Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nasıl yapiyorsun sen canm
Her ay gelir gider tablosu yapıyorum kira ev kredisi faturalar herşeyi yazıyorum kaç tl maaş yatacaksa birbirinden çıkartıyorum. Harçlık ayırıyorum mutfak için vs eve bir para ayırmış oluyorum. Sonra elde kaç tl kaldı ona bakıp altın alıyorum. Eksi hesap içinde her ay hesapta 500 tl bırakarak yani -4500 e kadar harcayıp daha harcamayarak sonraki ay -4000 e kadar harcayıp sonra bırakarak -5000 lik hesabı -3000 e düşürmüştüm

Anladım canim bizde öyle yapacağız artık bakalım

Günaydın arkadaşlar maaşlar yatmış bereketli olsun inşallah.. Bende sadece kredi kartımı ödedim şimdi .. bu ay 1 çeyrek alabilcem gibi önümüzdeki ay daha çok alırım inşallah .. oğlumla avm ye gitcez ordan alırım.. 1800 kredi 100 gün parası
130 kredi kartı
600 kurban için
400 doğum için
220 ekşi hesabim
1 çeyrek alırım bana da çok az harçlık kaliyo evdeyim zaten ayı çıkarırım diye düşünüyorum
Allah bereket versin

Esinin maastan alabiyosun degil mi canim

ben de krediyi yatırdım yarında kartı yatırım ınsAllah
kardesımın yurt parasını yatırıyorum 2ay o yok 425lira ıkı aylık, bi tane de günüm var 100lira para yolladıgım yazın askıya aldılar eylülde devam edıcekmıs zaten akrabalar sırf annem gezsın dıye para yolluyorum.

kredimiz son 7 taksit

Afiyet olsun.
Oğlisin konusma durumu nasil oldu terapi ise yaradi mi.
Bizim bi tanidigin kizi var. Cocuk kekeleyerek konusuyor. Bircok yere gittiler fakst duzeltemediler

Kredi bitince rahatlsma gelecek asil insallah.
Bizimde son 11 ay.

Kredi bitince rahatlsma gelecek asil insallah.
Bizimde son 11 ay.
hadı ınsAllah canım bebıs gelıyor bakalm neler degısecek kendımızden kısıyoruz ama ondan asla kısmamaya calısırız Rabbım ızın verırse tabi
saglık için de tamamlayıcı sıgorta yaptırcaz ınsAllah bebıse ılk 28gun hastanede muayene ucretsızmıs pesıne yaptırcaz

Bebis isin bambaska boyutu bana gore.
Eger saglikli olursa buyur gider bakariz kazasiz belasiz insallah.
Butceyi sarsacak biraz tabiki.
Minik minik bi ton masraflari oluyor sipalarin.
Gereksiz harcamicaz her gördugumuzu almicaz benim ilkinde yaptigim gibi.

Tamamlayici saglik sigortasi spizella da yapmisti memnundu

Biz eşimle anlaştık bebek doğunca sağlıkla onu maaşa bağlayacağız belirli bütçesi olacak o bütçeden harcanacak ay sonunda kalan miktarı kardeşimin Doğum hediyesi açtıracağı altın hesabından altın alıp onu unutacağız

karsılamadıgı sey cok ama en azından rutin muayeneler ıcın ıyı olur dıye dusunduk bide ebeveynden birinin de bebekle bırlıkte sıgortalı olması zorunluymus yanı ekstra ozel sıgortan yoksa. yaklasık 1700-2000 tutacak ıkımız sanırım 10 ar tane muayene ve tahlıllerin bı kısmını kapsıyor yatıs olursa Allah korusun onu da kapsıyor sanırım sıgortacı samımi arkadasımız bızı dogru yonlendırecektır ınsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…