Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz iki isim arasındayız şuan eşime bıraktım arasından bir tanesini seç koyalım bana fark etmez diyorum

Arkadaşım geçen Doğum yaptı kızına 2 isim koyacaklardı ve güzeldi karar verilmişti. Sonra birinci isim kalmış diğer ismi kendi isminin tam tersi şekilde kızına koydu . Çocuk için hayatlarının en büyük cezasını verdiler bence öyle saçma birşey olmuş ki inanamadım çok güzel dedik artık

Esimle ayni arkadaslarinin evleri arabalari birde yazliklari var. Bizimki hala sap sap konusunca sinir oluyom bu adama
Pure siz iyisiniz yazliginizda olur inşallah en kısa zamanda. daha dün atanan arkadasim ev alicaz havasına girmiş ben 5 senedir görevliyim daha orta da ev falan yok karı koca tutumlu olunca bu işler daha hızlı oluyor

Çok geçmiş olsun canım

Bebis gece uyumadı hiç bende siteye girememistim baya birikmiş yazılanlar
Markete gittik pazartesi geç olacaktı 178 TL harcadık kk ile aldık mecbur
Pazartesi de pazar yaparız iki hafta yeter bize zaten Ağustosun başında memlekete gidicez
Eşimin bayramdan sonra askerlik var tek maaşa düşücez kk çok gelirse altından kalkamayiz diye düşünüyorum benimde ücretsiz izin öncesi son maaşım beni bir korku sardı şimdiden

Bende aynı bu şekilde yapıyorum

İyi Akşamlar herkese

Memleketten kuzenim geldi, bana süpriz yaptı
Pazartesi onu ile bi başka kuzenim bana gelecekler yemeğe, bende kalıcaklar sabah beraber kahvaltı yapıp , sonra beraber gezeceğiz inşallah..
Bugün eşimle eksik olan ürünleri aldık;
İki çeşit yeşil zeytin az aldım
Labne
Organik 10 lu yumurta
Çikolata kahvaltıılık
Sucuk apikoğlu, en çok beğendiğmiz bu
Soğuk çay
Kola
Domates
Un aldım pişi yapmak için
Kahve yanı için küçük paket çikolata hepsine
97 lira ödedik.
Fırından bir ekmek aldık..

Pure siz iyisiniz yazliginizda olur inşallah en kısa zamanda. daha dün atanan arkadasim ev alicaz havasına girmiş ben 5 senedir görevliyim daha orta da ev falan yok karı koca tutumlu olunca bu işler daha hızlı oluyor
ayy suveybe bızım ıs yerınde ıkı arkadas var maasları benim yarı maasımdan bıraz fazladır sakın yanlıs anlasılmasın bılgı vermek ıcn soyluyorum gecen bana karı koca muhendıssınız bı ev alamadınızmı dediler bılıyorum kotu nıyetle demedıler ama sastım kaldm valla, bide hava sıcak dıyınce klımanızdamı yok yoksa dedıler bu arada gercekten kötü niyetleri yok yuzde yuz emın oldugum kısıler, dedim demekki normal artık ev,klıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…