- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.141
Bu gece değil ama önceki gece vardı. Bol su içerek uyumaya çalıştım. Hastaneye gitsem yatırıyorlar orda daha çok bunalıyorum.Sağolsen nasıl oldun sancı varmı hala?
Saklı gizli birşey yazmıyorum onunda bildiği gördüğü şeyler yalan yok eklemede yapmıyorumOyyyy biliyorsa durum çok fena tucesen hep burda kv ni görümceni çekiştiriyorsun sağlam giydiriyorsun onlara. Eşin Arada misafir takılıp yine tuce nelere ayar olmuş diye girip okuyordur
Benim arkadaşım ikizlere hamileydi bebeklerin gelişimi 7. Haftada kalmış . Baya beklemişler gelişirler diye 12 ye kadar galiba yalan olmasın şimdi . Sonra doktor yatış verdi suni sancı ile normal Doğum gibi düşürmesini sağlamış . O zaman duyduğumda çok şaşırmıştım ben . Neden normal kürtaj ile temizlemedi diyeBen de şaşırdım çünkü takipli bir
Hasta isen belli bir doktorun varsa 6-7 hafta da olsa kürtaj yapıyorlar. Spontane düşükler daha yıpratıcı oluyor ve tam temizlenmiyor diye. Neyse evlerden ırak olsun bir daha öyle durumlar. Allah kimseye göstermesin
Günaydın iyiniyetlimGünaydın tuğçecim meyveler güzel miydi
Eşimi saat 4 gibi kalktim 6 ucagina bindirmek üzere... dedim başka saat yok muydu?
Hâlâ uyanığım geri uyuyamadım ben de.
Benimde kürtaj oldu doktor düşük olsun diye uğraştı ama başka birine rica etmiştik kürtaj oldu yanımdaki kadın 14 haftalıktı anestezi vermeden aldılar vücudun çektiği acıyı bırak ruhen öldürür insanı devlet hastaneleri çok acımasızBenim arkadaşım ikizlere hamileydi bebeklerin gelişimi 7. Haftada kalmış . Baya beklemişler gelişirler diye 12 ye kadar galiba yalan olmasın şimdi . Sonra doktor yatış verdi suni sancı ile normal Doğum gibi düşürmesini sağlamış . O zaman duyduğum zaman çok şaşırmıştım ben . Neden normal kürtaj ile temizlemedi diye
Allah kimseye yaşatmasın ya çok kötü bence Sancı vererek Doğum yaptırma bence feci birşey psikolojik açıdan anneyi bitirir gibime geliyor allah korusun. Kürtajında acaba rahim zarar görmesin darbe almasın diye mi yapıyorlar bilemedimBenimde kürtaj oldu doktor düşük olsun diye uğraştı ama başka birine rica etmiştik kürtaj oldu yanımdaki kadın 14 haftalıktı anestezi vermeden aldılar vücudun çektiği acıyı bırak ruhen öldürür insanı devlet hastaneleri çok acımasız
ONlarla paylaşıyorsa düşünsene kv görümce de okuyor yazdıklarınıSaklı gizli birşey yazmıyorum onunda bildiği gördüğü şeyler yalan yok eklemede yapmıyorum ☺
Artık vakumla çekiliyor rahme zarar vermiyor bildiğim kadarıyla.Bebek çok büyükken arkadasıma suni sancıyla doğum yaptırmışlardı çokta dirayetlidir o psikolojiyi 3-4 yıl atamadı şimdi bir pamuk prensesimiz var çok şükür.Dün biri konu açmış gebeliğim yeni bitkisel yolla düşürebilirmiyim evliliğim çok yeni insanları anlamıyorum o cana bile bile nasıl kıyılır.Arkadaşınada rabbim kolaylıklar ve sabır versinAllah kimseye yaşatmasın ya çok kötü bence Sancı vererek Doğum yaptırma bence feci birşey psikolojik açıdan anneyi bitirir gibime geliyor allah korusun. Kürtajında acaba rahim zarar görmesin darbe almasın diye mi yapıyorlar bilemedim
Belki hastaya göre ortama göre doktorun cerrahi becerisine göre kararlar da değişiyor olabilir.Benim arkadaşım ikizlere hamileydi bebeklerin gelişimi 7. Haftada kalmış . Baya beklemişler gelişirler diye 12 ye kadar galiba yalan olmasın şimdi . Sonra doktor yatış verdi suni sancı ile normal Doğum gibi düşürmesini sağlamış . O zaman duyduğumda çok şaşırmıştım ben . Neden normal kürtaj ile temizlemedi diye
Aslıbda eşler hersetin farkında işk baştan ikimizde ailemizde olanları konuşup çekiştiriyoduk şimdi anneci kesildi bende olumsuzluk görünce kayınvalideme direk söylüyorum hoş değişiyor mu hayır ama içim soğuyorONlarla paylaşıyorsa düşünsene kv görümce de okuyor yazdıklarınıayrıca eşine de helal olsun sen annesine ablasına bu kadar giydirirken sakin sakin durabiliyorsa
Onlarla neden paylaşsın ki birşeyler yaşandığı zaman yazıyorum fark ediyorsundur zaten durduk yere birşey demiyorum yaşanılanı yazıyorum . Ben eşime de diyorum benim ailemle ilgili rahatsız olduğun birşey olursa sende söyleyebilirsin geçen diyordu senin Babannen ne fena kadın diye mesela ki evet haklı mesela o anONlarla paylaşıyorsa düşünsene kv görümce de okuyor yazdıklarınıayrıca eşine de helal olsun sen annesine ablasına bu kadar giydirirken sakin sakin durabiliyorsa
Devlet hastanesinde anestezi yasakmış burda hastanın alerjisi olabiliyomuş öyle bişeyde olabilirBelki hastaya göre ortama göre doktorun cerrahi becerisine göre kararlar da değişiyor olabilir.Bana benim doktorumun dediği almamız daha uygun olur seni diğer türlüsü daha çok yıpratır olmuştu.
Evet dikkat çekiyor. Cunku bir degil bes degil. Ben ne zaman gitsem bi kvOnlarla neden paylaşsın ki birşeyler yaşandığı zaman yazıyorum fark ediyorsundur zaten durduk yere birşey demiyorum yaşanılanı yazıyorum . Ben eşime de diyorum benim ailemle ilgili rahatsız olduğun birşey olursa sende söyleyebilirsin geçen diyordu senin Babannen ne fena kadın diye mesela ki evet haklı mesela o anizinde buraya da yazdım eşimin ailesi yüzünden annemlerle düzgün görüşemedim hala burnum sızlıyor mesela eşimde biliyor bunu o gece hakkını helal et haklıydın dedi . Ben boşa birşey söylemem hakaret filan etmem olanı söylerim . Ama görüyorum ki baya dikkat çekiyor herşeyi yazmamakta fayda var anlamış oldum ☺
Öyle mi pardon daha dikkatli olacağım artık teşekkür ediyorumEvet dikkat çekiyor. Cunku bir degil bes degil. Ben ne zaman gitsem bi kv
Vakani goruyorum. Sadece burda degil bdv De yaziyorsun.
Bir abla olarak tavsiye sana yazma diyeceğim ama sen yine duramazsın ki yazarsın. Yedigin ictigin gezdigin her seyi burdan takip et yani oyle
Gunluk gibi bir sey burasi sana.
Rica ederim ne demekÖyle mi pardon daha dikkatli olacağım artık teşekkür ediyorum
Tuce benimde ilk gebeliğim 9. Haftada kaldı ozaman Tokatta üniversite hastahanesine gittim dediler gelişimini durmuş sabah erkenden yatırdılar kürtaj yapacaklar öyle derken hocaları geldi bütün hastaları geziyonlar işte şu işte bu bana gelince açıklama yaptılar doktor bana sordu başka çocuğun varmı diye hayır dedim ilk bebeğim onlara döndü bir bağırdı bidaha olmazsa böyle bir mesuliyeti nasil alıyorsunuz diye bana kızım biraz uzun sürücek suni sancı vericez ama rahime bir zarar gelmiycek demişti 12 saat falan surdu ama bir bütün halinde hasta bezine düşmüştü patolojiye falan gitti birşey çıkmadı 1ay adet oldum 2. Ay büyük kızıma hamile kaldım şimdi 11 yaşındaBenim arkadaşım ikizlere hamileydi bebeklerin gelişimi 7. Haftada kalmış . Baya beklemişler gelişirler diye 12 ye kadar galiba yalan olmasın şimdi . Sonra doktor yatış verdi suni sancı ile normal Doğum gibi düşürmesini sağlamış . O zaman duyduğumda çok şaşırmıştım ben . Neden normal kürtaj ile temizlemedi diye
Çok geçmiş olsun allah kızınızı size bağışlasın . Aynen tahmin ettiğim gibi zarar vermemek için kullanılan bir yöntemmişTuce benimde ilk gebeliğim 9. Haftada kaldı ozaman Tokatta üniversite hastahanesine gittim dediler gelişimini durmuş sabah erkenden yatırdılar kürtaj yapacaklar öyle derken hocaları geldi bütün hastaları geziyonlar işte şu işte bu bana gelince açıklama yaptılar doktor bana sordu başka çocuğun varmı diye hayır dedim ilk bebeğim onlara döndü bir bağırdı bidaha olmazsa böyle bir mesuliyeti nasil alıyorsunuz diye bana kızım biraz uzun sürücek suni sancı vericez ama rahime bir zarar gelmiycek demişti 12 saat falan surdu ama bir bütün halinde hasta bezine düşmüştü patolojiye falan gitti birşey çıkmadı 1ay adet oldum 2. Ay büyük kızıma hamile kaldım şimdi 11 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?