- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.441
Ben de hedefi tutturamayacağım bari yarısını tutturayım istiyorum. Kredi kartı ile gene alışveriş yaptım eşime gömlek ayakkabı vs aldım bir de akıllı süpürge alınca doldu kredi kartım sene sonuna kadar. E kışın da doğalgaz vs gelir. O yüzden bu ay biraz daha dikkat edersem birikim 1500tl yi bulur.Ooo süper canım O zaman ben sana yetişmeye caliscam napiyim
Bize çok faydası oldu. Birçok harfi çıkarabiliyor. Hem terapiye gittik hem de eve oyun ablası geldi . Gün içinde oyun oynayarak doğru telaffuzları öğrendi. 3-4 harf kaldı ama sıkıldığı içim devam edemedik.Afiyet olsun.
Oğlisin konusma durumu nasil oldu terapi ise yaradi mi.
Bizim bi tanidigin kizi var. Cocuk kekeleyerek konusuyor. Bircok yere gittiler fakst duzeltemediler
Cok sukurBize çok faydası oldu. Birçok harfi çıkarabiliyor. Hem terapiye gittik hem de eve oyun ablası geldi . Gün içinde oyun oynayarak doğru telaffuzları öğrendi. 3-4 harf kaldı ama sıkıldığı içim devam edemedik.
Hemde nasil.Tedavi olan bir arkadaşım var. Mersin de bir yere götürmüştü çocuğunu. Bir doktor tavsiyesi ile. Umarım koşa sürede atlatır. Konuşma bozukluğu sosyal anlamda çok büyük sorun bence.
Insallah canım. Supurgenden memnun musun kullandın mi hicBen de hedefi tutturamayacağım bari yarısını tutturayım istiyorum. Kredi kartı ile gene alışveriş yaptım eşime gömlek ayakkabı vs aldım bir de akıllı süpürge alınca doldu kredi kartım sene sonuna kadar. E kışın da doğalgaz vs gelir. O yüzden bu ay biraz daha dikkat edersem birikim 1500tl yi bulur.
Kac yasinda canım . Benim oglum da h leri soylemiyo . Üzerine dusmelimiyim acaba 3 yasindaBize çok faydası oldu. Birçok harfi çıkarabiliyor. Hem terapiye gittik hem de eve oyun ablası geldi . Gün içinde oyun oynayarak doğru telaffuzları öğrendi. 3-4 harf kaldı ama sıkıldığı içim devam edemedik.
Tarifen ne canım 28 baya iyiElektik:75tl
Tivibu internet:71tl
Su:52tl
Bireysel emeklilik:300tl
Tel:28tl
Kredi kartı:804 tl (stok için çok şişiyor aslında)
1000tl mutfak ve faturalar için ayırırım pazar ve kasap hariç herseyimiz var bu ay 3000 gibi koymalıyım farklar ne kadar yatar acaba geçen aydanda tl var biriktirip altın alıcam ev sahibine çok kızgınım bir an önce birikimi çogaltmam gerek
Turktelekom kamu tarifesi 29tlmiş bu arada 6gb internet 1000dk 1000sms benim işyerim yakın keşke interneti 4gb alsaymışım o 24tlydi vodafoneda 2 katını oduyodum ne internet bitiyor ne konuşma hakkı bende de0iştireyim dedimTarifen ne canım 28 baya iyi
Katılıyorum bir arkadaşa gidicem o başkalarını da çağırıyor ben istesem başkalarıyla gelirim di mi kalabalık olunca oturmanın hiç tadı olmuyor ben daha beter ruhen yoruluyorumAllah kuvvet versin onu bırakabilcek kimsen olsa 2 güne toplanıyor aslında koliler parçalanmıştı en son taşındığımda hepsini ben iple baglamıştımda dökülen olmamıştı içini poşetlemiştim bekar evi eşyalarıydı annem ne gerek vardı bunlara demişti
Kendini sıkıp her ay kenara atmak gerekiyor birde çok kişi olınca ağırlıyosun konuşmaya fırsat kalmıyor herkes yanındakini dinliyor ancak sende hizmet etmeye çalışıyosun annem diyorki bir yemek masasına sığcak kadar indan olmalı hem muhabbet etcen hemde keyif alıcan
Misafir misafiri sevmez .ev sahibi hicbirini sevmezKatılıyorum bir arkadaşa gidicem o başkalarını da çağırıyor ben istesem başkalarıyla gelirim di mi kalabalık olunca oturmanın hiç tadı olmuyor ben daha beter ruhen yoruluyorum
Herkesin konuşması birbirine karışıyor kafa dengi birkaç kişi olsun yeter bide çay bitiyor herkes muhabbet halinde hizmetçi ruhum dayanamıyorum dolduruyorum bulaşıkları toparlıyoruz geliyorum ev sahibinden daha yorgunumKatılıyorum bir arkadaşa gidicem o başkalarını da çağırıyor ben istesem başkalarıyla gelirim di mi kalabalık olunca oturmanın hiç tadı olmuyor ben daha beter ruhen yoruluyorum
Yok bizde bayılırlar gelen gidenin haddi var hesabı yok anneme yakın otursam benim evimde tekke ve zaviyeler gibi dolup dolup taşardıMisafir misafiri sevmez .ev sahibi hicbirini sevmez
Bende aynıyım valla sürekli bir hizmet etme ruhu üff hiç keyif insanı değilimHerkesin konuşması birbirine karışıyor kafa dengi birkaç kişi olsun yeter bide çay bitiyor herkes muhabbet halinde hizmetçi ruhum dayanamıyorum dolduruyorum bulaşıkları toparlıyoruz geliyorum ev sahibinden daha yorgunumanneme sesleniyorum keyifle oturmayı neden öğretmedin bize
Yetiştirilişle alakalı kuzenimin kızları 20 yaşında bekliyorlarki biri çay döksün alıştırmış annesi biri gelince ölüyorum resmen ne yapcagımı şaşırıyorum eşimede alıştırdım tatlı bile olmayınca hasta mısın diyorBende aynıyım valla sürekli bir hizmet etme ruhu üff hiç keyif insanı değilim
Teşekkür ediyorum çok sağolIyi gezmeler canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?