Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende 18:30 işten çıktım,
eşim beni bekledi beraber geldik.
Fırından iki ekmek aldık 3 lira
Annem bize bir tencere dolma ve
Yoğurt mayalamış
evi de temizlemiş, kızıyorum aslında temizlik yapmasını istemiyorum yoruluyor yeterince
Öğlen yanıma uğrayıp eve gitti.
Bebeğim için dolap baktık , beyaz bir tane beğendik. Fiyatı; 990 dan 890 düşmüş.
Elektrk faturamızda 36 lira gelmiş, daha yüksek beklemiştim

Gidip disarda yiyesim var. Ne canim istedigini de çözemiyorum.
Tuhaflastim
Benim canım genelde cips kola hamburger çiğ köfte istiyor hiç yararlı birşey istediği yok bunlar normalde de istediğim şeyler zaten oğluşla alakası yok

Gazoz içtim ben ne kötü bir anneyim
Tuğçe bende 16 haftalıkken kola hamburger çiğ köfte cips hepsini yemişmdr. Aşırı mide bulantılarım vardı. Doğru dürüst bişey yiyemiyordum, yediğim herşeyi çıkarıyordum zaten şimdi hareketlerini hissedince kıyamıyorum ona

Bende hissetmek istiyorum artık ya 15 cm olmuş 108 gram ben 300 gram mı ne kilo aldım . Hissetsem çok mutlu olacağım birkaç kere birşeyler hissettim gibi ama daha çok hissetmek istiyorum

Bende hissetmek istiyorum artık ya 15 cm olmuş 108 gram ben 300 gram mı ne kilo aldım . Hissetsem çok mutlu olacağım birkaç kere birşeyler hissettim gibi ama daha çok hissetmek istiyorum
ah tugce ben de oglum bıraz rahat dursan olmazmı dıyorum senin oyle olacagın zamanlarda yakındır ınsAllah canım

ah tugce ben de oglum bıraz rahat dursan olmazmı dıyorum senin oyle olacagın zamanlarda yakındır ınsAllah canım
Hahahaha bazen karnım düz yatınca farklı şekillere bürünüyor yarısı şiş yarısı düz filan gibi ama hissetmiyorum öyle sadece görüyorum sen kaçta hissettin

İyi akşamlar bugün temizlik yapmadık 2 posta çamaşır attım biri kurudu birini yeni sercem sabah kahvaltı yaptık balkonda sonra çay keyfi derken öğlen oldu kızları bisiklet sürmeye götürdük parkta oynadılar basketbol antrenmanın gittik pazara gittik 40 tl harcadık yemeklik sadece dolmalık biber ve fasulye aldım gerisi meyve yazın çok yeniyor yarın süt alcam 15 ona veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…