- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.421
Aslinda bi avm yapasim var.
Sanki herseyde indirim varmis gibi hissediyorum
Aynen canım sadece temizlik yapıyorumDogumdan once cok guzel hazirliklar yapmistin buzluga.
Bende yapabilirim insallah. Buyuk rahatlik
Eşinin fikirleri degisti bu durumda.Kızlar memlekete gidince ev bakicaz inşallah en hayırlısı olur bakalım niyetimizi aldık eşim şuan araba bakıyor suanki arabayı satınca arabasiz kalmayalim diye birikimler yeni arabaya gidecek şimdiki araba da satılıp evin peşinatı olacak
Merhaba
Sabah erkenden evvmi silip süpürdüm balkon tuvalet banyoyu yıkadım iyikide erkenden halletmisim arkadaşlar müsaitsen bebek görmesine gelicez dediler sonrasında
Arkadasın biri kısır yapıcam digeride pasta yapicam dedi 3.ü arkadaşın ufak bebeği var o getirmedi
Bende buzluktan börek çıkarıp pisirdim, yine buzluktan Elmalı ve tuzlu kurabiye çıkardım
Üçü de seneye bu zamanlar giyecek takımlar almislar 12-18m çok beğendim takımları
Evet oda pes etti Artık biz tayinci olduğumuz için memleketten olsun diye düşündükEşinin fikirleri degisti bu durumda.
Hayirlisi olsun. Ne taraftan bakicaksiniz.
asagıda hıssedıyorum dıyınce aklım geldi fikir alıcaktm sendn nası gectı dogum dıye malum sardı korkularSezeryandi
benımde 6aydan beri neredeyse bas asagı durusta hıc degısmediPure benim kızda aşağıda en başından beri öyle.. Bi sıkıntı yok dedi doktor doğum pozisyonunu almış bende kasiklarimda elleriyle ittirdigini falan hissediyorum :)
Tuvalet eğitimini verdin mi ufak bebekle zor olurEvet pure bi oğlum var 2,5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?