- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.881
Bende onu deneyeceğim daha önce hiç denemedimBencede iç hazırlayınca çok yapıyorum daha pratik oluyor biz reyhanda koyarız o da güzel bir aroma veriyor.şimdide şerbetini yapıyorum çok ferahlatıyor
Atalarımız biliyomuş valla ağzının tadını pazardan 2 bağ alıyoruz oh 1 hafta içiyoruzBende onu deneyeceğim daha önce hiç denemedim
Burada hiç görmedim ben reyhan zaten hiç yararlı birşey gelmez burayaAtalarımız biliyomuş valla ağzının tadını pazardan 2 bağ alıyoruz oh 1 hafta içiyoruz
Aktarlarda da oluyor doğuluyuz aslen biz o taraftada çok kullanılır demişti annemBurada hiç görmedim ben reyhan zaten hiç yararlı birşey gelmez buraya
Bende doğradım şimdi tuzlu suda bekliyor birazdan tepsiye alıp balkona koycamBen kullanıyorum canım pilavda çok güzel oluyor ayrıca ben yeşil biberleri de yemeklik doğruluyorum ayrıca kırmızı biber de dahil buna . Balkonda tepsi de kurutuyorum kavanozluyorum . Kışın yemeklerime tutam tutam atıyorum sıcak suyu ekleyince normal biber formuna dönüyorlar . Haftaya yine yapmaya başlayacağım ben
Bende haftaya başlayacağım inşallah biber 4 tl di belki haftaya biraz düşerBende doğradım şimdi tuzlu suda bekliyor birazdan tepsiye alıp balkona koycam
tam olarak nasıl yapıyorsun kavonoz kısmını cnm benim balkonda güzel güneş alıyor kurutulmuş sebze istiyorum bende yapayimBen kullanıyorum canım pilavda çok güzel oluyor ayrıca ben yeşil biberleri de yemeklik doğruluyorum ayrıca kırmızı biber de dahil buna . Balkonda tepsi de kurutuyorum kavanozluyorum . Kışın yemeklerime tutam tutam atıyorum sıcak suyu ekleyince normal biber formuna dönüyorlar . Haftaya yine yapmaya başlayacağım ben
Kuruyan sebzeyi direk kavanoza dolduruyorum benim evim sıcak olduğu için güvelerinir diye korkuyorumtam olarak nasıl yapıyorsun kavonoz kısmını cnm benim balkonda güzel güneş alıyor kurutulmuş sebze istiyorum bende yapayim
Benim evde sıcak oluyo kavonoz yaparim eğer kurutursam bende teyzem de yapio evi serin bez torbaya koyuyo hiç derdi yok öyleKuruyan sebzeyi direk kavanoza dolduruyorum benim evim sıcak olduğu için güvelerinir diye korkuyorum
Bizde kesin güve olur diye düşünüyorum evde şuan bir kelebek uçuyor eminim bozulan birşey yok ama sebebi çözemedimBenim evde sıcak oluyo kavonoz yaparim eğer kurutursam bende teyzem de yapio evi serin bez torbaya koyuyo hiç derdi yok öyle
Burda da 4tl ydi pazara baktım bişey almadım evde var diye alacagım domateste geçen aldıgımla aynıydı yumurta domates yoktu almadan geldim eveBende haftaya başlayacağım inşallah biber 4 tl di belki haftaya biraz düşer
Pahalı bence 4 tl ya 2 tl ye düşüyor bu hafta böyle oldu sanki düşer ama acelem yok daha çok sıcak zamanlar var Eylül sonuna kadar yapılırBurda da 4tl ydi pazara baktım bişey almadım evde var diye alacagım domateste geçen aldıgımla aynıydı yumurta domates yoktu almadan geldim eve
Yaptim. Tavuk dunyasindakilerden daha guz3l oldu. Yaklasik 25 liralik bi maliyetle 2 kisilik.
Tavuk dunyasinda 32 liraydi porsiyonu
Öyle şeyler bizde de yok canımBurda tavuk dünyası felan olmadığından oyle sorunumuz yok. Ben kremali yapiyorum oglum da kremali şeyleri cok seviyo. Hic sebze yemez zaten etçil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?