- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.181
Merhaba ben ve annemin yaptığı tarifi anlatayım . Bir patatesi küp küp doğrayıp yağda kavuruyoruz üzerine salça tuz kırmızı biber nane atıp kavurmaya devam ediyoruz . Ardından suyunu döküp kaynamaya bırakıyoruz . Kaynadıktan sonra köfteleri atıp biraz limon ekleyip pişmesini bekliyoruz. Patates koymadan yapanlarda varKızlar merhaba .sulu köfte yapacaktım köfte var ama pişirme nasıl oluyor yardimci olursaniz sevinirim teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım .patates sabah kizarttim bitti bende patatessiz denicem tesekkurler tekrardanMerhaba ben ve annemin yaptığı tarifi anlatayım . Bir patatesi küp küp doğrayıp yağda kavuruyoruz üzerine salça tuz kırmızı biber nane atıp kavurmaya devam ediyoruz . Ardından suyunu döküp kaynamaya bırakıyoruz . Kaynadıktan sonra köfteleri atıp biraz limon ekleyip pişmesini bekliyoruz. Patates koymadan yapanlarda var
Rica ediyorum afiyet olsunÇok teşekkür ederim canım .patates sabah kizarttim bitti bende patatessiz denicem tesekkurler tekrardan
Ne güzel düşünmüşsünüz akika kurbanını bile şimdiden planlamışsınız ismini ne koymayı düşünüyorsunuzBizde simdi esimle konustuk.
Bu yil kurban paramiz maastan verecegiz.
Ama gelecek yil icin soyle bir plan yaptik.
1.Şubatta bebek icin kurban
2.temmuz kurban bayrami icin kurban
3.agustos araba sigortasi icin
4.tatil icin
Bu 4 kalem icin ben her ay 500 lira kumbara yapalim dedim ama esim her ay 1 ceyrek at dedi. Ayri bi keseye bu kalemler icin agustostan itibaren 1 çeyrek altin atarim. Zamani geldikce bozdurur uzerini tamamlayarak isimizi goruruz
Oglana kestik kiza da kesicez insallah canim. Omurleri uzun olsun saglikli yasasinlar.Ne güzel düşünmüşsünüz akika kurbanını bile şimdiden planlamışsınız ismini ne koymayı düşünüyorsunuz
Akika kesmek sünnet bildiğim kadarıyla durumun müsaitse yapmak gerek hem kan akıtmak belayı defeder denir nelere veriyoruz varsın böyle hayırlara gitsin.Anacağında haklıda isteklerimiz bitmiyor onun dediğinide uygularsınBenim adaklarim hep kurban kesmek oluyor dagitiyoruz.
Annem diyo ki biraz tasarruflu şeylere ada dilegini diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?