Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben geçen dönem hiç sinav görevi almadım bu dönem almayı düşünüyorum sınav ücretiyle de Gr altın almayı düşünüyorum inşallah

Maşallah canım sana ben çok yoruluyorum eve gelince anca yemek bulaşık ortalığı toparlama ve oğlumun ertesi günkü eşyalarını hazirlama.anca boş gün ve hafta sonu yapabiliyorum oda hiç bir zaman tam olmuyor
Bende 15 esimde 20 TL kaldı aslında ayın 15 ine kadar idare ederiz ama oğlumun bezi bitti ve bezler çok pahalı ne yapicaz bilmiyorum kumbaraya da dokunmak istemiyorum karttan da çekmek istemiyorum

tek erken çıktığım gün dün ve oğlum da hazır kreşte hızlı yapayım dedim hafta sonu çocukla çok zor oluyor.

acik renklileri yikandi astim
dondurucudan et çıkardım yanına pilav turşu vs yapcam komşuma geçen kek ikram etmiştim sağolsun o da tatlı getirmiş akşam menüm tamamdır yemek pişerken bulaşık makinesi ni boşaltır erzak kaplarını gözden gecirirm

hemen bakayim cnm tatildeyken flo da bot denemiştim beğenmiştim incirindeyse alayim hemen

herkese güZel haftasonları canlarrrr
Biz cebimdeki yabancı filmine benim zorum ile eşimle birlikte gideceğiz akşam yemeğini de dışarda yiyelim dedi ama dünden kalan bulgur ve yeşil fasulyeyi yiyelim dedim bakalım duruma göre hareket edeceğiz

bizde uzum zamandır taşınma şu bu sıkıntı derken misafir ağırlayamiyordum kahvaltıya arkadaşı cagirdim çocukları var oğluma da iyi olur biraz oynar arkadaşlık kurar.
mecburen alışveriş yaptim karttan çektik 35 tl. ayın 15 inde hemen telafi ederim geçen de mont almıştım karttan
hemen ek ders yarın da telafi ettim

Akşamüzeri kızlarla buluşup, birkac mağaza gezdik, bazi kişisel bakım eksiklerimi aldim, kahve ictik 100 TL den bozukluklar kaldı, onlar da kumbaraya gitti. Sezon sonu çok güzel indirimler var, siyah bir çantaya ihtiyacım var, bir de siyah Pantalon. Bunları para durumuma göre ay içinde almayı planlıyorum. Bu hafta en yakın iş arkadaşımın da doğum günü ama ne alacağıma henüz karar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…