- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.381
Bence gün mantıksız onun yerine al kenara koy daha mantıklı bilmiyorum kenara koyunca harcanıyor diyenlerde var amaaz önce kuyumcudan geldim.1745 TL ye bir ata aldım. güne girmiştim. bitmesine daha var.ben sirami aldim.gune girmek mantıklı mı sizce?oraya ödemek zor geliyor.acaba güne girmiş gibi kenara konulabilir mi?
evet bahaneyle birikir dedikleri için girmiştim. aslında en güzeli her ay kenara koyabilmek.günüm bitince girmeyi düşünmüyorum. umarım gune girmis gibi düzenli ayırabilirim.Bence gün mantıksız onun yerine al kenara koy daha mantıklı bilmiyorum kenara koyunca harcanıyor diyenlerde var ama
Ben akrabalarla 2 kez güne girdim ilk aylarda çıkarsa mantıklı bizim 36 kişiydi son yılda geldi para eriyip gitti az kişi büyük miktar olmadıkça girmem ben artık her ay hiç dokunmadan bir gram al talimat ver bankaya kesilsin hemen maaşında yokmuş gibi devam etaz önce kuyumcudan geldim.1745 TL ye bir ata aldım. güne girmiştim. bitmesine daha var.ben sirami aldim.gune girmek mantıklı mı sizce?oraya ödemek zor geliyor.acaba güne girmiş gibi kenara konulabilir mi?
Altın için talimat güzel fikir.teşekkür ederimBen akrabalarla 2 kez güne girdim ilk aylarda çıkarsa mantıklı bizim 36 kişiydi son yılda geldi para eriyip gitti az kişi büyük miktar olmadıkça girmem ben artık her ay hiç dokunmadan bir gram al talimat ver bankaya kesilsin hemen maaşında yokmuş gibi devam et
Piyasada düşük yüksek takip edemiyosun ama zorunlu birikim olurAltın için talimat güzel fikir.teşekkür ederim
Esinin maastan alabiyosun degil mi canim
Canım eşim beni geçti ya bu kadar tutumlu olması canimi sıkmaya başladı artık tutturdu doğumu devlette yap parası da senin olsun diye delirdim !Kuyumcuya gideniniz var mi fiytalari merak ettim
Devlette eşimin kuzeni doğum yaptı artık çok kalabalık nüfus çocuk pislik yutmuş kimse anlamamış zor başka hastaneye yetiştirdiler tutumlu olsun ana sağlıkta maalesef devlet hastaneleri yetişemiyor doktorlarıda suçlamak istemiyorumCanım eşim beni geçti ya bu kadar tutumlu olması canimi sıkmaya başladı artık tutturdu doğumu devlette yap parası da senin olsun diye delirdim !
Avm ye gittik oğlumla bir çeyrek altın aldım 430 tl
Çıtır simite oturduk 18 tl
A101 e girdik 14 tl de oraya gitti
Kolay gelsin ev taşımak çok zor oluyor ana sonrası rahat inş iyi kişilerle karşılaşırsınızEylülden sonra birikim yapmaya başlıcam insallah cok heyecanlıyım bu yüzdenterör parasi olmayacak kira olacak ama olsun yine de ayda bir gram da olsa almaya caliscam
Bugün ata 1720tl,22 gram altın 240tl ve çeyrek 425tl denildiCanım eşim beni geçti ya bu kadar tutumlu olması canimi sıkmaya başladı artık tutturdu doğumu devlette yap parası da senin olsun diye delirdim !
Avm ye gittik oğlumla bir çeyrek altın aldım 430 tl
Çıtır simite oturduk 18 tl
A101 e girdik 14 tl de oraya gitti
Insallah canım sağol. Oglum bide sabah erkenden kalkiyo uykusuzum. Hic bi iş yapmak istemiyo canım sıcaklar bi yandanKolay gelsin ev taşımak çok zor oluyor ana sonrası rahat inş iyi kişilerle karşılaşırsınız
Bereketli olsun canim.az önce kuyumcudan geldim.1745 TL ye bir ata aldım. güne girmiştim. bitmesine daha var.ben sirami aldim.gune girmek mantıklı mı sizce?oraya ödemek zor geliyor.acaba güne girmiş gibi kenara konulabilir mi?
Allah kuvvet versin onu bırakabilcek kimsen olsa 2 güne toplanıyor aslında koliler parçalanmıştı en son taşındığımda hepsini ben iple baglamıştımda dökülen olmamıştı içini poşetlemiştim bekar evi eşyalarıydı annem ne gerek vardı bunlara demiştiInsallah canım sağol. Oglum bide sabah erkenden kalkiyo uykusuzum. Hic bi iş yapmak istemiyo canım sıcaklar bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?