Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bencede iç hazırlayınca çok yapıyorum daha pratik oluyor biz reyhanda koyarız o da güzel bir aroma veriyor.şimdide şerbetini yapıyorum çok ferahlatıyor
Bende onu deneyeceğim daha önce hiç denemedim

Bende doğradım şimdi tuzlu suda bekliyor birazdan tepsiye alıp balkona koycam

tam olarak nasıl yapıyorsun kavonoz kısmını cnm benim balkonda güzel güneş alıyor kurutulmuş sebze istiyorum bende yapayim

tam olarak nasıl yapıyorsun kavonoz kısmını cnm benim balkonda güzel güneş alıyor kurutulmuş sebze istiyorum bende yapayim
Kuruyan sebzeyi direk kavanoza dolduruyorum benim evim sıcak olduğu için güvelerinir diye korkuyorum

Bu arada şu şişesini açtım aksam üstü 117 tl çıktı içinden dolar almaya diye çıktım bi yer var döviz çi oraya gittik kalabalıktı tek kişi vardı sonra çıktım altın alayım diye kuyumcuda gram yoktu başka yere gittim ordan 0.5 lik altın aldim 124 tü 123 e. aldim 3 tane oldular şükür bi dakine artık dolar alırım biri girdi kuyumcuya çeyreğine yenisine 430 eskisine 425 ddiler ne pahalanmiş

Kizlar icinizde ilacli mr cektiren varmi
Alerji durumundan cok cekiniyorum
Normal zaman olsa sorun degil ama tatil programim var o yuzden

Gündüz arkadaşıma gittim birlikte kısır yaptık ona yaptığım turşudan ve dünki kekten götürdüm birlikte yedik sohbet ettik seviyorum onu eve döndüm biraz meyve atıştırıp evi süpürdüm tozları aldım balkon yıkadım sebzeleri suladım . O ara eşimin aile grubundan konuşulmuş ortanca görümcemin oğlunun eli kv nin arabasının kapısına sıkışmış şişmiş morarmıştı küçük görümcem kırılmış galiba doktora niye götürmüyorsunuz yazmış kv de babasını bekliyoruz acile gidecek yazmış şaşırıyorum ya babayı bekleyecek ne var koy çocuğu arabaya götür acile . Sonra kv beni aradı. Yazlıkta halı yıkıyoruz baban işte dedi . Görümcemle yıkıyorlar belli o ara çocuğun eline kapıyı ya kv kapattı ya görümcem babanın korkusuna çocuğu götüremediler . Sormadım bende nasıl oldu filan diye önceden olsa sorardım niye götürmedin anne derdim ama demiyorum artık ilgilenmiyorum soğuk konuşup kapattım . En son olaydan sonra hatasını anlasın insanların kırıldığını fark etsin istiyorum . İzinden döndüğümüzden beri hiç konuşmadık o aramıyor beni bende aramıyorum. Dün eşimle konuşurken eşim telefonu bana verdi konuşayım diye nasılsın iyi misin diyip kapattım dün soğuk konuştum diye bugün arama ihtiyacı hissetti galiba yoksa 1 senedir aramıyordu . Bugün 0 harcama yaptık yarın biraz meyve alırım domates te yetişmiyor ya çok yeniyor galiba bizde

Benim evde sıcak oluyo kavonoz yaparim eğer kurutursam bende teyzem de yapio evi serin bez torbaya koyuyo hiç derdi yok öyle
Bizde kesin güve olur diye düşünüyorum evde şuan bir kelebek uçuyor eminim bozulan birşey yok ama sebebi çözemedim

Burda da 4tl ydi pazara baktım bişey almadım evde var diye alacagım domateste geçen aldıgımla aynıydı yumurta domates yoktu almadan geldim eve
Pahalı bence 4 tl ya 2 tl ye düşüyor bu hafta böyle oldu sanki düşer ama acelem yok daha çok sıcak zamanlar var Eylül sonuna kadar yapılır

Yaptim. Tavuk dunyasindakilerden daha guz3l oldu. Yaklasik 25 liralik bi maliyetle 2 kisilik.
Tavuk dunyasinda 32 liraydi porsiyonu

Evet ya tavuk Dünyası kendini şaşırdı artık biz gitmiyoruz afiyet olsun güzel oluyor evde

Burda tavuk dünyası felan olmadığından oyle sorunumuz yok. Ben kremali yapiyorum oglum da kremali şeyleri cok seviyo. Hic sebze yemez zaten etçil
Öyle şeyler bizde de yok canım 6 ayda bir memlekete gidince görüyoruz senede 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…