- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.481
Ben severim misafiri misafir sevmeyen gitmiyor da gelmesinler diyeMisafir misafiri sevmez .ev sahibi hicbirini sevmez
Benim oğlan y ve r leri çıkaramıyor benim gibi bende çıkaramıyordum ufakken şuan cikarabildigimden üstüne düşmedimBenim oğlum 5 olacak Eylül de . 10 dan fazla harfi çıkaramıyordu . O yüzden gitmiştik terapiste. Çocukların her harfi çıkarmaları gereken belirli bir yaş aralığı varmış. Mesela m harfi 3 yaşına kadar söylenmesi gerekiyormuş. Ama r L y harfi için maksimum 7 yaşa kadar beklenmeli demişti bize terapist.
Teşekkür ederim canım. Simdi ilerleme varsa cok sevindimBenim oğlum 5 olacak Eylül de . 10 dan fazla harfi çıkaramıyordu . O yüzden gitmiştik terapiste. Çocukların her harfi çıkarmaları gereken belirli bir yaş aralığı varmış. Mesela m harfi 3 yaşına kadar söylenmesi gerekiyormuş. Ama r L y harfi için maksimum 7 yaşa kadar beklenmeli demişti bize terapist.
Protein ihtiyacını nasıl kariılıyon baklagille mi keşke sosla baharatla denesrn bende çok sevmiyorum ama eşimle alıştım yağsız alıyoruz yiyorum soya sosu sarımsak kekik soğan derken kırmızı et kendini unutuyorBen et hic yemiyorum küçüklüğümden beri kırmızı et yemem tavuk cok nadir. Oglum kofte tavuk yiyo hic marketten almadim. Hic icime sinmez senin gibi annem bimden almis alma diyorum ordan ama iste..
Protein ihtiyacını nasıl kariılıyon baklagille mi keşke sosla baharatla denesrn bende çok sevmiyorum ama eşimle alıştım yağsız alıyoruz yiyorum soya sosu sarımsak kekik soğan derken kırmızı et kendini unutuyor
Taksi plakası ne kadar oluyor değişik bir yatırımmış hayırlı olsunŞuan aylık 6000 tl getirisi var bize. Çok borçlandık durak hissesi için ama kendi borcunu ödüyor hemen hemen .
Protein sütü,çikolataları var aralatda alsan aslında bide kefir inanılmaz faydalı hergün mayalıyorum artıkyumurta felan yiyorum canim bilmem ki eksikliği vardır illaki de. Yok canim o çiğneme işlemi zor geliyo benim icin bide kokusu pişirirken bile zorlanıyorum
Evet aç karna diye hatırlıyorumKizlar
Gebelikte şeker yuklemesine aç karnina mi gittiniz
Patllcan şakşuka gibi yapıyoryz közleyip birazda koyuyoruz macırların lütensa diye bir salçası var çok lezzetli oluyor kahvaltı için yapıyorum bikaç kavanoz patlıcan süper bişey ya.geçen gün üzerinden oklava ile geçti hamur açar gibi sonra ortası açtı pişmii gibi nasıl kolay açıldı azıcık yağ ile pişirdiBanbunyaları geç olsa da ayıkladım 7 pisirimlik poşetledim
Bamya 15 TL olursa 2 kilo alır atarım 5 pisirimlik çıkar
Fasulye de 5 TL ondan da mı alıp atsam karar veremedim
Patlıcan buzluğa atmadim hiç ama iki poşet atıp denemek lazım malum kışın patlıcan çok pahalı oluyor
Memlekete gideceğim için başladım hazırlıklara döndüğümde geç olabiliyor
Aç karninaydi canımKizlar
Gebelikte şeker yuklemesine aç karnina mi gittiniz
Plaka 500 bindi biz aldığımızda. Durak 250 bin . Daha uygun duraklarda var.Taksi plakası ne kadar oluyor değişik bir yatırımmış hayırlı olsun
Açim susuzumQUOTE="Scss94, post: 60559791, member: 736604"]
Aç karninaydi canım
Açim susuzumerkenden uyandim.
Bugun yaptiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?