- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.401
Yok canim bırakabileceğim kimse komşulara felan da bırakmam fazla samimi olduğum kimse yok zaten bi tane var onun da 2 cocugu varAllah kuvvet versin onu bırakabilcek kimsen olsa 2 güne toplanıyor aslında koliler parçalanmıştı en son taşındığımda hepsini ben iple baglamıştımda dökülen olmamıştı içini poşetlemiştim bekar evi eşyalarıydı annem ne gerek vardı bunlara demişti
Bereketli olsun canim.Canım eşim beni geçti ya bu kadar tutumlu olması canimi sıkmaya başladı artık tutturdu doğumu devlette yap parası da senin olsun diye delirdim !
Avm ye gittik oğlumla bir çeyrek altın aldım 430 tl
Çıtır simite oturduk 18 tl
A101 e girdik 14 tl de oraya gitti
Allah kuvvet versin onu bırakabilcek kimsen olsa 2 güne toplanıyor aslında koliler parçalanmıştı en son taşındığımda hepsini ben iple baglamıştımda dökülen olmamıştı içini poşetlemiştim bekar evi eşyalarıydı annem ne gerek vardı bunlara demiştiInsallah canım sağol. Oglum bide sabah erkenden kalkiyo uykusuzum. Hic bi iş yapmak istemiyo canım sıcaklar bi yandan
Kendini sıkıp her ay kenara atmak gerekiyor birde çok kişi olınca ağırlıyosun konuşmaya fırsat kalmıyor herkes yanındakini dinliyor ancak sende hizmet etmeye çalışıyosun annem diyorki bir yemek masasına sığcak kadar indan olmalı hem muhabbet etcen hemde keyif alıcanBereketli olsun canim.
Gune girmek sona kalinmaz ise mantikli.
Gecen yil eylulde girdik. Bana şubatta sira geldi. 1505ten ata altin almistim.
Sona kalan arkadas haziramda aldi gunu. Haziranda ata 1700 civariydi.
Aksam yatinca veya ogle uykusunda filan agirlik verin islere. Cocuklarla zor.Yok canim bırakabileceğim kimse komşulara felan da bırakmam fazla samimi olduğum kimse yok zaten bi tane var onun da 2 cocugu varkolileri bulduk baya doldurdum eşimle biraz yaptik bugun artik bi daha ki hafta sonuna kadar bitiririz
Oğlun kaç yasındaYok canim bırakabileceğim kimse komşulara felan da bırakmam fazla samimi olduğum kimse yok zaten bi tane var onun da 2 cocugu varkolileri bulduk baya doldurdum eşimle biraz yaptik bugun artik bi daha ki hafta sonuna kadar bitiririz
Bizim gunler okuldan arakadaslarla canim .kadinli erkekli.Allah kuvvet versin onu bırakabilcek kimsen olsa 2 güne toplanıyor aslında koliler parçalanmıştı en son taşındığımda hepsini ben iple baglamıştımda dökülen olmamıştı içini poşetlemiştim bekar evi eşyalarıydı annem ne gerek vardı bunlara demişti
Kendini sıkıp her ay kenara atmak gerekiyor birde çok kişi olınca ağırlıyosun konuşmaya fırsat kalmıyor herkes yanındakini dinliyor ancak sende hizmet etmeye çalışıyosun annem diyorki bir yemek masasına sığcak kadar indan olmalı hem muhabbet etcen hemde keyif alıcan
Biz hala geleneksel günleri yapıyoruz 3 çeşit olucak diyip 9 cesit yapılıyor.iş yerindeki günler bizimde öyle daha rahat oluyor temizlik ikramlık derken bitiyoruz resmen şükür bitti herkesi ay içinde toplu görüyodum tek faydası o oluyorduBizim gunler okuldan arakadaslarla canim .kadinli erkekli.
Toplanmak yok ikram filan. Eskiden gunlerde yemek isi vs olurdu. Simdi de vardir tabiki ama calisan bir kisim boyle yapiyor.
Gun icinde gorusursek okulda elden veriyoruz goremezsek hesaptan atiyoruz
Dengesiz ya anası kadar taş düşsün başınaKostebekpasta eşin yine niye böyle garip davranıyor allah aşkına ya bende sinirlendim şuan . Annesine filan para yedireceğine karısının doğumunu düşünseydi
Elbet gelir akli basina . SabirDengesiz ya anası kadar taş düşsün başına
Kendini strese sokma para ayırmadınız mı bunun için verme yada maaşından benim eşimde hep bunu yapıyor yok diyorum annesi ne için istemişElbet gelir akli basina . Sabir
Kendini strese sokma para ayırmadınız mı bunun için verme yada maaşından benim eşimde hep bunu yapıyor yok diyorum annesi ne için istemiş
Özür dilerim kimseyi alıntılayıp böyle hayatına karışmam örnek vs vermem ama artık senin kocana sinir oldumDengesiz ya anası kadar taş düşsün başına
Aksam yatinca veya ogle uykusunda filan agirlik verin islere. Cocuklarla zor.
Bugun ortaligi toparliyorum mesela herseyin icine giriyor. Şu ne bu ne herseyi soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?