Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim oğlan y ve r leri çıkaramıyor benim gibi bende çıkaramıyordum ufakken şuan cikarabildigimden üstüne düşmedim

Teşekkür ederim canım. Simdi ilerleme varsa cok sevindim

Ben et hic yemiyorum küçüklüğümden beri kırmızı et yemem tavuk cok nadir. Oglum kofte tavuk yiyo hic marketten almadim. Hic icime sinmez senin gibi annem bimden almis alma diyorum ordan ama iste..
Protein ihtiyacını nasıl kariılıyon baklagille mi keşke sosla baharatla denesrn bende çok sevmiyorum ama eşimle alıştım yağsız alıyoruz yiyorum soya sosu sarımsak kekik soğan derken kırmızı et kendini unutuyor

yumurta felan yiyorum canim bilmem ki eksikliği vardır illaki de. Yok canim o çiğneme işlemi zor geliyo benim icin bide kokusu pişirirken bile zorlanıyorum

yumurta felan yiyorum canim bilmem ki eksikliği vardır illaki de. Yok canim o çiğneme işlemi zor geliyo benim icin bide kokusu pişirirken bile zorlanıyorum
Protein sütü,çikolataları var aralatda alsan aslında bide kefir inanılmaz faydalı hergün mayalıyorum artık

Banbunyaları geç olsa da ayıkladım 7 pisirimlik poşetledim
Bamya 15 TL olursa 2 kilo alır atarım 5 pisirimlik çıkar
Fasulye de 5 TL ondan da mı alıp atsam karar veremedim
Patlıcan buzluğa atmadim hiç ama iki poşet atıp denemek lazım malum kışın patlıcan çok pahalı oluyor
Memlekete gideceğim için başladım hazırlıklara döndüğümde geç olabiliyor

Patllcan şakşuka gibi yapıyoryz közleyip birazda koyuyoruz macırların lütensa diye bir salçası var çok lezzetli oluyor kahvaltı için yapıyorum bikaç kavanoz patlıcan süper bişey ya.geçen gün üzerinden oklava ile geçti hamur açar gibi sonra ortası açtı pişmii gibi nasıl kolay açıldı azıcık yağ ile pişirdi

QUOTE="Scss94, post: 60559791, member: 736604"]
Aç karninaydi canım
[/QUOTE]
Açim susuzumerkenden uyandim.
Bugun yaptiracagim

Sabah sabah sinir geldi üzerimize 15 günü geçti bizim binadan bir arkadaş taşınıyormuş başka bir arkadaşında kolileri onun evindeymiş ayrıca başka birkaç şey daha siz alır mısınız biz 15 inde gelip alacağız dediler kabul ettik eve aldık. Tayinler durdu bunlar gidemiyor galiba şuan . Biraz önce de o aramış eşimi sabah saat 7 daha eşimde sinirledi açmadı bu saatte aranır mı diye meğer gelmiş PC si varmış onu istiyor eşimde eeee demiş diğer eşyalar ne olacak aldırılacağım demiş oda . Eve çıkmasın diye markete indirdim PC yi market daha açılmamış . 08:30 da gelirmiş aradı bende 8 de indirir bırakırım ayrıca eşyayı bu hafta içi almazsa kapıya koyacağım ne halleri varsa görsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…