Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok canim bırakabileceğim kimse komşulara felan da bırakmam fazla samimi olduğum kimse yok zaten bi tane var onun da 2 cocugu var kolileri bulduk baya doldurdum eşimle biraz yaptik bugun artik bi daha ki hafta sonuna kadar bitiririz

Bereketli olsun canim.
Bende yarin alicam bakalim. Esimin isi cikti bugun isyerinde off

Insallah canım sağol. Oglum bide sabah erkenden kalkiyo uykusuzum. Hic bi iş yapmak istemiyo canım sıcaklar bi yandan
Allah kuvvet versin onu bırakabilcek kimsen olsa 2 güne toplanıyor aslında koliler parçalanmıştı en son taşındığımda hepsini ben iple baglamıştımda dökülen olmamıştı içini poşetlemiştim bekar evi eşyalarıydı annem ne gerek vardı bunlara demişti
Bereketli olsun canim.
Gune girmek sona kalinmaz ise mantikli.
Gecen yil eylulde girdik. Bana şubatta sira geldi. 1505ten ata altin almistim.
Sona kalan arkadas haziramda aldi gunu. Haziranda ata 1700 civariydi.
Kendini sıkıp her ay kenara atmak gerekiyor birde çok kişi olınca ağırlıyosun konuşmaya fırsat kalmıyor herkes yanındakini dinliyor ancak sende hizmet etmeye çalışıyosun annem diyorki bir yemek masasına sığcak kadar indan olmalı hem muhabbet etcen hemde keyif alıcan

Aksam yatinca veya ogle uykusunda filan agirlik verin islere. Cocuklarla zor.
Bugun ortaligi toparliyorum mesela herseyin icine giriyor. Şu ne bu ne herseyi soruyor

Oğlun kaç yasında

Selamlar kızlar bugun sil süpür yaptim eşim h sonları evde dağılıyor ev işler bitti yemek attım ocaga dolma biber az yaprak kalmıştı onuda içine kattım sarıp dünden köfte var yanina salata yogurt yeter bugun yarin misafir olabilir aksama menü ayarlamaliyim dün pazardan patlican almistim onunla bise ayarlicam biraz kıyma alıp islim kebabı yapabilirim simdi bi makine acicam beyazlari bide kahve yapayım az dinleniyim

Bizim gunler okuldan arakadaslarla canim .kadinli erkekli.
Toplanmak yok ikram filan. Eskiden gunlerde yemek isi vs olurdu. Simdi de vardir tabiki ama calisan bir kisim boyle yapiyor.
Gun icinde gorusursek okulda elden veriyoruz goremezsek hesaptan atiyoruz

Biz hala geleneksel günleri yapıyoruz 3 çeşit olucak diyip 9 cesit yapılıyor.iş yerindeki günler bizimde öyle daha rahat oluyor temizlik ikramlık derken bitiyoruz resmen şükür bitti herkesi ay içinde toplu görüyodum tek faydası o oluyordu

Yekmek yedik oglumla.
Taksit taksit yapiyorum isleri .
Tum evi supurup silecegim mecbur. 1 hafta mumkun degil dayanmiyor.
Cocugun oynadigi oda neyse de digerleri de tozlaniyor kirleniyor dagiliyor.

Aksam yatinca veya ogle uykusunda filan agirlik verin islere. Cocuklarla zor.
Bugun ortaligi toparliyorum mesela herseyin icine giriyor. Şu ne bu ne herseyi soruyor
oglen uykusunu da bıraktı canim bugun bardakları ben koyuyorum o cikariyo babama kahve hazirliycam süpürgeyi çıkar evi supurcem diye tutturuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…