Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar günaydın

Maaşlarınız bereketli olsun

Bende sabah erken kalkıp evi sil süpür yaptım, tuvalet banyoyu temizledim..
Ev mis gibi koktu

Kızlar bugün işyerime gelecek, burdan eve gececeğiz. Beraber yemek yaparız.

Sabah bir hanımefendi, oğlun mu geliyor dedi
Evet nasıl anladınız, dedim
Karnın bas bas bağırıyor dedi :)

Dun uzerime carsaf alayim dedim.
En son ariel acmistim şuan kullandigim. Aman allahim kokusundan uyuyamadim.
Sevmiyorum .
Guzel temizliyor fakat cok kokuyor yahu.bogazimi tahris etti.

Evet malesef araba fiyatları çok yüksek zaten son 2 yılda zirve yaptı.ben nedense 9. Ayda yine bir ötv güzelliği yaparlar gibi hissediyorum.gerçi hislerle olsaydı 2. El araç fiyatları cidden sıfırdan fazlaya geliyor bir tek üst segment mercedes,bmw v.s. tarzı değilse.Bende 1-2 yaşında sorunsuz istiyorum ama orta segmentlerde 2. El sıfırdan pahalıya satıyorlar resmen.Hayırlısı diyelim artık.şu zaman zaten elindeki malı ve parayı tutma zamanı arabanız çok sorun çıkarmıyorsa, iyi bir fırsat gelene kadar tutun bencede.bende bekliycem biraz daha.

Kahvaltı yaptık sonunda eşim 12 li su ve 2 ekmek 13 tl ödedi. Evi güzelce süpürüp sileceğiz . Akşama mercimek çorbası mantar ve makarna yapacağız . Sebze meyve alacağız akşama da yürüyüşe gideriz diyoruz bakalım

Araba var bizim hic ihtiyacimiz yok. 2014 model.
Evet 2. El alinacaksa yaşi kucuk olmali darbesiz kazasiz degisensiz. Kmye de cok dikkat etmelisin.
Kredi kullanacak misin alirken yoksa pesin mi

Araba var bizim hic ihtiyacimiz yok. 2014 model.
Evet 2. El alinacaksa yaşi kucuk olmali darbesiz kazasiz degisensiz. Kmye de cok dikkat etmelisin.
Kredi kullanacak misin alirken yoksa pesin mi
Kredi kullanmayı düşünmüyorum elimdeki para yetsin istiyorum ama istediğim arabalara yetmiyor malesef.kışa doğru bakıcam tekrar.banada şart değil araba iş yerim yakın,çoluk çocukda yok .ailedede araba var.o yüzden bekliycem bakalım inşallah buluruz gönlümüze ve kesemize göre

1.5 litrelik sulardan alıp buzdolabının bir rafına diziyoruz isteyen alıp soğuk soğuk içiyor yaz kış ailecek soğuk su içiyoruz

Insallah. Temiz 2. El de olabilir eger uygun bulunursa.

Otv zammindan sonra araba fiyatlari ev fiyatlarina yaklasti.
Babam eskiden ev almak araba almakla esitti neredeyse diyor. O yillara gelindi

Bu arada faturaların bir kısmını ödedim
57 tl internet
15 tl tivibu
28 tl benim telefon
42 tl elektrik
800 tl kira yarın gider
2300 tl ev kredimiz
50 tl aidat
60 tl eşimin telefonu
150 tl benzin
1650 tl kurban +poşet
200 tl doktor
840 tl 2 çeyrek altın
100 tl ıvır zıvır için ayırdım
Geri kalan para ise mutfak ve harçlık için ayırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…