- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.301
Bizim ziraat eksi hesap var ama maaş yatınca direkt cekiyor ödeyip ödememe gibi şansımız var mi yanıBu ay odeyecekmisin
Sagol Allah razi olsun.
Oyleyse diyetine aman dikkat. Aslinda sadece simdi degil bu vucut bize emanet her zaman yediklerimizi iyi gozden gecirmeliyiz. Ben iyiyim sadece cok cabuk yoruluyorum onun harici surekli aptal bir mutluluk hissi:))) Allah her isteyene bu duygulari hissettirsin
Tam bilmiyorum canim ben tuce yazar sanaBizim ziraat eksi hesap var ama maaş yatınca direkt cekiyor ödeyip ödememe gibi şansımız var mi yanı
Tamam canmMarketten
Tam bilmiyorum canim ben tuce yazar sana
Benim arabamda vardı buraya ilk yerleştiğimiz zaman trafikte beni çok rahatsız ettikleri için eşim taktırmıştıKizlar araba icin cam filmi yasaklanmisti bir ara. Ama kesin degil herhalde.
Esim de taksak diyor
bizim hesapta oyle maaş yatarken eksiyi kapatiyo vakıf bankBizim ziraat eksi hesap var ama maaş yatınca direkt cekiyor ödeyip ödememe gibi şansımız var mi yanı
Promosyonla ne alaka hesap 0 olunca kapatılması gerek sadece şubeden kapatıyorlar bu bankalara sinir oluyorum kaç yıl önce maaşımın 5 katı kredi kartı yollamıştı miktarını düşürene kadar akla karayı seçtim sanki ben istemişim gibi davranıyorlar bide hemen tüketici haklarına gidiyorum vs demiştim korktularMerhaba arkadaşlar.. bir an önce yarın olsa da gidip altın alsak :) bu ay 600 tl Kurban parası ayircam 2 tane de çeyrek alabilirim inşallah.. biz danaya girdik ama ben kendim için de ayroca aileme vekalet veriyorum küçükbaş Allah kabul etsin .. bu aralar harcamamız olmadi .. kredi kartım 130 tl ödemesi geldi .. eşim eksiye girmedi çok şükür 6 bin eksisisini kapattık bankaya kadar gittik kapatmadılar eksimizi gerizekalilar neymiş promosyon alıyormuşuz .. bizde 1 lirasına bile dokunmuyoruz ekşi hesabın bi kuruş bile yedirmicem onlara !
Biz ziraatten alıyoruz havalede sıkıntı olmuyor 7/24 ama eft yapmıyor tatil günlerinde ödemeleri bekletiyor.Yarin havale eft vs yapabilecek miyiz. Tatil ya
Maaş bankan değilse ödemeyebilirsin öbür türlü direk alıyorBizim ziraat eksi hesap var ama maaş yatınca direkt cekiyor ödeyip ödememe gibi şansımız var mi yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?