- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.801
Nasıl alacaksınız canım taksitli miAvm ye geldik
Bugün tv alacağız galiba
Gitti 5000
Ben geçen dönem hiç sinav görevi almadım bu dönem almayı düşünüyorum sınav ücretiyle de Gr altın almayı düşünüyorum inşallahBende bugun 5 lira harcadim ekmek ve marul aldim. Yarin sinav görevim var insallah salon baskani olursam 1 saatte 150 lira
Pazar yapmamayi planliyorum sadece domates ihtiyacim var marketten alacagim.
Yogurdum var sadece oglana 1 litre süt alacagim sütcuden. Bütceden süt ve pazar icin ayirdigim 50lira cepte .
Maşallah canım sana ben çok yoruluyorum eve gelince anca yemek bulaşık ortalığı toparlama ve oğlumun ertesi günkü eşyalarını hazirlama.anca boş gün ve hafta sonu yapabiliyorum oda hiç bir zaman tam olmuyorbende bugün işten erken cikiyorum diye hemen evde ise giriştim sildim süpürdum nevresim değiştim sonra gittim oğlumu okuldan aldım dönüşte markete uğradım
aslinda bir şey almayacaktım 1 ekmwk alirim derken
soğan sucuk kaymak süt bikac abur çukura 36tl ödedim
50tl param vardı orda burda bozukluklarla ancak 25 tl kalmıştır ayın 15 ine kadar idare etmeliyim
Ayvalıyı ilk defa duydum ben ya portakallisini yaparım ya da salatasiniOnu karar veremedim yoğurtlu mu yapsam ayvalı mı pişirsem o yüzden yarına kaldı canım
ben oğluma indirimdeyken gelecek yıla bot 10 gün once de mont aldım sıra kendimdeBende maaşlar yatınca oğluma mont alıcam indirimler başlamıştır diye düşünüyorum
tek erken çıktığım gün dün ve oğlum da hazır kreşte hızlı yapayım dedim hafta sonu çocukla çok zor oluyor.Maşallah canım sana ben çok yoruluyorum eve gelince anca yemek bulaşık ortalığı toparlama ve oğlumun ertesi günkü eşyalarını hazirlama.anca boş gün ve hafta sonu yapabiliyorum oda hiç bir zaman tam olmuyor
Bende 15 esimde 20 TL kaldı aslında ayın 15 ine kadar idare ederiz ama oğlumun bezi bitti ve bezler çok pahalı ne yapicaz bilmiyorum kumbaraya da dokunmak istemiyorum karttan da çekmek istemiyorum
hemen bakayim cnm tatildeyken flo da bot denemiştim beğenmiştim incirindeyse alayim hemenselam kızlar
flo sitesinden alışveriş yaptım, kendime iki bot, eşime bir ayakkabı aldım. takip ettiğim ürünlerdi hepsi, yüzde elli indirimi görünce aldım. sevgililer günü hediyesi böylece halledilmiş oldu :)
Dört gözle bekliyorum maaşıGünaydin herkese.
Maaşlara birikimlere son 5 gün
Bende de 10 liraDört gözle bekliyorum maaşı
20 tl param kaldı sedece
benimde 15 tl kaldı yemekler pişti. o sırada eksikleri liste yaptimDört gözle bekliyorum maaşı
20 tl param kaldı sedece
Nasıl alacaksınız canım taksitli mi
Hayirli olsun.Peşin fiyatına 12 taksitle aldık
4400 tl
Ayda 370 tl ediyor
Çok paraymış ya
Ama güzel oldu eve, daha önce tv diye neyi izliyormuşuz dedim
hiç tv fiyatlarından anlamam o kadar olmus mu yaPeşin fiyatına 12 taksitle aldık
4400 tl
Ayda 370 tl ediyor
Çok paraymış ya
Ama güzel oldu eve, daha önce tv diye neyi izliyormuşuz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?