- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.841
bana 60 sonraki ay 57 bakalim bu ay kaç gelecek gorecegim fırını fazla çalıştırdımSlm bizde temizliği bitirdik şükür
Aksamada çorbayla patates salatası canım istiyor onları yapicam
Elektrikleriniz ne kadar geliyor bize bu ay 60 tl gelmiş
Bir hafta evde olmadığımız halde 66Slm bizde temizliği bitirdik şükür
Aksamada çorbayla patates salatası canım istiyor onları yapicam
Elektrikleriniz ne kadar geliyor bize bu ay 60 tl gelmiş
ben de fırını çok açıyorum geçen ay 73 bu ay 60 geldi doğalgaz bundan sonra az gelir kış olmadı bundan sonra hic olmaz herhaldebana 60 sonraki ay 57 bakalim bu ay kaç gelecek gorecegim fırını fazla çalıştırdım
her zalman en merak ettiğin doğalgaz ve elektrik oluyor
Bende meraktayim. Ayin 20sinden sonra geliyor elektrik.bana 60 sonraki ay 57 bakalim bu ay kaç gelecek gorecegim fırını fazla çalıştırdım
her zalman en merak ettiğin doğalgaz ve elektrik oluyor
utu fırında çok yakıyor canımBir hafta evde olmadığımız halde 66
Her zaman yüksek geliyor anlamış değilim
Ben saç kurutma makinesinin çok yaktığını düşünüyorum eşim saçlarını fönlemeden evden çıkmaz TV de çalışmıyordu evimizde düne kadar
Onu da engellemek için toplu utuye başladım geçen hafta pazar günü toplu ütü yaptım eşimin oğlumun benim. hafta içi hiç çalıştırmadim bugünde toplu yapicam utuyu bir de böyle bakalım nasıl gelecekutu fırında çok yakıyor canım
birde gece 10 dan sonra çok uygunmuş bazı isleri o saatte yapabilirsiniz bulaşık makinesi firin v.sOnu da engellemek için toplu utuye başladım geçen hafta pazar günü toplu ütü yaptım eşimin oğlumun benim. hafta içi hiç çalıştırmadim bugünde toplu yapicam utuyu bir de böyle bakalım nasıl gelecek
Evet canım elimden geldiğince dikkat ediyorum bunadabirde gece 10 dan sonra çok uygunmuş bazı isleri o saatte yapabilirsiniz bulaşık makinesi firin v.s
Ben de bu taktiği çok yapıyorum, eşim artık alıştı sanırımayrıca kendimde az harçlık bırakıp bilerek eşimden istiyorum ara sıra kalan parasını çok harcamasın diye. aldığım parayla market alışverişi yapiyorum
Açıp kapatmak daha çok yakıyor diye biliyorum canım bizim hiç kapanmiyor sabah evden çıkmadan en düşük ayara getiriyorum eve 5-6 gibi geliyoruz soğuk olursa yukseltiyoruz bu şekilde 120 geldi en fazlaElektrik neyse de doğalgaz bana çok geliyor, oturduğumuz ev eski ve yalıtım yok, alt ve üst de pek yakmiyor mecburen daha yüksek ısıda aciyorum
Akşam eve gelince açıp sabah giderken kapatiyoruz, bu ay mesailerden eve geç geldiğimizde oldu ama en az 200 bekliyorum
onu denedik ama en az 100 TL fazla geliyorAçıp kapatmak daha çok yakıyor diye biliyorum canım bizim hiç kapanmiyor sabah evden çıkmadan en düşük ayara getiriyorum eve 5-6 gibi geliyoruz soğuk olursa yukseltiyoruz bu şekilde 120 geldi en fazla
Bizde eşimin maaşı faturalara aylık harcamalara gidiyor onun maaşından hiç kalmıyor birikim benim maaştan oluyor ve varsa borca gidiyor.araba aldığımız zaman benim maaş direk araba taksidine gidiyordu mesela harcamalar yine eşimin maaşından oluyordu
Bizimde borclar faturalar kira esimden gidiyor. Ev kredisi benden. Geriye kalanlarida benim birikim hesabinda topluyoruz. Ben kart filan vermiyorum esime. Birikimi de pesinat icin yapiyoruz zaten alinacak sey ikimizin.
Cevaplar icin tesekkurler kizlar. Hosbuldum. Bizimde sizinkilere yakinmis uygulamamiz. 15 gundur sizi takip ediyom. Bende birikim yapicam insallah.Hoşgeldin, bizim borcumuz yok, bütçeyi şöyle yapiyoruz
Benim maaşım ile kredi kartımı ve iki tane günü ödeyip kalanını birikime ayırıyorum.
Evin genel gideri kira, faturalar ve mutfak masrafı için belirlediğimiz ortalama bir rakam var eşim onu her ay bana yollar. Bunun ile giderleri yapınca yine para kalıyor onu harçlık yapıyorum. Arada da param kalmadı diye yine eşimden ufak tefek alıp kumbarama atıyorum ya da harçlık yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?