- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.261
Aslında biraz var ama yetmedi bu seferCok iyi öyleyse sürekli market ihtiyacı olmaz İnsan her markete gittiğinde gereksiz birsey alıyor illa. Şaklayacak yerin var mi bunları
Sıfır km mi bakıyorsunuz?ikinci elmi?bende araba bakıyorumda ondan sordum.toyota için herkes çok iyi diyor.sıfırda kampanyaysa eğer 0 faizse çok iyi geldi banaMantikli bi arac. Orta fiyat hem. Test surusu yapacak esim bakalim.
Yarisini pesin verin. Yarisini yaklasik 1700aylik odeme ile 36 ay odeyin demis satis magazasi
Evet sifir baktik.Sıfır km mi bakıyorsunuz?ikinci elmi?bende araba bakıyorumda ondan sordum.toyota için herkes çok iyi diyor.sıfırda kampanyaysa eğer 0 faizse çok iyi geldi bana
Gözün aydın güle güle harca canım bende bakıyım hemenKizlarrr
E bordro yayimlanmis.
Maasim 4025 lira olmus benim.
Bi bakin sizler de e devlette
Araç krediside azaldı git bankadan çek daha mantıklıEvet sifir baktik.
Yarisini pesin odersen diger yarisini 1.99 faizle aliyor.
Faizi cok cok fazla. Vazgectik.
Temmuz guncellemeleri oldu fiyatlarda .google yaz bi bak isterden. . Otv kalkinca fiyatlar asirilasti.
Ikinci el bile son 2 gunde yuzde on zamlanmis.
Bizim araba guzel masallah. Sifir almaktan vazgectik şu durumda
Millet kazandığınızla alacagınıza bile karar vermiş tabrikler valla bu kadar boş ya insanlarBir komşu var geçen sene millete diyormuş ki Tuğçe afrin tazminatını ne yapmış klima almıyorlar mıher görüştüğümüzde klima almıyor musunuz tek sorunu bizim klima almamız gibi
Sen diyince baktim. Sahi banka 1.76dan veriyor arac kredisinAraç krediside azaldı git bankadan çek daha mantıklı
Benim hala eşim izliyor ve bir filmi 100kerede izlese bıkmıyor kıymam gribim diye 2 gündür herseyi yapıyor ama hala kemiklerim bile ağrıyor ne iyi gelir bilemedim viramin grip ilacı kuru yemiş çorbalar yok işe yaramıyor cereyan mı çarptı anlamıyorumBenim babam da izlerdi ama ben hiç sevmezdim hala sevmem
Ki inan afrin parası hiç birşey değildi Doğu tazminatımız kesilmişti zaten . Ev kirası ödedik aidat ödedik internet faturası tivibu ödedik boş yere . Birde 15 güne bir İskenderun’a gidip geldim her gidişim 1000 tl ye maal oldu Ordu evi hep doluydu uygun bir otel bulmuştuk . Oradan kalan paraya gidip bilezik aldım hiç üzerimize başımıza birşey almadık İnan ki . Sonra altın yükseldi kar ettik arabayı değiştik tabi üzerine kolyemin ucundaki altını filan bozdurup . O altını yerine geri koyduk sonra yine araba için bozdurduk filan filan . Bizim trilyon filan kazandığımızı düşünüyordu afrinden günlüğü 143 tl di halbukiMillet kazandığınızla alacagınıza bile karar vermiş tabrikler valla bu kadar boş ya insanlar
Yani kuveyttürk faiz indiriminden önce bu miktarda veriyordu türkiye finanstada m0şteri indirimi varmış galiba findeks notu ile ilgili gidin yarı yarıya çekin krediyi ihtiyaç kaç oldu bilmiyorum daha az faiz ödersiniz kaskoyu fazla yapılıyomuş taşıt kredilerinde birde yıl sonu arabalarda çok indirim oluyor acil değil anladığım kadarıyla öyle alırsınız canımSen diyince baktim. Sahi banka 1.76dan veriyor arac kredisin
Çekilenler gözükmüyor zaten birde tatilde harcasanız onlara ne klima ne ya çok elzem sanki anne laf söyler anlarım konu komşu maş muhtar gibi her seye karışıyorKi inan afrin parası hiç birşey değildi Doğu tazminatımız kesilmişti zaten . Ev kirası ödedik aidat ödedik internet faturası tivibu ödedik boş yere . Birde 15 güne bir İskenderun’a gidip geldim her gidişim 1000 tl ye maal oldu Ordu evi hep doluydu uygun bir otel bulmuştuk . Oradan kalan paraya gidip bilezik aldım hiç üzerimize başımıza birşey almadık İnan ki . Sonra altın yükseldi kar ettik arabayı değiştik tabi üzerine kolyemin ucundaki altını filan bozdurup . O altını yerine geri koyduk sonra yine araba için bozdurduk filan filan . Bizim trilyon filan kazandığımızı düşünüyordu afrinden günlüğü 143 tl di halbuki
Bu ay odeyecekmisinVakıfbank eksi hesabın faizini düşürdü -3000 deyiz şuan .
Valla sana yemin ederim ki 6 ay anamın evinde kaldım Ocak sonunda eşim gitti bende evi kapatıp annemlere döndüm. Nisan sonuna kadar hiç bir para almadık tazminat kesilmişti afrinden para ödemesi olmadı. İlk ay hatırlıyorum herşeyi ödedim hesapla 500 tl kaldıÇekilenler gözükmüyor zaten birde tatilde harcasanız onlara ne klima ne ya çok elzem sanki anne laf söyler anlarım konu komşu maş muhtar gibi her seye karışıyor
Eksiyi mi yok püre duruyor o ya 2 çeyrek alacağız eşim bekleyelim biraz dedi okeyyy dedim . 50 tl filan faiz olur eksi hesap için promosyonu hiç hesaba katmıyoruz 140 tl yatıyor 50 tl si faize gitsin kalanı da anneme yollayacağım ihtiyacı olan birisi var Doğum yapacak ona verdireceğim.Bu ay odeyecekmisin
Hepsi düşürdüde canım gene faiz yüksek gelir aylık 150tlye yakon faiz oluyordur herhaldeVakıfbank eksi hesabın faizini düşürdü -3000 deyiz şuan .
3000 deydik sonra araba için 2000 daha içindekini kullanmıştık mayısta 150 tl geliyordu -5000 e . Şimdi düştü -3000 deyiz 40 tl görünüyor faiz . Akşam maaş yatar eksiyi kurtarır 50 tl ile kapatırız bu ayı hep öyle oluyor.Hepsi düşürdüde canım gene faiz yüksek gelir aylık 150tlye yakon faiz oluyordur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?