Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm bizde temizliği bitirdik şükür
Aksamada çorbayla patates salatası canım istiyor onları yapicam
Elektrikleriniz ne kadar geliyor bize bu ay 60 tl gelmiş
bana 60 sonraki ay 57 bakalim bu ay kaç gelecek gorecegim fırını fazla çalıştırdım
her zalman en merak ettiğin doğalgaz ve elektrik oluyor

Slm bizde temizliği bitirdik şükür
Aksamada çorbayla patates salatası canım istiyor onları yapicam
Elektrikleriniz ne kadar geliyor bize bu ay 60 tl gelmiş
Bir hafta evde olmadığımız halde 66
Her zaman yüksek geliyor anlamış değilim
Ben saç kurutma makinesinin çok yaktığını düşünüyorum eşim saçlarını fönlemeden evden çıkmaz TV de çalışmıyordu evimizde düne kadar
Ketıl da calistirmam kolay kolay hafta da 2 kere çamaşır atarım 2 kerede bulaşık makinası çalışır

bana 60 sonraki ay 57 bakalim bu ay kaç gelecek gorecegim fırını fazla çalıştırdım
ben de fırını çok açıyorum geçen ay 73 bu ay 60 geldi doğalgaz bundan sonra az gelir kış olmadı bundan sonra hic olmaz herhalde

Bende meraktayim. Ayin 20sinden sonra geliyor elektrik.
Bugunden itibaren pek firin kullanmicam sulu yemek yapiyorum cogunlukla.
Mikrodalga çalisir ama.

utu fırında çok yakıyor canım

Doğal gaz iyi geliyor eski evimde 150 den aşağı gelmiyordu şimdi 120 den fazla gelmedi hiç evden çıkarken en düşük ayara alıyorum akşam dönünce soğuk olursa biraz yükseltiyorum sadece

birde gece 10 dan sonra çok uygunmuş bazı isleri o saatte yapabilirsiniz bulaşık makinesi firin v.s

ayrıca kendimde az harçlık bırakıp bilerek eşimden istiyorum ara sıra kalan parasını çok harcamasın diye. aldığım parayla market alışverişi yapiyorum
Ben de bu taktiği çok yapıyorum, eşim artık alıştı sanırım
bugün yüz TL verdi senin paran kalmamıştır diye gülerek :)

Elektrik neyse de doğalgaz bana çok geliyor, oturduğumuz ev eski ve yalıtım yok, alt ve üst de pek yakmiyor mecburen daha yüksek ısıda aciyorum
Akşam eve gelince açıp sabah giderken kapatiyoruz, bu ay mesailerden eve geç geldiğimizde oldu ama en az 200 bekliyorum

Açıp kapatmak daha çok yakıyor diye biliyorum canım bizim hiç kapanmiyor sabah evden çıkmadan en düşük ayara getiriyorum eve 5-6 gibi geliyoruz soğuk olursa yukseltiyoruz bu şekilde 120 geldi en fazla

Bizimde borclar faturalar kira esimden gidiyor. Ev kredisi benden. Geriye kalanlarida benim birikim hesabinda topluyoruz. Ben kart filan vermiyorum esime. Birikimi de pesinat icin yapiyoruz zaten alinacak sey ikimizin.

Cevaplar icin tesekkurler kizlar. Hosbuldum. Bizimde sizinkilere yakinmis uygulamamiz. 15 gundur sizi takip ediyom. Bende birikim yapicam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…