Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar
Bu aralar vaktim olmuyor pek
Bakınıp çıkıyorum
Poğaçalar, çay/çaylar, soda
10-15 i geçmedi tahminen
Ki yine de saçma
Birşey yapmadan işyeri için giden paralar
Onlar rutin canım çalışıyoruz mecburen dışardan yiyoruz oda en az tutsa 15 20 arası harcanıyor günlük

Poacaa simitehergun para veriyorsun sanki .. bence evde yapıp buzluğa atabilirsin günlük çıkarıp götürürsün ise ve o paralar cüzdanına kalır:)
Valla bu aralar hergün veriyorum yaaa
Ev yapımı alıyorum genelde dereotlu
Evde yapmayı ben de düşünüyorum
Hep erteliyorum
Leziz bir tarif bulayım
Parmaklarımı yemem lazım
Yoksa yiyemem :)

Günaydın eşim işe gitti ekmek arası hazırladım ayrıca dün ki kekten koydum şubede yerler. Bugün nöbetçi akşam arkadaşlarımla kısır yapacağız. Ama ben biraz daha uyuyayım şimdi

Günaydın dün akşam çocukları parka götürdük ordaki markette patlıcan 1 tl ydi 6 kg aldım bugün akşam kızartıp dolaba koyarım.

Esim anlatiyor bekar arkadaslari var. Kizla ayni evde yasayanlar filan var. Mesela kizlar hic yemek yapamiyorlarmis surekli disardan yiyorlarmis. Temizlik filan hak getire.
Erkekler dertli bu konuda
Ben sanırım geri kafalıyım aynı evde yaşıyorlar eş gibi beklentileri var evlilik yok ve rahatca anlatabiliyorlar kimse kimseye yemek temizlik yapmak zorunda değil sonuçta sevgililik boyutuna bak ya

Ben sanırım geri kafalıyım aynı evde yaşıyorlar eş gibi beklentileri var evlilik yok ve rahatca anlatabiliyorlar kimse kimseye yemek temizlik yapmak zorunda değil sonuçta sevgililik boyutuna bak ya
kesınlıkle katılıyorum bu tarz çirkinliklerin normallestirilmesi,erkeklerinde dedıgın gbı bıde ustune ustluk temizlik yemek beklemesi, kızların kendini bu denli degersızlestırmesi hepsi birbirinden abes bence.
ama kımseyi de kınamıyorum kardesımız var coluk cocugumuz var.

Suç kizda.
Niye yasiyorsun.
Erkek olarak yemek temizlik beklentisine girebilir adam.
Sonra da evlenemiyorlar. Eğlencelik oluyorlar

Suç kizda.
Niye yasiyorsun.
Erkek olarak yemek temizlik beklentisine girebilir adam.
Sonra da evlenemiyorlar. Eğlencelik oluyorlar
Bence inancla alakalı iki tarafta suçlu kınamıyım gene ben ev işini kendim yapınca söyleniyorum eşime ben hobi olsun diye mi işe gidiyorum diyeo da sesini çıkartmaz oturur kızılderililer gibi

Sen onu boşver de kaç haftalık oldunuz ya göktürk sana mı çekmiş ne bak hala gelmiyor

Valla bence de herkes kendi değerini kendi belirliyor adamla aynı evde yaşayınca olacağı bu işte daha evlenmeden herşeyi tüketiyorlar sonra adam bir sürü beklenti içine giriyor

Aynen valla kızla ye iç gez evini temizlet yemek yaptır birde başka şeyler yap sonra evlenirken aile kızı ara tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…