- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.221
ben de bu ay 240zamlı alacakmısım öbür ay muhtemelen 200e düşer daha fazla beklıyoduk aslında Rabbim bereket versın bugunumuzu aratmasınKizlarrr
E bordro yayimlanmis.
Maasim 4025 lira olmus benim.
Bi bakin sizler de e devlette
Evet bak klima da önemli oda olmayınca fakirsinayy suveybe bızım ıs yerınde ıkı arkadas var maasları benim yarı maasımdan bıraz fazladır sakın yanlıs anlasılmasın bılgı vermek ıcn soyluyorum gecen bana karı koca muhendıssınız bı ev alamadınızmı dediler bılıyorum kotu nıyetle demedıler ama sastım kaldm valla, bide hava sıcak dıyınce klımanızdamı yok yoksa dedılerbu arada gercekten kötü niyetleri yok yuzde yuz emın oldugum kısıler, dedim demekki normal artık ev,klıma
Bir komşu var geçen sene millete diyormuş ki Tuğçe afrin tazminatını ne yapmış klima almıyorlar mıEvet bak klima da önemli oda olmayınca fakirsin
Benim de 4058Kizlarrr
E bordro yayimlanmis.
Maasim 4025 lira olmus benim.
Bi bakin sizler de e devlette
Bizim de yok bizede aaa sizin klimanız yok mu diyorlar her seferindeBir komşu var geçen sene millete diyormuş ki Tuğçe afrin tazminatını ne yapmış klima almıyorlar mıher görüştüğümüzde klima almıyor musunuz tek sorunu bizim klima almamız gibi
Annem gelirse ne ala fakat gelemez ise şu sekilde yapmayi dusunuyorum.Benim de 4058
30 saat derse girilirse ek ders 1500 ü bulur
Tabi ben artık ücretsiz izinden dönünce görürüm
Biz terlemeyi seviyoruz .boyle cok guzel filan desenizBizim de yok bizede aaa sizin klimanız yok mu diyorlar her seferinde
İdare de aralara boşluk koymadan verirse dersleri güzel olur nöbet işi de var o iyi değil ama evin yakınmış aralarda gidersin emzirip gelirsinAnnem gelirse ne ala fakat gelemez ise şu sekilde yapmayi dusunuyorum.
Maas karsiligi 15 saat. Evim okulun karsisinda.
Gunde 3 saat gideyim diyorum. 5×3=15
Maasimi alrim ek ders istemem.
Arkadas izinden dondu. Ek dersleri aliriz sıkıntı degil degiler.
150 dk (2bucuk saat bakicida kalacak yavrucum bu durumda
ders programını pespese ayarlarlarmı acaba pure hani 3saat gün içinde farklı saatlere denk gelırse yada pzt baska salı baska saatlerde olursa bakıcı ısı nası olur acepAnnem gelirse ne ala fakat gelemez ise şu sekilde yapmayi dusunuyorum.
Maas karsiligi 15 saat. Evim okulun karsisinda.
Gunde 3 saat gideyim diyorum. 5×3=15
Maasimi alrim ek ders istemem.
Arkadas izinden dondu. Ek dersleri aliriz sıkıntı degil degiler.
150 dk (2bucuk saat bakicida kalacak yavrucum bu durumda
Benim evim yakın değil bakıcı da yok hali hazır da aslında 4,5 aylık olacak okullar açıldığında ama evim yakın olsaydı senin gibi düşünürdüm bendeTamamen parasiz kalmaktansa gunde 2bucuk saat hicbirsey degil yani.
Sende bu sekilde ayarlasan nasil olur
Nobet vermiyorlar dogum yapan anneye ya 1 ya 2 yil tam bilemedim. Ama 1 yil kesin.İdare de aralara boşluk koymadan verirse dersleri güzel olur nöbet işi de var o iyi değil ama evin yakınmış aralarda gidersin emzirip gelirsin
Idaremiz iyi.. anneleri kirmiyor bu konuda. Yaparlar diye umud ediyorum.ders programını pespese ayarlarlarmı acaba pure hani 3saat gün içinde farklı saatlere denk gelırse yada pzt baska salı baska saatlerde olursa bakıcı ısı nası olur acep
bide bizim burda artık temızlıkcıler yarım günü begenmıyolar gun bölünüyor dıye bakıcı saat az dıye gelırmı aklıma bunlar geldı benım
yoksa annen bakmassa ck ıyı fıkır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?