- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.241
ben büyük oğlumda da bir sene ücretsiz izne ayrılmıştım ondan bilmiyorum 1 yıl yoksa iyiymiş ben bu sene 15 saate girdim derslerimi öğleden önce yaptılar ama illa arada bir saat boşluk bırakmışlardı sagolsunlar seninki inşallah düzgün olurNobet vermiyorlar dogum yapan anneye ya 1 ya 2 yil tam bilemedim. Ama 1 yil kesin.
Sut izni oldugu icin saat secme hakkimiz da var. Sabahtan isteyecegim dersleri. 3 saat zaten bi zahmet ayarlarlar bosluk birakmadan.
En olmadi boslukta eve giderim
Evet nobet o sekilde.ben büyük oğlumda da bir sene ücretsiz izne ayrılmıştım ondan bilmiyorum 1 yıl yoksa iyiymiş ben bu sene 15 saate girdim derslerimi öğleden önce yaptılar ama illa arada bir saat boşluk bırakmışlardı sagolsunlar seninki inşallah düzgün olur
Çilek pahalanmis 15 tl.Günaydın kızlar dün Pazar’dan vişne aldim sabah reçel yaptım cok pahalıydı vişne ya 8 tl 10 tllik almistim yarimlik kavanozu doldurdu sadece çilek de alayım dedim reçel icin 10 tlydi almadım
Yaa iyi yapmışsın tutmazsa bizde denerizKizlar dun mayaladigim yogurt tutmamisti.
Annemin yontemini uygulamadim.
Bir tepsi ile yogurt tenceresenin altina sicak su koydum. Masallah 1 saate tutmus.
Minik pratik bir bilgiYaa iyi yapmışsın tutmazsa bizde deneriz
Ay bende çok severim, molada bile denk gelsem izlerim:)Ayy simdi hatirladim
Onceleri trt1de her pazar western kovboy filmleri olurdu.
Babam va esim cok severek izlerdi.
Pazar gununu hatirlatirdi bana hep
Benim babam da izlerdi ama ben hiç sevmezdim hala sevmemAyy simdi hatirladim
Onceleri trt1de her pazar western kovboy filmleri olurdu.
Babam va esim cok severek izlerdi.
Pazar gununu hatirlatirdi bana hep
Tahmini ne kadar gider bu aldıklarınız sizeHerkese günaydın ☀
Dün 800tl stokluk ve ihtiyaç alışveriş yaptık. WC kağıt havlu kağıt diş fırçası macunu duş jeli bakliyat kuruyemiş meyve deterjan sabun ....
(Artık sadece kahvaltılık ve sebze meyve ekmek süt yumurta alırız marketten)
Bazıları 6 ay bazıları 1 sene canım.Tahmini ne kadar gider bu aldıklarınız size
Cok iyi öyleyse sürekli market ihtiyacı olmaz İnsan her markete gittiğinde gereksiz birsey alıyor illa. Şaklayacak yerin var mi bunlarıBazıları 6 ay bazıları 1 sene canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?