Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynı ben valla anamız bizi böyle saçma yetiştirmiş kendimi bazen enayi gibi hissediyorum

Bugün tarihi güzel bir köy var oraya gittik su olan yerde hayat var evlerine bayılıyorum her seferinde hayal kuruyoruz.kayınpederin kasabı vardı toptan satış yeri eti sucuğu çok güzel bizim oraya açılmış dönüşte uğradık kendimizi kaybettik 1 kg kıyma 1 kg kuşbaşı (dana tanchtan ikiside)1 bütün tavuk 1 sucuk ve 1/2kg antrikot toplam 155tl uygun geldi fiyatları kayınpederlerin ordaki gross marker givi lezzetlide etleri bölüp onları koyduk sabah harcamıycaz bişey diye yola çıkmıştık geldik

Aynı ben valla anamız bizi böyle saçma yetiştirmiş kendimi bazen enayi gibi hissediyorum
Aslında bilcen yapmıycan bir arkadaşım uyardı beni geçen gün işyerindede öyle hop atlıyorum duy tamam de yapma diyor eşi bardagını kaldırmazdı aynı benim eşimşimdi kışlık hazırlık için bezelye seçiyor domatesleri falan ayarlamış ders alıcam akıllı hatun maş

Uyguna gelmis. Icine sinmesi onemli alirken.
Gecen hafta evde hamburger yapariz diye migrostan kiyma aldik. Biri indirimdeydi 39 liraydi. Esim bunlar sinirli dilimize dolanir digerini alalim dedi. Digerinin kilosu 55 lira. Neyse aldik. Inan o bile icime sinmedi. Hic pisiresim gelmiyor

Et işi cok onemli. Hic guvenemiyorum tiksiniyorum karkas etlerden
Ben et hic yemiyorum küçüklüğümden beri kırmızı et yemem tavuk cok nadir. Oglum kofte tavuk yiyo hic marketten almadim. Hic icime sinmez senin gibi annem bimden almis alma diyorum ordan ama iste..

Ben et hic yemiyorum küçüklüğümden beri kırmızı et yemem tavuk cok nadir. Oglum kofte tavuk yiyo hic marketten almadim. Hic icime sinmez senin gibi annem bimden almis alma diyorum ordan ama iste..
Birkez annemlerde şunu bi deneyelim dedik.
Cok fenaydi. Kilciklar geldi agzima. Yarim kg pakette zaten. Artik 400 grama dusurmusler

Et işi cok onemli. Hic guvenemiyorum tiksiniyorum karkas etlerden
Kayınpederim çok dikkatlidir ve daha önce denedik etlerini bizim burda şok market var tavuk bugün dışarda zaten sıcak niye koymadınız diyorum vakit bulamamışlar.aç bir dene ya belli olmuyor carfeurda amasya et diye bir marka çıkmış ondan aldık çok lezzetli geçen gün çok çabuk pişti piyasaya yeni giriyor diyede uygun denk gelirseniz tavsiye ederim

Kendi evim neyse milletin evinde de ortaya atılıyorum sanki bananeyse otur kadın ev Sahibi ne yaparsa yapsın

Ben A101 den de BİM’den de o kıyma ve etlerden hiç almadım tavukta aynen almadım midem kaldırmıyor. Migros veya bir kasap bulduk oradan ancak

Tavuk cok cok nadir aliyoruz marketten.tavuga benzer birsey zaten antibiyotikli şisirilmis.
Ama mangalda guzel okuyor market tavuklari

Insallah canım. Supurgenden memnun musun kullandın mi hic
Kullanıyorum canım memnunum sadece her odanın kapısını kapatmak gerekiyor o zaman daha çabuk bitiyor temizlik. Örneğin tam oda temizlenmeden kapıdan çıkıyor. Geri tekrar giriyor ama bana karışık süpürüyor gibi geldi. Ben de odaya koyup kapıyı kapatıyorum

Haberlerde çıkmıştı ben de izledim.

Kac yasinda canım . Benim oglum da h leri soylemiyo . Üzerine dusmelimiyim acaba 3 yasinda
Benim oğlum 5 olacak Eylül de . 10 dan fazla harfi çıkaramıyordu . O yüzden gitmiştik terapiste. Çocukların her harfi çıkarmaları gereken belirli bir yaş aralığı varmış. Mesela m harfi 3 yaşına kadar söylenmesi gerekiyormuş. Ama r L y harfi için maksimum 7 yaşa kadar beklenmeli demişti bize terapist.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…