- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.801
Hesaplayinca cikiyor ama bende merak ediyorum . Onceki bordroma baktim yuzde 15lik dilimdeyimAynen kaç yatacak tam filan o soruyor şimdiki gündem tayinler
Canım hepsini ayrı ayrı kızarttım sonra domates sosu pişirdim hepsini karıştırıp sıcak sıcak kavanozladımKonservesini nasıl yapıyorsun canım sana zahmet tarif edebilir misin bu yıl öylede yapmak istiyorum normalde ayrı ayrı kızartıp dondurucuya koyuyordum
Poacaa simitehergun para veriyorsun sanki .. bence evde yapıp buzluğa atabilirsin günlük çıkarıp götürürsün ise ve o paralar cüzdanına kalır:)İyi akşamlar
Bu aralar vaktim olmuyor pek
Bakınıp çıkıyorum
Poğaçalar, çay/çaylar, soda
10-15 i geçmedi tahminen
Ki yine de saçma
Birşey yapmadan işyeri için giden paralar
Bence de.. birde poğaça simit gibi şeyler sürekli dışardan yenince bir süre sonra insanın midesini rahatsız edebilir içindeki kötü yağlar yüzünden .,Poacaa simitehergun para veriyorsun sanki .. bence evde yapıp buzluğa atabilirsin günlük çıkarıp götürürsün ise ve o paralar cüzdanına kalır:)
Çozuldukten sonra tost makinesinde bastirinca cok guzel oluyor peynirle filan.Aynen ben buzluğa koyuyorum eşime sabah çıkarıyorum işe götürüyor
Tabi o boyutu da var isin.Bence de.. birde poğaça simit gibi şeyler sürekli dışardan yenince bir süre sonra insanın midesini rahatsız edebilir içindeki kötü yağlar yüzünden .,
Aynen evde yiyeceksek öyle işe götürecekse direk götürüyor .Çozuldukten sonra tost makinesinde bastirinca cok guzel oluyor peynirle filan.
Mikrodalgada guzel olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?