- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.161
valla kendi adıma benim gelinim benim gibi olsa keske Allahh derimBen de bebek bekliyorum ilerde bizler de kv olacagiz yaptigim
seyleri surekli cekistiren memnun olmayan bir gelinim olsa ben uzulurum acikcasi. Ne ekersek onu bicecegiz. Allah bize De bizler gibi gelinler versin.
Amin inşallah bende iki kız var büyük 11 küçük 7 yaşında Allah sizede sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun allah kızınızı size bağışlasın . Aynen tahmin ettiğim gibi zarar vermemek için kullanılan bir yöntemmiş
Amin inşallahAmin inşallah bende iki kız var büyük 11 küçük 7 yaşında Allah sizede sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin
Eşime dedim bak senin huylarini bana yapistirmislar guzelce.
El kiziyim ya
Evet aynen oyle.herşeyde kadın suçlanır adam dağınık kadın 2 kişinin yemeği,temizliğini yapar bütçe yapar eşiyle az harcayalım diye konuşur ama dışardan bakılınca hiç böyle bakmıyolar.şükür aklı başında birisin hiç takma rabbim kazancınızı bereketlendirsin
Bencede herseyi kararında yaşayıp geleceğide düşünmek gerek gençlikte gezip tozmalıda giyinilmelide millet yiyecek bile almıyor 3 kuruş biriktircem diye herkes farklı ya takma bebiş üzülür canım yaEvet aynen oyle.
Aslinda takmamak lazim fakat olmuyor iste.
ısime bakarim valla. Hem yasarim hayatimi hem yaparim birikimimi.
Kendiler beni savurgan bilsin
Evet bazen sulaniyor benimki de. Sebebini bilmiyorumpure hazel Püre yoğurt mayaladığın zaman, çok sulanıyormu, bizim çok katı olmuyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?