- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.321
Yarin havale eft vs yapabilecek miyiz. Tatil ya
Bizde avrupa yakası açtık izliyoruzA2de evde tek basina cikmis. Kabak cekirdegi citleyerek izliyoz
Maaş BankasıMaaş bankan değilse ödemeyebilirsin öbür türlü direk alıyor
Bu ay birikim yapabilecek misinSağol canım ama sorum şu eksi hesaba maaş yatınca otomatik çekmemek ayarlanıyor mu
Dur dur benim gece yeni basliyor. Bugunlerde gece 3e kadar takiliyorumAllah rahatlık versin herkese :))
Nasıl otomatik çekiyor ben anlamadım kiSağol canım ama sorum şu eksi hesaba maaş yatınca otomatik çekmemek ayarlanıyor mu
Yapamayacağız yine 1900 uçak biletleri tuttu gidiş geliş elektieik ve suyu eşim üzerine alacak 3 ay oldu taşınalı daha almamıştı 500 falan da o tutuyormuşBu ay birikim yapabilecek misin
Mesela bizim -4000 limitiz var bu ay -1500 kalmış -2500 harcamışız maaş yatacak ya hemen -2500 harcadığımızı alıyor 5700 maaştan 3200 kalacak yanıNasıl otomatik çekiyor ben anlamadım kibizimkinde çekmiyor
Evet canim oyle oluyor. Bazen ingden eksi hesaptan cekiyorum. Yatirinca cektigim kadarini yerine koyuyor. Belli miktarda da faiz aliyor.Mesela bizim -4000 limitiz var bu ay -1500 kalmış -2500 harcamışız maaş yatacak ya hemen -2500 harcadığımızı alıyor 5700 maaştan 3200 kalacak yanı
Aynen kötü o ya biz istediğiniz zaman istediğimiz kadar yatirabilsek keşke bu Borclardan nasıl kurtulucaz ya oyy oyyEvet canim oyle oluyor. Bazen ingden eksi hesaptan cekiyorum. Yatirinca cektigim kadarini yerine koyuyor. Belli miktarda da faiz aliyor.
Birkac kez altin almak icin cekmistim mmasi beklemeyip .ordan biliyorum.
Bizimkinde öyle işte . Ama sen istersen -4000 e kadar harcamaya devam ediyorsun hesap limiti düşürmediğin sürece . Biz düşürmek İstemiştik -5000 bizim limit oda eşimin bekarlıktan kalmaydı . 2000 tl hesapta bıraktım . Bankaya gittik limit -3000 olsun diye ekstra ücret istediler bizde vazgeçtik hepsini bir anda kapatırız diyeMesela bizim -4000 limitiz var bu ay -1500 kalmış -2500 harcamışız maaş yatacak ya hemen -2500 harcadığımızı alıyor 5700 maaştan 3200 kalacak yanı
Borçlardan kurtulmak için hesapta benim gibi para bırakacaksın öyle öyle bitecek yoksa asla bitmez kiAynen kötü o ya biz istediğiniz zaman istediğimiz kadar yatirabilsek keşke bu Borclardan nasıl kurtulucaz ya oyy oyy
Bir plan yapsan . Yazip cizsen. Mesela toplam 7bin borc var diyelim. Aylik bin lirasi bu borc icin kullanilacak diye.Aynen kötü o ya biz istediğiniz zaman istediğimiz kadar yatirabilsek keşke bu Borclardan nasıl kurtulucaz ya oyy oyy
Nasıl yapiyorsun sen canmBorçlardan kurtulmak için hesapta benim gibi para bırakacaksın öyle öyle bitecek yoksa asla bitmez ki
Bizim Araliga kadar perde tv ve uçak bileti taksitimiz var 700 tl elden borç almıştık birde 6 çeyrek 2 yarim altın ve eksi hesaba 2500 borcumuz var su kredi kartı taksiti bitse rahatliyacagiz altınları da 2-3 ayda yaparım diye hesaplıyorumBir plan yapsan . Yazip cizsen. Mesela toplam 7bin borc var diyelim. Aylik bin lirasi bu borc icin kullanilacak diye.
Mesela benim k.kartimin toplam borcu 2100.
Aylik 700 yatiracagim 3 ayda bitirecegim dedim esime. Mesela bu ay yatirinca karttan hic harcamayacagim. Ekimde sifirlanmis olacak.
Bu sekilde planlamalar yapiyorum.
Disiplinli bir sekilde ilerleyince oluyor
Tabiki esinin de inanmasi lazim. Sana uymasi lazim. Sonucta calismiyorsun ev sadece onun maasiyla ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?