Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın bizim de salonumuzda tv yok iki senedir . Haziran’dan sonra Temmuz’u da bulabilir yeni modeller çıkacakmış o yüzden eskiler indirime girecekmiş 9150 tl idi şimdi 8999 tl diyorlar. Teknoloji eskidikçe ucuzluyor bakalım biz de temmuz gibi alırız tv yi. Hem kredi kartımızın taksitleri azalır diye düşünüyorum.

hiç tv fiyatlarından anlamam o kadar olmus mu ya

Olmuş malesef
10000- 12000 tvler var
Bizim aldığımız orta segmentte bir ürün
O kadar kafamız karıştı ki üstünün de üstü var
Aynı boyutlardaki bir tv de 2 bine de var 12 bine de.

Hayırlı olsun cnmmmm 12 taksitle nereden aldınız bizim karta 5 e altıya bölüyorlar

Sağol alya
Teknosa da şöyle bi kampanya vardı
İng bank kredi veriyor tabi kredinin faizi oluyor ya teknosa o faiz tutarı kadar indirim yapıyor
Yani aynı fiyatı 12 ye bölmüş gibi oluyosun

Yoksa benim kredi kartıma da 6 ya bölebiliyolarmış
Bana yüksek geldi öyle ödeyemeyiz diye kredi yaptık

Kolaylıkla ödeyin inş cnm. Biz de tv almaya gidince öğrendik fiyatların uçuk olduğunu alamadık haliyle. Temmuzu bekliyoruz bakalım . Bir de salonda tv olmayınca oturma odasında oturuyor gelenler ve salonum kirlenmiyor

Gunaydin herkese . Bugün evdeyim harcamam olmaz dicem ama harcicak param da kalmadi. Persembeye kadar idare
Valla kredi kartı ile harcayınca ay sonuna elli lira mı kaldı düşünmediğimizi anlıyorum sizlerden öğreniyorum ama bizdeki durum şu:
Akşam sinemaya gidince yeriz demişti eşim (cebimdeki yabancıya gittik) ben evde bulgur ve fasulye var dedim yemek yedik evde sonra sinemaya gittik ama film sonrası gittik piZza aldık.
Eşim sabahta dışarda kahvaltı yapalım dedi
Daha uyuyor ben evde yapalım dedim
Sanırım alışmışız bunu da düzeltmek zaman alacağa benziyor. Bebek olunca zorlanırım şimdiden evde hazırlamaya alışmalıyım diye kendimi zorluyorum

Güzel bi kahvaltı hazırla
Evdeki kahvaltı dışarıdaki gibi olmaz bence
Ekmek kızartın
Tereyağı sürersiniz
Zeytinyağı çıkar içine biraz nane biraz kekik tuz pul biber at ekmekler kes küçük küçük zeytinyağına batırır yersiniz
Portakal suyu sıkın
Çay yapın
Peynir çıkar yanına biraz ceviz ve kuru kayısı

Gözleme de yapabilirsin yufka varsa kaşarlı
Ya da yumurta haşlayabilirsin
Menemen ya da omlet
Krep

Of şu an gözümde canlandı

Günaydın kızlar
Mutfakta çay pirinç kağıt havlu yumurta eksik ama
Ne yapsam da eşime aldırsam diye düşünüyorum
Faturaları ve çocukların ödemelerini listelemiş ikiye bölmüş. Yani yarısını benden istiyor. Henüz demedi birşey ama geçen haftadan hazırlamış

Canim belli ki eşin disardaki yemegi seviyor sebze sevmiyor. Yani sen taze faulye ve pilav yapmissin ve belli ki adam tercih etmedi o yemegi.
Bence acilen ogrenmen lazim hamburgeri pizzayi et sote yada döner hazirlamayi. Diger sevdigi şeyleri. Sabhlari börek pogaca yada o tarzlarda sicak seyler istoyordur. Bunlarin hepsini yapabilirsin cok kolay ve hesapli. Disarda harcadiginin yarisini harcarsin. Yani disari cikip arabayi calistimak bile masrafin başlangici. Mekan seçimi bile fiyatlari etkiliyor

Ayyy cnmmm ne güzel fikir verdin teşekkürler . Sigara böreği vardı dün gırında kızarttım çok güzel değildiama onu yedik haşlanmış yumurta pekmez peynir zeytin

Ne güzel dedin cnm zaten beğenmeyince dolarsan söylüyor hemen . Zaten dışarda yendiğimiz yemek dokundu da bağırsak ameliyatı oldu.
Ankaradayız eşim kasaptan aldığım parça et ya da kuşbaşını beğenmiyor ya da benim pişirdiği olmuyor hep kıyma alıyoruz tavuğu da ben yemiyorum diye yapmıyorum. Pizza yaparım aslında ama yanda Dominos var kolayıma geliyor öğrenmem şart ama çok hakılısın

Gunaydin kizlarr. Bayadir topiginizi takip ediyorum. Acayip gaza geldim birikim konusunda. Yalniz bisey sorucam. Butceleriniz esinizle ayri mi? Sanki oyle gibi algiladim. Bizim hep ortaktir. Maas gelince borclar odenir. Gerisi ortak hesapta kalir. ihtiyaci olan ordan harcar. Siz nasil yapiyosunuz acaba?

Benimde esim disardan yemeyi sever. Ama ben onun sevdigi yemekleri en guzel haliyle yaptim. Artik disariyi lek aramiyoruz. Bence sevdigi yemekleri ogrenip harika bi sofra hazirlayarak baslayabilirsin

Bizde eşimin maaşı faturalara aylık harcamalara gidiyor onun maaşından hiç kalmıyor birikim benim maaştan oluyor ve varsa borca gidiyor.araba aldığımız zaman benim maaş direk araba taksidine gidiyordu mesela harcamalar yine eşimin maaşından oluyordu

Hoşgeldin, bizim borcumuz yok, bütçeyi şöyle yapiyoruz
Benim maaşım ile kredi kartımı ve iki tane günü ödeyip kalanını birikime ayırıyorum.
Evin genel gideri kira, faturalar ve mutfak masrafı için belirlediğimiz ortalama bir rakam var eşim onu her ay bana yollar. Bunun ile giderleri yapınca yine para kalıyor onu harçlık yapıyorum. Arada da param kalmadı diye yine eşimden ufak tefek alıp kumbarama atıyorum ya da harçlık yapıyorum.

günaydın herkese geç oldu. kahvaltıya arkadaşım ve çocukları geldi. dondurucuda börek vardı onu pişirdim patates kızartması sucuklu yumurta ve kahvaltiliklarla lezzetli bir sofra oldu. yarim saatte hepsini hallettim güzel gecti. dünden yemeğin var akşam da onu yeriz

bende oğlumun kreşi aidat ve kk ödemesi bende diğerleri eşimde. bu çözüm yolu ıyi oldu o sayede düzene girdik önceden rastgele oduuorduk herkes geri kalanı harcayıp gidiyordu birikim olmuyordu. şimdi bende daha fazla kalıyor baz3n ondan da isteyip birikim yapiyorum

Slm bizde temizliği bitirdik şükür
Aksamada çorbayla patates salatası canım istiyor onları yapicam
Elektrikleriniz ne kadar geliyor bize bu ay 60 tl gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…