- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.821
Onlar rutin canım çalışıyoruz mecburen dışardan yiyoruz oda en az tutsa 15 20 arası harcanıyor günlükİyi akşamlar
Bu aralar vaktim olmuyor pek
Bakınıp çıkıyorum
Poğaçalar, çay/çaylar, soda
10-15 i geçmedi tahminen
Ki yine de saçma
Birşey yapmadan işyeri için giden paralar
EvettttOnlar rutin canım çalışıyoruz mecburen dışardan yiyoruz oda en az tutsa 15 20 arası harcanıyor günlük
Valla bu aralar hergün veriyorum yaaaPoacaa simitehergun para veriyorsun sanki .. bence evde yapıp buzluğa atabilirsin günlük çıkarıp götürürsün ise ve o paralar cüzdanına kalır:)
Ben de her poğaçayı simiti almamYağları kokuyor iyyyyy bir tek simit yiyorum onu da iyi bir yer var oradan simit evde yapılınca öyle olmuyor
Ben sanırım geri kafalıyım aynı evde yaşıyorlar eş gibi beklentileri var evlilik yok ve rahatca anlatabiliyorlar kimse kimseye yemek temizlik yapmak zorunda değil sonuçta sevgililik boyutuna bak yaEsim anlatiyor bekar arkadaslari var. Kizla ayni evde yasayanlar filan var. Mesela kizlar hic yemek yapamiyorlarmis surekli disardan yiyorlarmis. Temizlik filan hak getire.
Erkekler dertli bu konuda
kesınlıkle katılıyorum bu tarz çirkinliklerin normallestirilmesi,erkeklerinde dedıgın gbı bıde ustune ustluk temizlik yemek beklemesi, kızların kendini bu denli degersızlestırmesi hepsi birbirinden abes bence.Ben sanırım geri kafalıyım aynı evde yaşıyorlar eş gibi beklentileri var evlilik yok ve rahatca anlatabiliyorlar kimse kimseye yemek temizlik yapmak zorunda değil sonuçta sevgililik boyutuna bak ya
Suç kizda.Ben sanırım geri kafalıyım aynı evde yaşıyorlar eş gibi beklentileri var evlilik yok ve rahatca anlatabiliyorlar kimse kimseye yemek temizlik yapmak zorunda değil sonuçta sevgililik boyutuna bak ya
Bence inancla alakalı iki tarafta suçlu kınamıyım gene ben ev işini kendim yapınca söyleniyorum eşime ben hobi olsun diye mi işe gidiyorum diyeSuç kizda.
Niye yasiyorsun.
Erkek olarak yemek temizlik beklentisine girebilir adam.
Sonra da evlenemiyorlar. Eğlencelik oluyorlar
Sen onu boşver de kaç haftalık oldunuz ya göktürk sana mı çekmiş nekesınlıkle katılıyorum bu tarz çirkinliklerin normallestirilmesi,erkeklerinde dedıgın gbı bıde ustune ustluk temizlik yemek beklemesi, kızların kendini bu denli degersızlestırmesi hepsi birbirinden abes bence.
ama kımseyi de kınamıyorum kardesımız var coluk cocugumuz var.
39 hafta 2günlüğüz bugun canım benim oglanın yeri rahat heraldeSen onu boşver de kaç haftalık oldunuz ya göktürk sana mı çekmiş nebak hala gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?