Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün kardeşime giderken icecek çekirdek fln aldim 10 tl üstü selpak vardı 8 li ondan aldim evde 8 tane kalmisti bi süre gider bunlar makine actim eşimin ayakkabısını attim bulasik boşalttım az kahve içip dinleniom kalkip köfte yogurcam aķşama

Bende birikime atabilmek icin sadece asgari odeyecegim kartin.

Esim gomlek alalim tsort alalim diyordu.
Bugun birikmisleri utuledim. Bi ton gomlek polo yaka tsort .. utuledim. Suc benim aslinda fazla birikmis.
Esime gosterdim hicbirseye ihtiyaci olmadigini anladi.
Coraplari filan duzelttim. Esimin gardrobuna el attim iyi oldu boyle.
Yarin da benimkileri hallederim.

Merhaba arkadaşlar.. bir an önce yarın olsa da gidip altın alsak :) bu ay 600 tl Kurban parası ayircam 2 tane de çeyrek alabilirim inşallah.. biz danaya girdik ama ben kendim için de ayroca aileme vekalet veriyorum küçükbaş Allah kabul etsin .. bu aralar harcamamız olmadi .. kredi kartım 130 tl ödemesi geldi .. eşim eksiye girmedi çok şükür 6 bin eksisisini kapattık bankaya kadar gittik kapatmadılar eksimizi gerizekalilar neymiş promosyon alıyormuşuz .. bizde 1 lirasına bile dokunmuyoruz ekşi hesabın bi kuruş bile yedirmicem onlara !

Eksi hesabı kapatmak için para istiyorlar birde

Merhaba kizlar..
Cok guzel bir yer kesfetttik..
Kamp severler icin adres verebilirim..
Karadenizde bu kdr sakin bir deniz cok saskinim
2 gece kalicaz diye kosakosa denize girdim cok iyi geldi

Eşim şube müdürü ile gezisinden döndü bende bir makina çamaşır yıkadım astım . Oda gelince kışlık lastikleri balkona çıkarttı yıkadı resimlerini çekti satışa yeniden koydu 800 tl den vereceğiz inşallah eğer satarsak parayı hesaba alırım eksi azalmış olur . Dışarı çıkacağız

Bizdede bunu satar duruma bakar bu arabaya alacağız gerçi izne de gidilmeyecek buraya karda yağmıyor ama bilmiyorum

Dun Bahçeye gectik agaclar visne ve kirazdan yikiliyor. her sene daha da artiyor. Esim De diyor eskiden hosuma giderdi ama arttikca
sorun olacak sanirim diye. Ben biraz kendime frambuaz ve yaprak topladim. Gerisini de izledim. Cok ayakta kalmadim ama yorulmusum. Bugun full uyku ile gecti.

Nasil oldun esila? Denizin keyfini cikar. Hatta benim yerime de iki kulac at lutfen. Iyi tatiller

Diyet yaparsam, paketli gida beyaz un seker tuketmezsem bol su soda icersem iyiyim. Ufacik birseyde icimdeki dalgalarda sorf yapiyolar. Tiroidlerde anti tpo brz yuksek cikti. Sanirim onunla alakali.
Sen nasilsin bebek nasil. Aklima geldikce duamdasin..

Sagol Allah razi olsun.
Oyleyse diyetine aman dikkat. Aslinda sadece simdi degil bu vucut bize emanet her zaman yediklerimizi iyi gozden gecirmeliyiz. Ben iyiyim sadece cok cabuk yoruluyorum onun harici surekli aptal bir mutluluk hissi:))) Allah her isteyene bu duygulari hissettirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…