- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.861
biri yardımcı olsa aslında bildiğiniz etten yemiş olursun zaten hamilesin de.Biz bu Sene de ikisini bagis yapacagiz. Annem bari birini eve kessediniz diyor ama bu halde ugrasamam. Zaten evde ete eldivensiz el suremiyorum. Kurban bana Yorucu olur
Ezogelin çorba biber dolmayla iyi olur.Dünden kalma biber dolma var. Cacik yapacagim yanina.
Aksama ne yapicam offfff
Benimkide tavuk veya et suyundan yaptıgım yumurta yoğurt un ile terbiyeledigim çorba çok sever bende hep onu yapıyorumTarhana çorbası kışın daha iyi oluyor aslında ama oğlum en çok bu çorbayı seviyor istiyor bende yapıyorum
Sandal sefası var bizde yanınada erişte iş yerindeki yemekhane listesinde vardı bugünDünden kalma biber dolma var. Cacik yapacagim yanina.
Aksama ne yapicam offfff
Burda kasaba götürüyosun istegin türden hazırlıyor yağını falan alıyor marketteki gibi kaselere koyuyor çok temiz oluyorbiri yardımcı olsa aslında bildiğiniz etten yemiş olursun zaten hamilesin de.
Annem yardimci olurum diyor ancak buzlugumda sebze filan Cok olsun istiyorum tikis tikis olmasin. Guzel et aldigimiz guvenilir yerler var. hem kurban eti agir oluyor.biri yardımcı olsa aslında bildiğiniz etten yemiş olursun zaten hamilesin de.
İşyerinde öğle yemeginde bulgur pilavıda vardı içinde küçük küçük patlıcan koyulmuş çok lezzetli olmuş bende kurutacaklarımı öyle ufak dograyım diyorum içinizde patlıcan kurusu kullanan var mı kızlar
Karışık biber patıcan kabak türlü gibi yapıyoruz çok lezzetli oluyor.kuru dolmayıda çok seviyoruz zeytinyağlısını daha çok tüketiyoruz pratik oluyorİşyerinde öğle yemeginde bulgur pilavıda vardı içinde küçük küçük patlıcan koyulmuş çok lezzetli olmuş bende kurutacaklarımı öyle ufak dograyım diyorum içinizde patlıcan kurusu kullanan var mı kızlar
Aynen ya zeytinyağlı kuru dolma ne şahane oluyor offfKarışık biber patıcan kabak türlü gibi yapıyoruz çok lezzetli oluyor.kuru dolmayıda çok seviyoruz zeytinyağlısını daha çok tüketiyoruz pratik oluyor
Bencede iç hazırlayınca çok yapıyorum daha pratik oluyor biz reyhanda koyarız o da güzel bir aroma veriyor.şimdide şerbetini yapıyorum çok ferahlatıyorAynen ya zeytinyağlı kuru dolma ne şahane oluyor offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?