Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Akşama içli köfte var sabahtan tarhana çorbası yapmıştım yanına da vişne suyu yapıcam
Dün memleketten kargo geldi kiraz ve vişne suyu göndermiş kvgil.oglusa hazır meyve suyu almıyorum meyve suyu isterse kendi yaptigimiz vişne suyundan hazırlıyorum.evde yaptığım limonatayi da seviyor

bizde bu yıl 2 tane kescez benimkini bağışlayalım dedim eşime diğeri büyükbaş olur muhtemelen onuda her yıl yaptıgımız gibi 3 paya ayırıyoruz ciğer işkembe herşeyiyle bir payını kuşbaşı kıyma ve kemikli olarak 7 parça yapıp dağıtıyorum 1 payını kendimize diğer payınıda komşularıma misafirlerime ikram edilecek şekilde köfte olarak hazırlıyoruz.Allah kabul etsin herkesin niyetini

İşyerinde öğle yemeginde bulgur pilavıda vardı içinde küçük küçük patlıcan koyulmuş çok lezzetli olmuş bende kurutacaklarımı öyle ufak dograyım diyorum içinizde patlıcan kurusu kullanan var mı kızlar

Biz bu sene hisseye gireceğiz arkadaşlarla büyük baş diğer 2 sene küçük kesip tamamını dağıtmıştık eşim 1 yemeklik kendine ayırdı ben yemem zaten . Bu sene de eti eve getirip güzelce ayırıp olması gerektiğinden daha fazla dağıtacağız bende eşimde ailemiz hep öyle yaptığı için öyle alışkındık zaten . Ama bir kısım eve ayıracağım ne yediğimi bilerek et yemek istiyorum güvenli şekilde . Ayrıca bu sene bebeğimiz de olacağı için gelen giden şehir dışından misafirimiz çok olur kv her ay geleceğim diyor ikram edilir . 2000 tl bütçe ayırdım kurban için eğer hisseye girecek olmasaydık diyanette bağış yapacaktım 900 tl bu sene galiba . Geri kalan ayırdığım bütçeyi de düzgün bir kasap ile anlaşıp dolaba et alacaktım kg kg et almak çok zor oluyor sürekli düzgün et bulamıyoruz burada bereketsiz oluyor bizim için .

Ben kullanıyorum canım pilavda çok güzel oluyor ayrıca ben yeşil biberleri de yemeklik doğruluyorum ayrıca kırmızı biber de dahil buna . Balkonda tepsi de kurutuyorum kavanozluyorum . Kışın yemeklerime tutam tutam atıyorum sıcak suyu ekleyince normal biber formuna dönüyorlar . Haftaya yine yapmaya başlayacağım ben

Karışık biber patıcan kabak türlü gibi yapıyoruz çok lezzetli oluyor.kuru dolmayıda çok seviyoruz zeytinyağlısını daha çok tüketiyoruz pratik oluyor

İyi akşamlar
Sabah 1 simit (evden peynir getirerek yedim tabi, boş değil) 1.50 TL
Gün içinde bir kahve, iki-üç çay içtim
Bir tane ısmarlamıştım 5-6 TL
7,5 a kapatacakkennnnnn
Kardeşim gelmiş
Çıkışta ona pasta aldım , götürücem
45,00 TL
TOPLAM KISMEN 55,00 TL
KUSURA BAKMAYIN
BİRAZ FAZLA TAKINTILI OLDUĞUMDAN YALAN OLMAMASI İÇİN “kısmen” “yaklaşık” ifadelerini kullanırım küsüratlı veya hesaplayamadıklarımda.
Yalan sayılmıyordur büyük ihtimal ama içim rahat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…