Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün sadece 14,40tl harcamamız oldu. Bulgur ve yeşil fasulye pişti evi de süpürdüm eğer gaza gelirsem banyoları da bugün temizlerim ama yoruldum çok yarına artık o iş.

Bugün sadece 14,40tl harcamamız oldu. Bulgur ve yeşil fasulye pişti evi de süpürdüm eğer gaza gelirsem banyoları da bugün temizlerim ama yoruldum çok yarına artık o iş.
bende bugün işten erken cikiyorum diye hemen evde ise giriştim sildim süpürdum nevresim değiştim sonra gittim oğlumu okuldan aldım dönüşte markete uğradım
aslinda bir şey almayacaktım 1 ekmwk alirim derken
soğan sucuk kaymak süt bikac abur çukura 36tl ödedim
50tl param vardı orda burda bozukluklarla ancak 25 tl kalmıştır ayın 15 ine kadar idare etmeliyim

şimdide mantı pişiyor akşam yemeği bu sadece sonra cayın yanında aldiklarimdan yeriz
yarın ay sonuna kadar bitebilecek olanları liste yapacağım indirimde gördükçe stoklayacagim yine zam gelmiş bir çok şeye
ayrıca bu hafta 1 haftalık yemek listesi yapıp buzluktan pisirecegim

Maşallah ben ev hanımıyım ve çok zorlanarak bir ev süpürdüm nevresim değişti az öncede ıslak mendil ile lavaboları siliverdim ve klozeti ben tembelim bu tembellikle inşallah para da biriktirebilirim ve bebiş doğurabilirim

Bende bugun 5 lira harcadim ekmek ve marul aldim. Yarin sinav görevim var insallah salon baskani olursam 1 saatte 150 lira
Pazar yapmamayi planliyorum sadece domates ihtiyacim var marketten alacagim.
Yogurdum var sadece oglana 1 litre süt alacagim sütcuden. Bütceden süt ve pazar icin ayirdigim 50lira cepte .

canım evde durmak insani temebellestirebilir. lavaboya nasil ıslak mendile sildin anlamadim
bende zaman sınırlı olduğundan hep planlı yasamak zorunda kaliyorum

sınav görevleri ilaç gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…