- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.441
Sağol canım en kısa zamanda sende tatile çıkarsın inş. Şu sancı biter sağlığına kavuşursunGünaydın Benim yerime de iki kulaç at iyi eğlenceler
Benim canım genelde cips kola hamburger çiğ köfte istiyor hiç yararlı birşey istediği yokGidip disarda yiyesim var. Ne canim istedigini de çözemiyorum.
Tuhaflastim
Sesli güldümBenim canım genelde cips kola hamburger çiğ köfte istiyor hiç yararlı birşey istediği yokbunlar normalde de istediğim şeyler zaten oğluşla alakası yok
Barbekü acı ranch sos al lütfen yerime patatesi batır biValla burger kinge geldik hamburgere
Sesli güldüm
Ben diyorum doğum yapıym doya doya kola içiyim
Tuğçe bende 16 haftalıkken kola hamburger çiğ köfte cips hepsini yemişmdr.Gazoz içtim ben ne kötü bir anneyim
Bende hissetmek istiyorum artık ya 15 cm olmuş 108 gram ben 300 gram mı ne kilo aldım . Hissetsem çok mutlu olacağım birkaç kere birşeyler hissettim gibi ama daha çok hissetmek istiyorumTuğçe bende 16 haftalıkken kola hamburger çiğ köfte cips hepsini yemişmdr.Aşırı mide bulantılarım vardı. Doğru dürüst bişey yiyemiyordum, yediğim herşeyi çıkarıyordum zaten şimdi hareketlerini hissedince kıyamıyorum ona
ah tugce ben de oglum bıraz rahat dursan olmazmı dıyorumBende hissetmek istiyorum artık ya 15 cm olmuş 108 gram ben 300 gram mı ne kilo aldım . Hissetsem çok mutlu olacağım birkaç kere birşeyler hissettim gibi ama daha çok hissetmek istiyorum
Hahahahaah tugce ben de oglum bıraz rahat dursan olmazmı dıyorumsenin oyle olacagın zamanlarda yakındır ınsAllah canım
ben 13-14 te falan hıssedıyodum doktorda demıstı zaten hıssetmen normal cok hareketli diyeHahahahabazen karnım düz yatınca farklı şekillere bürünüyor yarısı şiş yarısı düz filan gibi ama hissetmiyorum öyle sadece görüyorum sen kaçta hissettin
Bende birşeyler hissediyorum ama ne olduğunu çözemiyorumben 13-14 te falan hıssedıyodum doktorda demıstı zaten hıssetmen normal cok hareketli diye
20. Haftamda hissettim ben.Bende hissetmek istiyorum artık ya 15 cm olmuş 108 gram ben 300 gram mı ne kilo aldım . Hissetsem çok mutlu olacağım birkaç kere birşeyler hissettim gibi ama daha çok hissetmek istiyorum
20. Haftamda hissettim ben.
Gebelikten önce 49 kg idim.
Şimdi 56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?