- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.761
harikasın birikimin bol olsunGünlük al sat ile altından 43 tl kar ettim efferümmm bana
Altını bozup sterline geçtim bugün düşüşte hanfendü
Aminnnharikasın birikimin bol olsun
sterlin 10 kr arttı bugün onu farkettim biraz da sterlin mi alsam 3_5 diye bir an geçirdim içimden sonra neyse dedim
ellerine sağlıkBugün sadece 14,40tl harcamamız oldu. Bulgur ve yeşil fasulye pişti evi de süpürdüm eğer gaza gelirsem banyoları da bugün temizlerim ama yoruldum çok yarına artık o iş.
Onu karar veremedim yoğurtlu mu yapsam ayvalı mı pişirsem o yüzden yarına kaldı canımellerine sağlık
kerevizi ne yaptın
Ayvalıyı yapınca tarifini paylaşırsan sevinirim.Onu karar veremedim yoğurtlu mu yapsam ayvalı mı pişirsem o yüzden yarına kaldı canım
bende bugün işten erken cikiyorum diye hemen evde ise giriştim sildim süpürdum nevresim değiştim sonra gittim oğlumu okuldan aldım dönüşte markete uğradımBugün sadece 14,40tl harcamamız oldu. Bulgur ve yeşil fasulye pişti evi de süpürdüm eğer gaza gelirsem banyoları da bugün temizlerim ama yoruldum çok yarına artık o iş.
Yapmadan da paylaşırım cnm zeytinyağlı yemek gibi küp küp kereviz havuç ayva patates hepsinden bir adet küp küp doğrayıp bir bardak portakal suyu ile pişiriyorsun çok basitAyvalıyı yapınca tarifini paylaşırsan sevinirim.
Maşallah ben ev hanımıyım ve çok zorlanarak bir ev süpürdüm nevresim değişti az öncede ıslak mendil ile lavaboları siliverdim ve klozetibende bugün işten erken cikiyorum diye hemen evde ise giriştim sildim süpürdum nevresim değiştim sonra gittim oğlumu okuldan aldım dönüşte markete uğradım
aslinda bir şey almayacaktım 1 ekmwk alirim derken
soğan sucuk kaymak süt bikac abur çukura 36tl ödedim
50tl param vardı orda burda bozukluklarla ancak 25 tl kalmıştır ayın 15 ine kadar idare etmeliyim
canım evde durmak insani temebellestirebilir. lavaboya nasil ıslak mendile sildin anlamadimMaşallah ben ev hanımıyım ve çok zorlanarak bir ev süpürdüm nevresim değişti az öncede ıslak mendil ile lavaboları siliverdim ve klozetiben tembelim bu tembellikle inşallah para da biriktirebilirim ve bebiş doğurabilirim
sınav görevleri ilaç gibi geliyorBende bugun 5 lira harcadim ekmek ve marul aldim. Yarin sinav görevim var insallah salon baskani olursam 1 saatte 150 lira
Pazar yapmamayi planliyorum sadece domates ihtiyacim var marketten alacagim.
Yogurdum var sadece oglana 1 litre süt alacagim sütcuden. Bütceden süt ve pazar icin ayirdigim 50lira cepte .
" İstanbullu gelin " diyorun siz anlıyorsunuzNapiuosunuz hanimlar biz internetten film actik
Scoth bright ın banyo için ıslak mendilleri var ve mutfak için mendilleri varcanım evde durmak insani temebellestirebilir. lavaboya nasil ıslak mendile sildin anlamadim
bende zaman sınırlı olduğundan hep planlı yasamak zorunda kaliyorum
ben hiç duymadım cnm ilk kez duyuyorumScoth bright ın banyo için ıslak mendilleri var ve mutfak için mendilleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?