- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.361
Evet malesef araba fiyatları çok yüksek zaten son 2 yılda zirve yaptı.ben nedense 9. Ayda yine bir ötv güzelliği yaparlar gibi hissediyorum.gerçi hislerle olsaydıEvet sifir baktik.
Yarisini pesin odersen diger yarisini 1.99 faizle aliyor.
Faizi cok cok fazla. Vazgectik.
Temmuz guncellemeleri oldu fiyatlarda .google yaz bi bak isterden. . Otv kalkinca fiyatlar asirilasti.
Ikinci el bile son 2 gunde yuzde on zamlanmis.
Bizim araba guzel masallah. Sifir almaktan vazgectik şu durumda
Araba var bizim hic ihtiyacimiz yok. 2014 model.Evet malesef araba fiyatları çok yüksek zaten son 2 yılda zirve yaptı.ben nedense 9. Ayda yine bir ötv güzelliği yaparlar gibi hissediyorum.gerçi hislerle olsaydı2. El araç fiyatları cidden sıfırdan fazlaya geliyor bir tek üst segment mercedes,bmw v.s. tarzı değilse.Bende 1-2 yaşında sorunsuz istiyorum ama orta segmentlerde 2. El sıfırdan pahalıya satıyorlar resmen.Hayırlısı diyelim artık.şu zaman zaten elindeki malı ve parayı tutma zamanı arabanız çok sorun çıkarmıyorsa, iyi bir fırsat gelene kadar tutun bencede.bende bekliycem biraz daha.
Damacana soyleseniz daha rahat edersiniz aslindaKahvaltı yaptık sonunda eşim 12 li su ve 2 ekmek 13 tl ödedi. Evi güzelce süpürüp sileceğiz . Akşama mercimek çorbası mantar ve makarna yapacağız . Sebze meyve alacağız akşama da yürüyüşe gideriz diyoruz bakalım
Burada yok öyle pürecim . 19 lt lik bizim markette sular var onları da biz almıyoruz yaDamacana soyleseniz daha rahat edersiniz aslinda
Kredi kullanmayı düşünmüyorum elimdeki para yetsin istiyorum ama istediğim arabalara yetmiyor malesef.kışa doğru bakıcam tekrar.banada şart değil araba iş yerim yakın,çoluk çocukda yok .ailedede araba var.o yüzden bekliycem bakalım inşallah buluruz gönlümüze ve kesemize göreAraba var bizim hic ihtiyacimiz yok. 2014 model.
Evet 2. El alinacaksa yaşi kucuk olmali darbesiz kazasiz degisensiz. Kmye de cok dikkat etmelisin.
Kredi kullanacak misin alirken yoksa pesin mi
Insallah. Temiz 2. El de olabilir eger uygun bulunursa.Kredi kullanmayı düşünmüyorum elimdeki para yetsin istiyorum ama istediğim arabalara yetmiyor malesef.kışa doğru bakıcam tekrar.banada şart değil araba iş yerim yakın,çoluk çocukda yok .ailedede araba var.o yüzden bekliycem bakalım inşallah buluruz gönlümüze ve kesemize göre
Ayy evet damacana o sicakta mantiksiz olur zaten. Boyle iyi1.5 litrelik sulardan alıp buzdolabının bir rafına diziyoruz isteyen alıp soğuk soğuk içiyoryaz kış ailecek soğuk su içiyoruz
Damacana firması da yok zatenAyy evet damacana o sicakta mantiksiz olur zaten. Boyle iyi
Talep yoktur. Kimse almiyordurDamacana firması da yok zatenkomik dimi
Valla bilmem musluktan bir yudum su içmiştim 3 gün kendime gelemedimTalep yoktur. Kimse almiyordur
Dogrudur canim.Valla bilmem musluktan bir yudum su içmiştim 3 gün kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?