Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben bile bile kendime bunlari yaptim ya biliyodum bu kdr ilerleyecegini tahmin etmedim
Ztn hep yedigime degmeli diyen bir insandim tatliysa en iyisi olmali derdim.
En guzel heyecanli gunlerin keyfini cikar yorma kendini..

Merhabalar
Misafirlerimiz gitti çocuklu oldukları için ev tekrar battı süpürmem lazım
2 3 posta çamaşır var onlara baslıcam hemen ara vermeden çocuklara tatil ve bayramda giyecekleri kıyafetlerinin etiketlerini söküp makinaya atıcam
Derin dondurucuyu boşaltıp temizleyecegim
Bir kaç şey daha var sıraya koydum yapılacakları

Promosyonla ne alaka hesap 0 olunca kapatılması gerek sadece şubeden kapatıyorlar bu bankalara sinir oluyorum kaç yıl önce maaşımın 5 katı kredi kartı yollamıştı miktarını düşürene kadar akla karayı seçtim sanki ben istemişim gibi davranıyorlar bide hemen tüketici haklarına gidiyorum vs demiştim korktular

Selams para harcayıp geldik hemen anlatıyorum 20 tl dürüm yedik sonra avm ye gittik watsonstan 2 parça ürüne 30 tl ödedik . Migros’tan arpacık soğan aldık balkona diktiklerimiz eskidi verim 0 yenileyeceğiz geçen sene dikmiştik 2 tl oraya . Ordu evine gittik kahve içip tatlı yiyecektik yazlık bahçe full doluydu geri çıktı kantinden cif , süt , soda , su 18.75 ödedik. A101 den 12 li WC kağıt 4 lt çamaşır suyu , bulgur , eşim kendine dondurma aldı , Pizza indirimdeydi denemek için aldık 48.40 tl ödedik eve geldik

Eksi hesabı hemen anlatıyorum diyelim ki biz -5000 deyiz yarın maaşımız yatıyor 5000 tl hesapta 10 bin tl oluyor onun üzerinden kullanmaya başlıyoruz. Hesap -4999 olduğu an yine faiz ilerlemeye başlıyor harcadıkça faiz işliyor 30 unda faiz kesiliyor sonra yeniden başlıyor .

Uygulamadan baktığımız zaman diyelim ki bizim hesap şuan -5000 limiti var .bakiye kısmı var orası -2752 kullanılabilir bakiye kısmı -2247 tl . Ben hesapta 2000 tl bırakmıştım 247 tl daha kullanabilirim. Faiz tutarı ise şuan 38 tl . Yarın maaş yatar harcanır harcanır bu seviyeye gelince yine faiz başlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…