Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende pc mutfakta hep açık oluyor gece yatağa götürüyorum bir kere yataktan düşürdük kenarı çatladı

Mesela bizim -4000 limitiz var bu ay -1500 kalmış -2500 harcamışız maaş yatacak ya hemen -2500 harcadığımızı alıyor 5700 maaştan 3200 kalacak yanı
Evet canim oyle oluyor. Bazen ingden eksi hesaptan cekiyorum. Yatirinca cektigim kadarini yerine koyuyor. Belli miktarda da faiz aliyor.
Birkac kez altin almak icin cekmistim mmasi beklemeyip .ordan biliyorum.

Evet canim oyle oluyor. Bazen ingden eksi hesaptan cekiyorum. Yatirinca cektigim kadarini yerine koyuyor. Belli miktarda da faiz aliyor.
Birkac kez altin almak icin cekmistim mmasi beklemeyip .ordan biliyorum.
Aynen kötü o ya biz istediğiniz zaman istediğimiz kadar yatirabilsek keşke bu Borclardan nasıl kurtulucaz ya oyy oyy

Mesela bizim -4000 limitiz var bu ay -1500 kalmış -2500 harcamışız maaş yatacak ya hemen -2500 harcadığımızı alıyor 5700 maaştan 3200 kalacak yanı
Bizimkinde öyle işte . Ama sen istersen -4000 e kadar harcamaya devam ediyorsun hesap limiti düşürmediğin sürece . Biz düşürmek İstemiştik -5000 bizim limit oda eşimin bekarlıktan kalmaydı . 2000 tl hesapta bıraktım . Bankaya gittik limit -3000 olsun diye ekstra ücret istediler bizde vazgeçtik hepsini bir anda kapatırız diye

Aynen kötü o ya biz istediğiniz zaman istediğimiz kadar yatirabilsek keşke bu Borclardan nasıl kurtulucaz ya oyy oyy
Bir plan yapsan . Yazip cizsen. Mesela toplam 7bin borc var diyelim. Aylik bin lirasi bu borc icin kullanilacak diye.
Mesela benim k.kartimin toplam borcu 2100.
Aylik 700 yatiracagim 3 ayda bitirecegim dedim esime. Mesela bu ay yatirinca karttan hic harcamayacagim. Ekimde sifirlanmis olacak.
Bu sekilde planlamalar yapiyorum.
Disiplinli bir sekilde ilerleyince oluyor

Tabiki esinin de inanmasi lazim. Sana uymasi lazim. Sonucta calismiyorsun ev sadece onun maasiyla ilerliyor

Bizim Araliga kadar perde tv ve uçak bileti taksitimiz var 700 tl elden borç almıştık birde 6 çeyrek 2 yarim altın ve eksi hesaba 2500 borcumuz var su kredi kartı taksiti bitse rahatliyacagiz altınları da 2-3 ayda yaparım diye hesaplıyorum

Ocak’ta kart borcumuz kalmayacak. Digerlerini de kapatmak 3 ayımızı alir sanırım. Bakalım.
Dediğin gibi eşim aslında öyle kıyafet vs harcamaz sadece her eve gelirken neredeyse 20 tllik ivir zıvır alir en az alma diyorum dinlemiyor o aldıkları bizim aylık mutfak masrafımızı karşılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…