- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.781
Allah yardımcınız olsun bereketli olsun cnmSelam kızlar internetimiz kesik olduğu için uzunca süre foruma giremedim. Bu ay çok şükür eşimle kendimize verdiğimiz sözü tuttuk kimseden borç almadan maaş gününe kadar gelebildi. Geriden gelen kredi taksitlerimizin de bi tanesini yatırabildik. Allah'ın izniyle borç alma bişeyleri satma döneminden çıkıp rahatça borçlarımızı ödeyip sattıklarımızı yerine koyma dönemine geçicezç. Allah borcu olan herkese ödeme kolaylığı versin...
canım evde durmak insani temebellestirebilir. lavaboya nasil ıslak mendile sildin anlamadim
bende zaman sınırlı olduğundan hep planlı yasamak zorunda kaliyorum
hayırlı olsun şimdiden eşya beni mutlu ediyor bir evimizi alsak neler alı cam oda lazım canım güle güle kullanAvm ye geldik
Bugün tv alacağız galiba
Gitti 5000
evet 5 günGünaydin herkese.
Maaşlara birikimlere son 5 gün
Güzel günlerde gıyın evet bende baktım çok indirim varselam kızlar
flo sitesinden alışveriş yaptım, kendime iki bot, eşime bir ayakkabı aldım. takip ettiğim ürünlerdi hepsi, yüzde elli indirimi görünce aldım. sevgililer günü hediyesi böylece halledilmiş oldu :)
teşekkür ederimGüzel günlerde gıyın evet bende baktım çok indirim var
iyi yapmışsın canım bende kızıma bot aldım seneye gıyer ınşallahteşekkür ederim
önümüzdeki yıla hazırlık yaptım:)
güle güle eskitsin kuzucukiyi yapmışsın canım bende kızıma bot aldım seneye gıyer ınşallah
sağol cNımgüle güle eskitsin kuzucuk
yalnız öğlen yemek arası şöyle bir mağazaları gezdim de gerçekten çok iyi indirimler var ve benim birkim yapacağım diye ertlediğim ihtiyaçlarımı artık almam gerek
Evet canım aynı zamanda paraları dağıtma günü o hiç iyi olmuyo keşke direk hepsi cebimize girseGünaydin herkese.
Maaşlara birikimlere son 5 gün
Bende maaşlar yatınca oğluma mont alıcam indirimler başlamıştır diye düşünüyorumgünaydın herkese kahvaltımızı güzel bir şekild e yaptık belki birazdan dışarıya gidebiliriz oğlumla
avm ye gitmek istiyorum indirim var mi kaban çizme ve botlarda diye merak ediyorum. bu yul idare eder ama gelecek yıl ihtiyacım olacak. çocukla da çıkmak zor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?