Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar internetimiz kesik olduğu için uzunca süre foruma giremedim. Bu ay çok şükür eşimle kendimize verdiğimiz sözü tuttuk kimseden borç almadan maaş gününe kadar gelebildi. Geriden gelen kredi taksitlerimizin de bi tanesini yatırabildik. Allah'ın izniyle borç alma bişeyleri satma döneminden çıkıp rahatça borçlarımızı ödeyip sattıklarımızı yerine koyma dönemine geçicezç. Allah borcu olan herkese ödeme kolaylığı versin...

Allah yardımcınız olsun bereketli olsun cnm

günaydın herkese kahvaltımızı güzel bir şekild e yaptık belki birazdan dışarıya gidebiliriz oğlumla
avm ye gitmek istiyorum indirim var mi kaban çizme ve botlarda diye merak ediyorum. bu yul idare eder ama gelecek yıl ihtiyacım olacak. çocukla da çıkmak zor bilemedim

Güzel günlerde gıyın evet bende baktım çok indirim var

Dun halıları yıkamaya gönderdik
Bugün eşimle yatak odasını ve kızımın odasını temizledik daha çok esim yaptı sagolsun yarında kalan 2 odayı yapıcaz ınşallah
Dün kuru fasulye günüymüş:)))bende yaptım bugunede var akşam komşularımı caya çağırdım kıbrıs tatlısı ve kurabiye yapmıştım bugunede kaldı yemekler hazır

Bende maaşlar yatınca oğluma mont alıcam indirimler başlamıştır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…