- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.461
Aynı ben valla anamız bizi böyle saçma yetiştirmiş kendimi bazen enayi gibi hissediyorumYetiştirilişle alakalı kuzenimin kızları 20 yaşında bekliyorlarki biri çay döksün alıştırmış annesi biri gelince ölüyorum resmen ne yapcagımı şaşırıyorum eşimede alıştırdım tatlı bile olmayınca hasta mısın diyor
Aslında bilcen yapmıycan bir arkadaşım uyardı beni geçen gün işyerindede öyle hop atlıyorum duy tamam de yapma diyor eşi bardagını kaldırmazdı aynı benim eşimAynı ben valla anamız bizi böyle saçma yetiştirmiş kendimi bazen enayi gibi hissediyorum
Uyguna gelmis. Icine sinmesi onemli alirken.Bugün tarihi güzel bir köy var oraya gittik su olan yerde hayat var evlerine bayılıyorum her seferinde hayal kuruyoruz.kayınpederin kasabı vardı toptan satış yeri eti sucuğu çok güzel bizim oraya açılmış dönüşte uğradık kendimizi kaybettik 1 kg kıyma 1 kg kuşbaşı (dana tanchtan ikiside)1 bütün tavuk 1 sucuk ve 1/2kg antrikot toplam 155tl uygun geldi fiyatları kayınpederlerin ordaki gross marker givi lezzetlide etleri bölüp onları koyduk sabah harcamıycaz bişey diye yola çıkmıştık geldik
Ben et hic yemiyorum küçüklüğümden beri kırmızı et yemem tavuk cok nadir. Oglum kofte tavuk yiyo hic marketten almadim. Hic icime sinmez senin gibi annem bimden almis alma diyorum ordan ama iste..Et işi cok onemli. Hic guvenemiyorum tiksiniyorum karkas etlerden
Birkez annemlerde şunu bi deneyelim dedik.Ben et hic yemiyorum küçüklüğümden beri kırmızı et yemem tavuk cok nadir. Oglum kofte tavuk yiyo hic marketten almadim. Hic icime sinmez senin gibi annem bimden almis alma diyorum ordan ama iste..
Keşke herkes iyisini alabilse ordan alan cok ya ucuz diye alıyorlar iste maalesefBirkez annemlerde şunu bi deneyelim dedik.
Cok fenaydi. Kilciklar geldi agzima. Yarim kg pakette zaten. Artik 400 grama dusurmusler
Tabi tabi. Allah insanlarimizin yardimcisi olsun.Keşke herkes iyisini alabilse ordan alan cok ya ucuz diye alıyorlar iste maalesef
Kayınpederim çok dikkatlidir ve daha önce denedik etlerini bizim burda şok market var tavuk bugün dışarda zaten sıcak niye koymadınız diyorum vakit bulamamışlar.aç bir dene ya belli olmuyor carfeurda amasya et diye bir marka çıkmış ondan aldık çok lezzetli geçen gün çok çabuk pişti piyasaya yeni giriyor diyede uygun denk gelirseniz tavsiye ederimEt işi cok onemli. Hic guvenemiyorum tiksiniyorum karkas etlerden
Kendi evim neyse milletin evinde de ortaya atılıyorum sanki bananeyse otur kadın ev Sahibi ne yaparsa yapsınAslında bilcen yapmıycan bir arkadaşım uyardı beni geçen gün işyerindede öyle hop atlıyorum duy tamam de yapma diyor eşi bardagını kaldırmazdı aynı benim eşimşimdi kışlık hazırlık için bezelye seçiyor domatesleri falan ayarlamış ders alıcam akıllı hatun maş
Yani insanlari zor durumda birakiyorlar. Onceden bimde satilan kiymalar 500 grm. Simdilerde 400 grm ve daha pahaliymis.Keşke herkes iyisini alabilse ordan alan cok ya ucuz diye alıyorlar iste maalesef
Kullanıyorum canım memnunum sadece her odanın kapısını kapatmak gerekiyor o zaman daha çabuk bitiyor temizlik. Örneğin tam oda temizlenmeden kapıdan çıkıyor. Geri tekrar giriyor ama bana karışık süpürüyor gibi geldi. Ben de odaya koyup kapıyı kapatıyorumInsallah canım. Supurgenden memnun musun kullandın mi hic
Ya gecen gun biyerde okudum. Gida dedektifi sanirim.
Turkiyedeki urunleri karsilastiriyorlar.
Mesela algida twister dondurma turkiyede satilan urununde yuzde 2galiba meyve orani fakat aybi marka ayni urun ingilterede yuzde 11 meyve orani.
Ne kadar aci yaa ne kadar degersisiz
Benim oğlum 5 olacak Eylül de . 10 dan fazla harfi çıkaramıyordu . O yüzden gitmiştik terapiste. Çocukların her harfi çıkarmaları gereken belirli bir yaş aralığı varmış. Mesela m harfi 3 yaşına kadar söylenmesi gerekiyormuş. Ama r L y harfi için maksimum 7 yaşa kadar beklenmeli demişti bize terapist.Kac yasinda canım . Benim oglum da h leri soylemiyo . Üzerine dusmelimiyim acaba 3 yasinda
Senin birikim isler nasil gidiyor.
Taksi plakasi almistiniz nasil gidiyor
Şuan aylık 6000 tl getirisi var bize. Çok borçlandık durak hissesi için ama kendi borcunu ödüyor hemen hemen .Senin birikim isler nasil gidiyor.
Taksi plakasi almistiniz nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?