Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nobet vermiyorlar dogum yapan anneye ya 1 ya 2 yil tam bilemedim. Ama 1 yil kesin.
Sut izni oldugu icin saat secme hakkimiz da var. Sabahtan isteyecegim dersleri. 3 saat zaten bi zahmet ayarlarlar bosluk birakmadan.
En olmadi boslukta eve giderim
ben büyük oğlumda da bir sene ücretsiz izne ayrılmıştım ondan bilmiyorum 1 yıl yoksa iyiymiş ben bu sene 15 saate girdim derslerimi öğleden önce yaptılar ama illa arada bir saat boşluk bırakmışlardı sagolsunlar seninki inşallah düzgün olur

Evet nobet o sekilde.
Gebelikte bile belli haftadan sonra nobet tutulmuyor

Günaydın kızlar dün Pazar’dan vişne aldim sabah reçel yaptım cok pahalıydı vişne ya 8 tl 10 tllik almistim yarimlik kavanozu doldurdu sadece çilek de alayım dedim reçel icin 10 tlydi almadım

Gunaydin herkese bu arada.
Gec yatinca gec uyandik. Kahvalti hazirlamaliyim. Bugun evdeyiz. Utu islerimiz filan var.
Yemegimiz var

Dün neredeyse tüm gün kurban bakıldı ve traş olundu şimdi de yine aynı arkadaş aradı ki şubeye yeni gelen personeli gezdirecekmiş eşime sende gel diyor eşimde mecbur tmm dedi . Ama aşırı bozuldum tüm hafta evdeydim resmen şimdi yine evde eşimde akşama çıkalım tamam mı filan dedi bakarız dedim gerildim

Ayy simdi hatirladim
Onceleri trt1de her pazar western kovboy filmleri olurdu.
Babam va esim cok severek izlerdi.
Pazar gununu hatirlatirdi bana hep

Tahmini ne kadar gider bu aldıklarınız size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…