Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün esimin gardrop duzenledim utu yaptim.
Kiyafet ic camasir corap durumuna baktik. Ihtiyac olmadigina karar verdik.
Bugun de benim gardrop duzenleyecegim.
Utu var biraz daha. Etrafi toparlayacagim .yemek yapacagim.
Yaprakdökumunu acip islere koyulsam iyi olacak

Annem bize olan borcunu bu ay maaşı ile bitirdi.
Tabi ben parça parça gelen parayı harcadım kızlar. Zararın neresinden dönülse kar tabiki.
Ama sene sonuna kadar hedef tutar mı bilmiyorum. Ben geçtiğimiz 15 ay içinde toplamda 8 gr altın hediye etmişim. Bebek yapsam da Doğumda geri gelse altınlar
Kredi kartım gene doldu. Sene sonuna kadar taksit yaptım. Bu ay 2000tl birikim var ama ay sonuna sıkışırsak harcarız o yüzden 1000tl birikim.

az önce kuyumcudan geldim.1745 TL ye bir ata aldım. güne girmiştim. bitmesine daha var.ben sirami aldim.gune girmek mantıklı mı sizce?oraya ödemek zor geliyor.acaba güne girmiş gibi kenara konulabilir mi?
Bence gün mantıksız onun yerine al kenara koy daha mantıklı bilmiyorum kenara koyunca harcanıyor diyenlerde var ama

az önce kuyumcudan geldim.1745 TL ye bir ata aldım. güne girmiştim. bitmesine daha var.ben sirami aldim.gune girmek mantıklı mı sizce?oraya ödemek zor geliyor.acaba güne girmiş gibi kenara konulabilir mi?
Ben akrabalarla 2 kez güne girdim ilk aylarda çıkarsa mantıklı bizim 36 kişiydi son yılda geldi para eriyip gitti az kişi büyük miktar olmadıkça girmem ben artık her ay hiç dokunmadan bir gram al talimat ver bankaya kesilsin hemen maaşında yokmuş gibi devam et

Elektik:75tl
Tivibu internet:71tl
Su:52tl
Bireysel emeklilik:300tl
Tel:28tl
Kredi kartı:804 tl (stok için çok şişiyor aslında)
1000tl mutfak ve faturalar için ayırırım pazar ve kasap hariç herseyimiz var bu ay 3000 gibi koymalıyım farklar ne kadar yatar acaba geçen aydanda tl var biriktirip altın alıcam ev sahibine çok kızgınım bir an önce birikimi çogaltmam gerek

Altın için talimat güzel fikir.teşekkür ederim

Esinin maastan alabiyosun degil mi canim
Kuyumcuya gideniniz var mi fiytalari merak ettim
Canım eşim beni geçti ya bu kadar tutumlu olması canimi sıkmaya başladı artık tutturdu doğumu devlette yap parası da senin olsun diye delirdim !
Avm ye gittik oğlumla bir çeyrek altın aldım 430 tl
Çıtır simite oturduk 18 tl
A101 e girdik 14 tl de oraya gitti

1300 lira kredi kartı ödendi
2000 birikime attim ama son alınacaklar icin ogluma yatak dolap alicam
Geriye kalanla 1 haftalık alışveriş yapılacak bugun arabanın sigortası ödenecek
Memlekete gidilecek yol parası
Ev bulmaya gidilecek masraflar. Ağustos maasi geç yatar galiba gideceğimiz icin. Eşyaları toplamaya başladık oglumla zor oluyo allahtan eşya yok fazla

Devlette eşimin kuzeni doğum yaptı artık çok kalabalık nüfus çocuk pislik yutmuş kimse anlamamış zor başka hastaneye yetiştirdiler tutumlu olsun ana sağlıkta maalesef devlet hastaneleri yetişemiyor doktorlarıda suçlamak istemiyorum

Eylülden sonra birikim yapmaya başlıcam insallah cok heyecanlıyım bu yüzden terör parasi olmayacak kira olacak ama olsun yine de ayda bir gram da olsa almaya caliscam
Kolay gelsin ev taşımak çok zor oluyor ana sonrası rahat inş iyi kişilerle karşılaşırsınız

Bugün ata 1720tl,22 gram altın 240tl ve çeyrek 425tl denildi

Bereketli olsun canim.
Gune girmek sona kalinmaz ise mantikli.
Gecen yil eylulde girdik. Bana şubatta sira geldi. 1505ten ata altin almistim.
Sona kalan arkadas haziramda aldi gunu. Haziranda ata 1700 civariydi.

Insallah canım sağol. Oglum bide sabah erkenden kalkiyo uykusuzum. Hic bi iş yapmak istemiyo canım sıcaklar bi yandan
Allah kuvvet versin onu bırakabilcek kimsen olsa 2 güne toplanıyor aslında koliler parçalanmıştı en son taşındığımda hepsini ben iple baglamıştımda dökülen olmamıştı içini poşetlemiştim bekar evi eşyalarıydı annem ne gerek vardı bunlara demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…