Bugün ne aldin kaç tl harcadin

gunaydın kızlar kötü bi gün gecırdım dun butun gun gece hastaydım atesımı bezlerle dusurduk bagırsaklarımda asırı sancı yaptı bıde onla ugrastık

bu arada konu dısında farklı seylerden de konusabılırız bnce, kv problemi de anlatılır, bak ben bı turlu doguramadım onu soyluyorum vs vs. daha evvelden de benzer seyler gundeme gelmıstı sadece ekonomi topiği degıl burası bence paylasım alanı.
hatta bebeklerden bahsedıyoruz dıye sitem eden arkadaslar bebek olunca onlarda bahsetmeye basladı mesela dıkkatımı cekti ama yazmamıstm. o bu su kişi için dememe gerek yok hepımız için burası konu sahıbı de aynı fıkırde gördüğüm kadarıyla

Ben de bebek bekliyorum ilerde bizler de kv olacagiz yaptigim
seyleri surekli cekistiren memnun olmayan bir gelinim olsa ben uzulurum acikcasi. Ne ekersek onu bicecegiz. Allah bize De bizler gibi gelinler versin.
valla kendi adıma benim gelinim benim gibi olsa keske Allahh derim
benim bahsettıgım kv cekıstırmek vs vs degıl topikte her konudan konusulabılır olması günlük olaylardan bahsedebılecegımız

İnşallah herkes ektiğini biçer bende öyle olsun istiyorum zaten . Keşke benim gibi bir gelinim olsa 8 gün benim evimde aralıksız kalıp 4 gün zor annesine gitse anneme gideceğim diye koşmasa oğlumu görmeme yardım etse . 6 ayda 2 kere araba değiştirecek birikimi yapabilse paralarını saçıp savurmasa . Evini hep kendi temizlese ölse geberse temizlikçiye para vermeyip oğlumun parasını cebinde tutsa . Yazlık kışlık hazırlığını kendi yapsa benden beklemese Her gün en az 2 çeşit yemek yapsa tatlısı filan olsa hep hazır yedirmese . Onun evine gidince köşeye çekilip otursam hiç bir işe el sürmesem dolaba bi börek mantı yapıp koyalım demesem oda benden beklemese beni yormasa düğün alışverişinde herşeyi 1 günde bir mağazadan alsa bizi üzmese gibi gibi bu liste uzar gider . Herkesin eksi ve artı yönleri var kimse süt kadar beyaz değil

Çok geçmiş olsun allah kızınızı size bağışlasın . Aynen tahmin ettiğim gibi zarar vermemek için kullanılan bir yöntemmiş
Amin inşallah bende iki kız var büyük 11 küçük 7 yaşında Allah sizede sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin

Esimin akrabalari dün dedikodumuzu yapiyormus. Bizim maaslar hesaplaniyormus. Gelir gider tablomuz yapiliyormus arkamizdan.
Sonra niye şuyumuz yok niye buyumuz yok. Gelin savurgan eli açik zıpır ...

Eşime dedim bak senin huylarini bana yapistirmislar guzelce.
El kiziyim ya
herşeyde kadın suçlanır adam dağınık kadın 2 kişinin yemeği,temizliğini yapar bütçe yapar eşiyle az harcayalım diye konuşur ama dışardan bakılınca hiç böyle bakmıyolar.şükür aklı başında birisin hiç takma rabbim kazancınızı bereketlendirsin

Evet aynen oyle.
Aslinda takmamak lazim fakat olmuyor iste.
ısime bakarim valla. Hem yasarim hayatimi hem yaparim birikimimi.
Kendiler beni savurgan bilsin

Evet aynen oyle.
Aslinda takmamak lazim fakat olmuyor iste.
ısime bakarim valla. Hem yasarim hayatimi hem yaparim birikimimi.
Kendiler beni savurgan bilsin
Bencede herseyi kararında yaşayıp geleceğide düşünmek gerek gençlikte gezip tozmalıda giyinilmelide millet yiyecek bile almıyor 3 kuruş biriktircem diye herkes farklı ya takma bebiş üzülür canım ya

Savurgan insan görmemişler hahaha gözlerim neler görüyor ne savurganlar var artık sende savurgansan.

Benim sadece yil kaybim var . Yani borclara girdik gereksiz vs. O kadar .
Zararin neresinden donsek kârdir.
Orta halli yasami hayat felsefesi haline getirmek lazim. Aşirinin luzumu yok. Borc parayla krediyle luks yasamanin alemi yok.

Bazı şeyleri yapabilmek için eşin yardımıda önemli adam istiyorsa ama kadın savuruyorsa oda olmuyor yada tam tersi kadın istiyor adam savuruyorsa öyle de bazı şeyler yavaş ilerliyor işte

Sabah marketten 2 ekmek 1 kg domates aldık 5 tl . Kahvaltı yaptık kaldırıp bulaşık makinasını çalıştırdım eşim kurban bakmaya gitti arkadaşlarıyla . Bende 1 makina renklileri yıkıyorum. Eşim gelince üzerindekileri de alıp siyahları yıkarım akşama arkadaşa giderken birşeyler alırız içecek filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…