Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Marketten biraz sebze meyve aldık 33 tl ödedik domates hiç güzel değildi çok az aldım yine almak gerekecek

Ooo süper canım O zaman ben sana yetişmeye caliscam napiyim
Ben de hedefi tutturamayacağım bari yarısını tutturayım istiyorum. Kredi kartı ile gene alışveriş yaptım eşime gömlek ayakkabı vs aldım bir de akıllı süpürge alınca doldu kredi kartım sene sonuna kadar. E kışın da doğalgaz vs gelir. O yüzden bu ay biraz daha dikkat edersem birikim 1500tl yi bulur.

Bu arada aidatı yolladım eşim eve gelirken dondurma aldı 12 tl de o harcadı .

Afiyet olsun.
Oğlisin konusma durumu nasil oldu terapi ise yaradi mi.
Bizim bi tanidigin kizi var. Cocuk kekeleyerek konusuyor. Bircok yere gittiler fakst duzeltemediler
Bize çok faydası oldu. Birçok harfi çıkarabiliyor. Hem terapiye gittik hem de eve oyun ablası geldi . Gün içinde oyun oynayarak doğru telaffuzları öğrendi. 3-4 harf kaldı ama sıkıldığı içim devam edemedik.

Cok sukur
Bizim tanidik cocuk 11 yasina geldi kekelemeye devam. Oyle kalacak galiba

Tedavi olan bir arkadaşım var. Mersin de bir yere götürmüştü çocuğunu. Bir doktor tavsiyesi ile. Umarım koşa sürede atlatır. Konuşma bozukluğu sosyal anlamda çok büyük sorun bence.

Tedavi olan bir arkadaşım var. Mersin de bir yere götürmüştü çocuğunu. Bir doktor tavsiyesi ile. Umarım koşa sürede atlatır. Konuşma bozukluğu sosyal anlamda çok büyük sorun bence.
Hemde nasil.
Cocuk artik konusmak bile istemiyor farkindayiz. Icine kapaniyormus okulda bildigi sorulari bile cevaplamak istemiyormus.
Zaten mutlaka akran baskisina ugrar.

Insallah canım. Supurgenden memnun musun kullandın mi hic

Kac yasinda canım . Benim oglum da h leri soylemiyo . Üzerine dusmelimiyim acaba 3 yasinda

Tarifen ne canım 28 baya iyi

Katılıyorum bir arkadaşa gidicem o başkalarını da çağırıyor ben istesem başkalarıyla gelirim di mi kalabalık olunca oturmanın hiç tadı olmuyor ben daha beter ruhen yoruluyorum

Katılıyorum bir arkadaşa gidicem o başkalarını da çağırıyor ben istesem başkalarıyla gelirim di mi kalabalık olunca oturmanın hiç tadı olmuyor ben daha beter ruhen yoruluyorum
Herkesin konuşması birbirine karışıyor kafa dengi birkaç kişi olsun yeter bide çay bitiyor herkes muhabbet halinde hizmetçi ruhum dayanamıyorum dolduruyorum bulaşıkları toparlıyoruz geliyorum ev sahibinden daha yorgunumanneme sesleniyorum keyifle oturmayı neden öğretmedin bize

Bende aynıyım valla sürekli bir hizmet etme ruhu üff hiç keyif insanı değilim

Bende aynıyım valla sürekli bir hizmet etme ruhu üff hiç keyif insanı değilim
Yetiştirilişle alakalı kuzenimin kızları 20 yaşında bekliyorlarki biri çay döksün alıştırmış annesi biri gelince ölüyorum resmen ne yapcagımı şaşırıyorum eşimede alıştırdım tatlı bile olmayınca hasta mısın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…