- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.821
Hayırlı olsun cnmmmm 12 taksitle nereden aldınız bizim karta 5 e altıya bölüyorlarPeşin fiyatına 12 taksitle aldık
4400 tl
Ayda 370 tl ediyor
Çok paraymış ya
Ama güzel oldu eve, daha önce tv diye neyi izliyormuşuz dedim
hiç tv fiyatlarından anlamam o kadar olmus mu ya
Hayırlı olsun cnmmmm 12 taksitle nereden aldınız bizim karta 5 e altıya bölüyorlar
Kolaylıkla ödeyin inş cnm. Biz de tv almaya gidince öğrendik fiyatların uçuk olduğunu alamadık haliyle. Temmuzu bekliyoruz bakalım . Bir de salonda tv olmayınca oturma odasında oturuyor gelenler ve salonum kirlenmiyorOlmuş malesef
10000- 12000 tvler var
Bizim aldığımız orta segmentte bir ürün
O kadar kafamız karıştı ki üstünün de üstü var
Aynı boyutlardaki bir tv de 2 bine de var 12 bine de.
Sağol alya
Teknosa da şöyle bi kampanya vardı
İng bank kredi veriyor tabi kredinin faizi oluyor ya teknosa o faiz tutarı kadar indirim yapıyor
Yani aynı fiyatı 12 ye bölmüş gibi oluyosun
Yoksa benim kredi kartıma da 6 ya bölebiliyolarmış
Bana yüksek geldi öyle ödeyemeyiz diye kredi yaptık
Valla kredi kartı ile harcayınca ay sonuna elli lira mı kaldı düşünmediğimizi anlıyorum sizlerden öğreniyorum ama bizdeki durum şu:Gunaydin herkese . Bugün evdeyim harcamam olmaz dicem ama harcicak param da kalmadi. Persembeye kadar idare
Valla kredi kartı ile harcayınca ay sonuna elli lira mı kaldı düşünmediğimizi anlıyorum sizlerden öğreniyorum ama bizdeki durum şu:
Akşam sinemaya gidince yeriz demişti eşim (cebimdeki yabancıya gittik) ben evde bulgur ve fasulye var dedim yemek yedik evde sonra sinemaya gittik ama film sonrası gittik piZza aldık.
Eşim sabahta dışarda kahvaltı yapalım dedi
Daha uyuyor ben evde yapalım dedim
Sanırım alışmışız bunu da düzeltmek zaman alacağa benziyor. Bebek olunca zorlanırım şimdiden evde hazırlamaya alışmalıyım diye kendimi zorluyorum
Canim belli ki eşin disardaki yemegi seviyor sebze sevmiyor. Yani sen taze faulye ve pilav yapmissin ve belli ki adam tercih etmedi o yemegi.Valla kredi kartı ile harcayınca ay sonuna elli lira mı kaldı düşünmediğimizi anlıyorum sizlerden öğreniyorum ama bizdeki durum şu:
Akşam sinemaya gidince yeriz demişti eşim (cebimdeki yabancıya gittik) ben evde bulgur ve fasulye var dedim yemek yedik evde sonra sinemaya gittik ama film sonrası gittik piZza aldık.
Eşim sabahta dışarda kahvaltı yapalım dedi
Daha uyuyor ben evde yapalım dedim
Sanırım alışmışız bunu da düzeltmek zaman alacağa benziyor. Bebek olunca zorlanırım şimdiden evde hazırlamaya alışmalıyım diye kendimi zorluyorum
Hayırli olsun canım güle güle kullanınPeşin fiyatına 12 taksitle aldık
4400 tl
Ayda 370 tl ediyor
Çok paraymış ya
Ama güzel oldu eve, daha önce tv diye neyi izliyormuşuz dedim
Ayyy cnmmm ne güzel fikir verdin teşekkürler . Sigara böreği vardı dün gırında kızarttım çok güzel değildiama onu yedik haşlanmış yumurta pekmez peynir zeytinGüzel bi kahvaltı hazırla
Evdeki kahvaltı dışarıdaki gibi olmaz bence
Ekmek kızartın
Tereyağı sürersiniz
Zeytinyağı çıkar içine biraz nane biraz kekik tuz pul biber at ekmekler kes küçük küçük zeytinyağına batırır yersiniz
Portakal suyu sıkın
Çay yapın
Peynir çıkar yanına biraz ceviz ve kuru kayısı
Gözleme de yapabilirsin yufka varsa kaşarlı
Ya da yumurta haşlayabilirsin
Menemen ya da omlet
Krep
Of şu an gözümde canlandı
Ne güzel dedin cnm zaten beğenmeyince dolarsan söylüyor hemen . Zaten dışarda yendiğimiz yemek dokundu da bağırsak ameliyatı oldu.Canim belli ki eşin disardaki yemegi seviyor sebze sevmiyor. Yani sen taze faulye ve pilav yapmissin ve belli ki adam tercih etmedi o yemegi.
Bence acilen ogrenmen lazim hamburgeri pizzayi et sote yada döner hazirlamayi. Diger sevdigi şeyleri. Sabhlari börek pogaca yada o tarzlarda sicak seyler istoyordur. Bunlarin hepsini yapabilirsin cok kolay ve hesapli. Disarda harcadiginin yarisini harcarsin. Yani disari cikip arabayi calistimak bile masrafin başlangici. Mekan seçimi bile fiyatlari etkiliyor
Benimde esim disardan yemeyi sever. Ama ben onun sevdigi yemekleri en guzel haliyle yaptim. Artik disariyi lek aramiyoruz. Bence sevdigi yemekleri ogrenip harika bi sofra hazirlayarak baslayabilirsinNe güzel dedin cnm zaten beğenmeyince dolarsan söylüyor hemen . Zaten dışarda yendiğimiz yemek dokundu da bağırsak ameliyatı oldu.
Ankaradayız eşim kasaptan aldığım parça et ya da kuşbaşını beğenmiyor ya da benim pişirdiği olmuyor hep kıyma alıyoruz tavuğu da ben yemiyorum diye yapmıyorum. Pizza yaparım aslında ama yanda Dominos var kolayıma geliyoröğrenmem şart ama çok hakılısın
Bizde eşimin maaşı faturalara aylık harcamalara gidiyor onun maaşından hiç kalmıyor birikim benim maaştan oluyor ve varsa borca gidiyor.araba aldığımız zaman benim maaş direk araba taksidine gidiyordu mesela harcamalar yine eşimin maaşından oluyorduGunaydin kizlarr. Bayadir topiginizi takip ediyorum. Acayip gaza geldim birikim konusunda. Yalniz bisey sorucam. Butceleriniz esinizle ayri mi? Sanki oyle gibi algiladim. Bizim hep ortaktir. Maas gelince borclar odenir. Gerisi ortak hesapta kalir. ihtiyaci olan ordan harcar. Siz nasil yapiyosunuz acaba?
Hoşgeldin, bizim borcumuz yok, bütçeyi şöyle yapiyoruzGunaydin kizlarr. Bayadir topiginizi takip ediyorum. Acayip gaza geldim birikim konusunda. Yalniz bisey sorucam. Butceleriniz esinizle ayri mi? Sanki oyle gibi algiladim. Bizim hep ortaktir. Maas gelince borclar odenir. Gerisi ortak hesapta kalir. ihtiyaci olan ordan harcar. Siz nasil yapiyosunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?