Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet yaa bende onunn farkina vardim. Saplanti oluyor gibi birsey.
Evdeki nufusa da dikkat etmek lazim. 3 kisi lulyiz fazla fazla alinca sontuketim tarihi filan gecebilir. Koyacak yer olmuyor bazen.

Birazdan kileri duzenleyecegim.
3 tane 32li tv kagidi.
5 tane dis macunu
3 tane sampuan
100 adet bulasik mak tablet
3 adet 5kglik deterjanlar.
4lt sivi el sabunu.
5 litre domestos.
2 paket banyo sabunu.
1litre yuzey temizleyici.
2.5 litre kadar bulasik sivisi var. Temizlik urunlerim yeter.

Baklagil ve kuru gidalar ne alemde bakalim.
5kg un vermisti kv.

Kendini strese sokma para ayırmadınız mı bunun için verme yada maaşından benim eşimde hep bunu yapıyor yok diyorum annesi ne için istemiş
Ayirdik cnm bende para .. doğum için bu kadar para vermek gereksizmis hepi topu kaç saat kalacakmışım saçmalayıp duruyo .. annesine mutfak dolabı yaptırdı.

Dün 340tl market alısverısı yaptım fınısh kokusuz tablet çıkarmış 24.90dan 9tl ye düşüyordu kasada 60 TL alışverişe 2paket aldım Migros’tan.İçinde 30tablet var sanırım
Uyguna gelmis.
Dun fairy tablet gordum 70 adet 52.50 . Ama almadim.

1 paket cay. 10 kg şeker var. Cay bulursam uygun alacagim.
Siviyag bulursam alacagim. 1 teneke kaldi.
Zeytinyag epey var

Dışarıda işler vardı eşim onları halletmeye gitti bende evi süpürdüm sildim 15 dk dinleneyim yemek yapacağım eşim o ara gelir dondurma alacak Ordu evinden . Yemekten sonra sebze meyve alışverişine gideceğiz

Ayirdik cnm bende para .. doğum için bu kadar para vermek gereksizmis hepi topu kaç saat kalacakmışım saçmalayıp duruyo .. annesine mutfak dolabı yaptırdı.
Sen uygun dille anlat olur mu öyle şey erkekler anlamsız seylerde tutumlu oluyor bazen diyorum benim çocugum olsa ben bunları yapabilir miyim nasıl bu kadar bencilleşiyor kadınlar

Bugün pazar yaptık 90 TL harcadık
6 TL den 5 kg barbunya aldım temizleyip buzluga atıcam
Bamya 20 TL idi almadım
Akşam için etli kuru bamya yemeği,şehriyeli mısırlı pirinç pilavı ve çoban salata yaptım karpuz da kestim yedik
Bebişin parasi vardı onunla 263 den Gr altın aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…