Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Masallah ne kadar bakimlisiniz ya bnde bakimli kadinlara her zamn imrenmisimdir.
Ben kuafore ayda 1 agda ve kas biyik icin giderim. onun haricinde pek gitmem.
Benim bir dönem çok bakımlı olasım geliyor makyajsız oturmuyorum. Bir dönem geliyor ki her şeyi salmışım evimi bokgötürüyor falan. Ortası yok hiç.

Normal de böyle gelmiyorsa su saatinde arıza olabilir,evde ki borularda arıza olabilir su kaçırıyordur duvar içinden,sifon bozuksa su akıtabilir.Güneş enerjisi varsa ve yine bozulduysa ondan kaynaklı olabilir,ve şantiye suyu ise yüksek gelebilir,borca itiraz edebilir.

Çok mu sıkışık neden istedi 5 bini.

Bizede su 56 . Çeşmemiz bozuk durmadan akıyor eşim hala yaptırmadı.
Doğalgaz 372 geldi.
Bu kadar çok gelmesine anlam veremiyorum

Bizede su 56 . Çeşmemiz bozuk durmadan akıyor eşim hala yaptırmadı.
Doğalgaz 372 geldi.
Bu kadar çok gelmesine anlam veremiyorum
Çeşme hemen tamir olmali.
Bizimde bir ara wcnin musluğu sürekli sızdırıyordu ve 50den asagi gelmiyordu faturA.
Dogalgaz da çok bence izmir gibi biryerde.
Perdeyi acip iceri günes girmesini saglasan bile fayda eder.
Acaba yalitim filan mi yok o yuzden mi.

Yalıtım iyi değil evet
Bu aralar güneşli değil canm yağmur ağırlıklı hava kapalı

Başka ne yapsak bilmiyorum
Iki oda da yanmıyor.
Ama surekkli açık.
Ona rağmen üşüttüm

Günaydın kızlar.

Dün akşam eve giderken fırına uğradık, simit poğaça aldık, 3.5 tl ödedik.
Eşim akşam kahvaltısı yapmak istedi illa ki.

Bu aralar erken yatsam dahi geç kalkıyordum.
Dün erken kalkmak için kendimi şartlayarak uyudum.
Sabah 06.10 da uyandım. Evden çıkana kadar baya vaktim oldu. 1.30 saat kadar.
Dolaptan dondurulmuş taze fasulye çıkarıp pişirdim, öğle yemeği için yanıma aldım.
Süt, hurma, fındık ve ceviz de aldım yanıma ara öğünlük.

Oh, sağlıklı bir kahvaltı da yaptım.
Kahvemi de yanıma aldım içmek için.

Saçlarıma bayadır maşa yapmıyordum, maşa da yaptım.
Aldığım kaş kontürünü, far paletini kullanarak makyaj da yaptım.

Benden iyisi yok bu sabah.
Birazcık erken kalktım ama yavaş yavaş bir sürü iş hallettim, verdiği huzuru değişmem.
İlk kalktığımda çamaşır mı atsam makinaya bile diye düşündüm:))
Atmadım bu sefer, ama bi dahakine atabilirim.

Bugün hiç para harcamamak niyetindeyim.
Ayın 15’ine kadar sıkalım kendimizi düşüncesindeyim.

Günaydınlar geçen bebek bakmaya gidememiştim komşularla otururken bebekli hanım da gelince 160tl verdim altın almaya Fırsatım olmadı. Temizlikçi haftaya gelecek ona da yarım gün yap bugün diyeceğim 75 -80 tl verip yollayacağım. Çok yalap şalap yapıyor memnun kalmadım ama kadının paraya ihtiyacı var bir şey de diyemedim odff

Gunaydin kizlar
Cnm anlattigina gore zaten temizlige gelen kadina hakkini fazlasiyla veriyorsun. Onunda isleri daha ozenli yapmasi gerektigini dusunuyorum. Guzel bir dille uyarmalisin bnce.

Kizlar ben okula ogretmen arkadasimla gidip geliyordum. tabi her zamn dersler uyusmadigi icin otobusle gidip geldigimde cok oldu. Arkadasima ayda 100-120 lira gibi bir tutar veriyordum. Ama hep baskasina bagimli kalmak zorluyor hemde 15 dk lik yolu otobusle gittigim zamanlrda 1 saati buluyor bosuna zaman kaybi. Bu donem bismillah diyip gectim direksiyonun basina. 1 haftadir kendim geliyorum. ayda 200-250 civari benzine gidecek ama kafam daha rahat olacak diye dusunuyorum.

Tebrik ederim en guzeli olmuş, direksiyon başına geçmiş insan bi özgürlük alanı veriyor

Bence söylemelisin.
Onun paraya ihtiyacı var ama eşin de bu parayı kolay kazanmıyor.
Yalap şalap iş yapması çok yanlış.
Düzgün bir dille uyarmalısın bence.

Çok iyi yapmışsın bence.
Ben de tek başıma araba ile gelip gidiyorum. Aylık dediğin gibi 200-250 civarı masraf oluyor ama kimseye eyvallahım olmuyor.

En iyisi. Ben sıkıntılı bi köyden merkeze gidip geliyordum. Otobusten cok cok rahatti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…