- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.421
Dün 3 yasina girdi canimOğlun kaç yasında
Evet yaa bende onunn farkina vardim. Saplanti oluyor gibi birsey.Stok listesi yaptım.3 tane 32 li
1 tane 8 li tuvalet kağıdı varken ben dayanamayıp a101 den 8 li selpak tuv.kağıt. almıştım.kendime çok kızdım ve söz verdim.stok diye elimde çokça olan şeylerden almayacağım.bu da bir saplantı galiba.sıvıyağ,şeker, salça almam lazım.
Ayirdik cnm bende para .. doğum için bu kadar para vermek gereksizmis hepi topu kaç saat kalacakmışım saçmalayıp duruyo .. annesine mutfak dolabı yaptırdı.Kendini strese sokma para ayırmadınız mı bunun için verme yada maaşından benim eşimde hep bunu yapıyor yok diyorum annesi ne için istemiş
Uyguna gelmis.Dün 340tl market alısverısı yaptım fınısh kokusuz tablet çıkarmış 24.90dan 9tl ye düşüyordu kasada 60 TL alışverişe 2paket aldım Migros’tan.İçinde 30tablet var sanırım
AynenHafta içi patlıcan biber kurutmaya başlayayım diyorum ya bir yerlerden başlamak lazım
Flo sürekli internette kampanya yapıyor bir bak istersen uygun fiyatlarıBeyaz spor ayakkabı ihtıyacım var uygun Birseyler arıyorum bakalım.
Doğumdan sonra pek kilon kalmaz bu gidişleBu arada hamile kaldığımdan beri 1300 gram almışım tartıldım
Sen uygun dille anlat olur mu öyle şey erkekler anlamsız seylerde tutumlu oluyor bazen diyorum benim çocugum olsa ben bunları yapabilir miyim nasıl bu kadar bencilleşiyor kadınlarAyirdik cnm bende para .. doğum için bu kadar para vermek gereksizmis hepi topu kaç saat kalacakmışım saçmalayıp duruyo .. annesine mutfak dolabı yaptırdı.
Ben bu ay 1000tl birikim yaptım canım beraber yaparız demiştim haber vereyimEylülden sonra birikim yapmaya başlıcam insallah cok heyecanlıyım bu yüzdenterör parasi olmayacak kira olacak ama olsun yine de ayda bir gram da olsa almaya caliscam
Ooo süper canım O zaman ben sana yetişmeye caliscam napiyimBen bu ay 1000tl birikim yaptım canım beraber yaparız demiştim haber vereyim
İnşallah bakalımDoğumdan sonra pek kilon kalmaz bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?