cok oldu. Arkadasima ayda 100-120 lira gibi bir tutar veriyordum. Ama hep baskasina bagimli kalmak zorluyor hemde 15 dk lik yolu otobusle gittigim zamanlrda 1 saati buluyor bosuna zaman kaybi. Bu donem bismillah diyip gectim direksiyonun basina. 1 haftadir kendim geliyorum. ayda 200-250 civari benzine gidecek ama kafam daha rahat olacak diye dusunuyorum.
En iyisi. Ben sıkıntılı bi köyden merkeze gidip geliyordum. Otobusten cok cok rahatti.Kizlar ben okula ogretmen arkadasimla gidip geliyordum. tabi her zamn dersler uyusmadigi icin otobusle gidip geldigimde cok oldu. Arkadasima ayda 100-120 lira gibi bir tutar veriyordum. Ama hep baskasina bagimli kalmak zorluyor hemde 15 dk lik yolu otobusle gittigim zamanlrda 1 saati buluyor bosuna zaman kaybi. Bu donem bismillah diyip gectim direksiyonun basina. 1 haftadir kendim geliyorum. ayda 200-250 civari benzine gidecek ama kafam daha rahat olacak diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?