- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.201
Ben defne ismini çok severim tanıdığım bebeklerde hep çok güzel ismin karaktere etkisi oluyor anlamını bilip koymak gerekNe koysak kizin adini a dostlar
Aklıma Hazel geldi :)Ne koysak kizin adini a dostlar
Isim vermiyim canim taninirimOğlunun ismi ne?ipek ismini beğeniyorum ben.
Pure siz iyisiniz yazliginizda olur inşallah en kısa zamanda. daha dün atanan arkadasim ev alicaz havasına girmiş ben 5 senedir görevliyim daha orta da ev falan yok karı koca tutumlu olunca bu işler daha hızlı oluyorEsimle ayni arkadaslarinin evleri arabalari birde yazliklari var. Bizimki hala sap sap konusunca sinir oluyom bu adama
Çok geçmiş olsun canımÇocuğu köpek tırmalamış aşısıda yokmuş yanağını bide.Riskli bolgeymıs 2.doz kuduz aşını oldu ilk doz ateş yaptı 2gun sürdü Boğaz’ı kızarıkmıs antibiyotık verdiler bu gece ateşlenme inş. Aşıları tamamlatmak zorundaymışız 4gundır acillerdeyım
Bende aynı bu şekilde yapıyorumMerhaba ben ve annemin yaptığı tarifi anlatayım . Bir patatesi küp küp doğrayıp yağda kavuruyoruz üzerine salça tuz kırmızı biber nane atıp kavurmaya devam ediyoruz . Ardından suyunu döküp kaynamaya bırakıyoruz . Kaynadıktan sonra köfteleri atıp biraz limon ekleyip pişmesini bekliyoruz. Patates koymadan yapanlarda var
Insallah canim hepimizinPure siz iyisiniz yazliginizda olur inşallah en kısa zamanda. daha dün atanan arkadasim ev alicaz havasına girmiş ben 5 senedir görevliyim daha orta da ev falan yok karı koca tutumlu olunca bu işler daha hızlı oluyor
Hangisini seviyosan ondan al canim. Hepsi yatirim sonucta.Kızlar ben bozuk para kumbarasi yapmıştım sizce harcamadan dolar veya euro mu yoksa 0.5 gr var onlardan mi almak mantıklı. 1 gr parası biriken e hepsi biter yoksa
ayy suveybe bızım ıs yerınde ıkı arkadas var maasları benim yarı maasımdan bıraz fazladır sakın yanlıs anlasılmasın bılgı vermek ıcn soyluyorum gecen bana karı koca muhendıssınız bı ev alamadınızmı dediler bılıyorum kotu nıyetle demedıler ama sastım kaldm valla, bide hava sıcak dıyınce klımanızdamı yok yoksa dedılerPure siz iyisiniz yazliginizda olur inşallah en kısa zamanda. daha dün atanan arkadasim ev alicaz havasına girmiş ben 5 senedir görevliyim daha orta da ev falan yok karı koca tutumlu olunca bu işler daha hızlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?