Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar evde kirmizi mercimek yesil mercimek ve kuru fasulye hic yok. Turkiye menseili bulup almam lazim hemen.

Yesil mercimekli eriste corbasi guzel oluyor cocuklar icin.
Eristeyi sutlu yumurtali evde yapmayi becerebilir miyim acaba . Disardakilere guvenim yok.

Konservesini nasıl yapıyorsun canım sana zahmet tarif edebilir misin bu yıl öylede yapmak istiyorum normalde ayrı ayrı kızartıp dondurucuya koyuyordum
Canım hepsini ayrı ayrı kızarttım sonra domates sosu pişirdim hepsini karıştırıp sıcak sıcak kavanozladım

İyi akşamlar
Bu aralar vaktim olmuyor pek
Bakınıp çıkıyorum
Poğaçalar, çay/çaylar, soda
10-15 i geçmedi tahminen
Ki yine de saçma
Birşey yapmadan işyeri için giden paralar
Poacaa simitehergun para veriyorsun sanki .. bence evde yapıp buzluğa atabilirsin günlük çıkarıp götürürsün ise ve o paralar cüzdanına kalır:)

Valla minicik acmaya kantinde 3 lira aliyorlar.
Birde ben uzerine yogurt suruyorum kizarsin diye disardakiler yumurta suruyorlar. Midemi. Ekşitiyor

Poacaa simitehergun para veriyorsun sanki .. bence evde yapıp buzluğa atabilirsin günlük çıkarıp götürürsün ise ve o paralar cüzdanına kalır:)
Bence de.. birde poğaça simit gibi şeyler sürekli dışardan yenince bir süre sonra insanın midesini rahatsız edebilir içindeki kötü yağlar yüzünden .,

Yağları kokuyor iyyyyy bir tek simit yiyorum onu da iyi bir yer var oradan simit evde yapılınca öyle olmuyor

Esim anlatiyor bekar arkadaslari var. Kizla ayni evde yasayanlar filan var. Mesela kizlar hic yemek yapamiyorlarmis surekli disardan yiyorlarmis. Temizlik filan hak getire.
Erkekler dertli bu konuda

Gecen ay yatılı misafirler gelmişti dışardan da yenmişti masraflı olmuştu bu ay dışardan yemeyelim dedim daha ailecek yemedik bu ay ama tabi eşim ara da yiyor arkadaşlarına da ismarlamis bir kaç kez evde beslenme hazırladım almadı 5 arkadaş takılıyorlar ayrı gayrı yapmıyorlar onu da anlıyorum
Kk 2 bini geçti disarda yemesekte ben stokta yapsam kış hazırlıklarımı iyi de yapmış olsam giderlerimiz her zaman fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…