- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.281
Bende birikime atabilmek icin sadece asgari odeyecegim kartin.Eksiyi mi yok püre duruyor o ya 2 çeyrek alacağız eşim bekleyelim biraz dedi okeyyy dedim . 50 tl filan faiz olur eksi hesap için promosyonu hiç hesaba katmıyoruz 140 tl yatıyor 50 tl si faize gitsin kalanı da anneme yollayacağım ihtiyacı olan birisi var Doğum yapacak ona verdireceğim.
Şuan kenarda paramızın olması lazım herhangi bir sağlık vs sorununda ihtiyacımız olabilir allah korusun . O yüzden altın alacağımBende birikime atabilmek icin sadece asgari odeyecegim kartin.
Şuan kenarda paramızın olması lazım herhangi bir sağlık vs sorununda ihtiyacımız olabilir allah korusun . O yüzden altın alacağım
Eksi hesabı kapatmak için para istiyorlar birdeMerhaba arkadaşlar.. bir an önce yarın olsa da gidip altın alsak :) bu ay 600 tl Kurban parası ayircam 2 tane de çeyrek alabilirim inşallah.. biz danaya girdik ama ben kendim için de ayroca aileme vekalet veriyorum küçükbaş Allah kabul etsin .. bu aralar harcamamız olmadi .. kredi kartım 130 tl ödemesi geldi .. eşim eksiye girmedi çok şükür 6 bin eksisisini kapattık bankaya kadar gittik kapatmadılar eksimizi gerizekalilar neymiş promosyon alıyormuşuz .. bizde 1 lirasına bile dokunmuyoruz ekşi hesabın bi kuruş bile yedirmicem onlara !
Tadini cikar.Merhaba kizlar..
Cok guzel bir yer kesfetttik..
Kamp severler icin adres verebilirim..
Karadenizde bu kdr sakin bir deniz cok saskinim
2 gece kalicaz diye kosakosa denize girdim cok iyi geldi
Tadini cikar.
Ben 2 cocukla zor bundan sonra
Nasil oldun esila? Denizin keyfini cikar. Hatta benim yerime de iki kulac at lutfen. Iyi tatillerAh o kdr ihtiyacim vardiki sanki denizde ruhum ferahladi
Yol yordu ama once 2 saat deliksiz uyumusum sanki gunlerce uyumus gibi uyandim
Nasil oldun esila? Denizin keyfini cikar. Hatta benim yerime de iki kulac at lutfen. Iyi tatiller
Sagol Allah razi olsun.Diyet yaparsam, paketli gida beyaz un seker tuketmezsem bol su soda icersem iyiyim. Ufacik birseyde icimdeki dalgalarda sorf yapiyolar. Tiroidlerde anti tpo brz yuksek cikti. Sanirim onunla alakali.
Sen nasilsin bebek nasil. Aklima geldikce duamdasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?