Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarin icin esimle anlastik evde olalim diye.
Bi ton ütü var ben onlari halledecegim.
Ufak tefek tamir isleri var kendisinin de.
Ayrica schafer tencere setim vardi seramik. Onlari kullanmiyacagim artik. Biraz kap kacak temizlicez yani.
Korkmaz çelik tencerelerimle devam edecegim
Çelikten baska kullanmak istemiyorum.
Tavalarim teflon kaliteli.

Merhabalar yemekten geldik Kurban için 4 kişi olduk 1550 tl düşüyor 50 tl de kesim parası ben 50 tl de poşet hesapladım ambalajcısan temiz poşet satın alacağım dağıtmak için temiz düzenli gitsin yerlerine 1650 tl dedim

Süt
Yoğurt
Gazoz
3-4 tane küçük kek
Sigara
Patates
Limon ( 8 tanesi 15 TL şok oldum tabi )
Şampuan
Profiterol
Diş fırçası
Cips
Peynir

120 TL

Evet bak klima da önemli oda olmayınca fakirsin

Evet bak klima da önemli oda olmayınca fakirsin
Bir komşu var geçen sene millete diyormuş ki Tuğçe afrin tazminatını ne yapmış klima almıyorlar mı her görüştüğümüzde klima almıyor musunuz tek sorunu bizim klima almamız gibi

Benim de 4058
30 saat derse girilirse ek ders 1500 ü bulur
Tabi ben artık ücretsiz izinden dönünce görürüm
Annem gelirse ne ala fakat gelemez ise şu sekilde yapmayi dusunuyorum.
Maas karsiligi 15 saat. Evim okulun karsisinda.
Gunde 3 saat gideyim diyorum. 5×3=15
Maasimi alrim ek ders istemem.
Arkadas izinden dondu. Ek dersleri aliriz sıkıntı degil degiler.
150 dk (2bucuk saat bakicida kalacak yavrucum bu durumda

Akşam buzluktan lahmacun çıkardım 8 tane kalmıştı tam yetti yanına soğan salatası yaptım karpuz kestim soğuk çay vardı içecek olarakta
Derin dondurucumu boşaltım bayağı bugün yarın kalanları da buzluğa aktarıp temizleyecegim iki aya kadar kapalı kalır Eylülün ortalarinda eve döneriz
Bugün bir aile dostumuz gelecek bebek görmeye bizim için uygun bir zaman değildi ama gelmeyin diyemedik
Yine börek poğaça kurabiye çıkaracağım buzluktan tatlı olarak dondurmalı irmik tatlısı düşündüm hem kolay hem de yazın güzel oluyor yemesi.2 poşet mantı bir poşette sarmam kaldı onlardan koymak istemiyorum sarmayı memlekete giderken yolda yemek için pişirecegim mantılara da kıyamıyorum az kaldığı için salata türü bir şey yapmam lazım onun içinde malzeme alınması lazım karar veremedim bir türlü

İdare de aralara boşluk koymadan verirse dersleri güzel olur nöbet işi de var o iyi değil ama evin yakınmış aralarda gidersin emzirip gelirsin

ders programını pespese ayarlarlarmı acaba pure hani 3saat gün içinde farklı saatlere denk gelırse yada pzt baska salı baska saatlerde olursa bakıcı ısı nası olur acep
bide bizim burda artık temızlıkcıler yarım günü begenmıyolar gun bölünüyor dıye bakıcı saat az dıye gelırmı aklıma bunlar geldı benım
yoksa annen bakmassa ck ıyı fıkır

İdare de aralara boşluk koymadan verirse dersleri güzel olur nöbet işi de var o iyi değil ama evin yakınmış aralarda gidersin emzirip gelirsin
Nobet vermiyorlar dogum yapan anneye ya 1 ya 2 yil tam bilemedim. Ama 1 yil kesin.
Sut izni oldugu icin saat secme hakkimiz da var. Sabahtan isteyecegim dersleri. 3 saat zaten bi zahmet ayarlarlar bosluk birakmadan.
En olmadi boslukta eve giderim

Idaremiz iyi.. anneleri kirmiyor bu konuda. Yaparlar diye umud ediyorum.
Aslinda en buyuk avantajim okula yakinlik.
Bosum bile olsa eve giderim.
En kotu ihtimal 2 saat ders verir 1 saat ara sonra 1 ders ve biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…