Bugün ne aldin kaç tl harcadin

10da.
Ilkinde yaptirmamistim. Bunda yaptiracagim.
Sonra keşke yaptırsaydım dedin mi peki
[/QUOTE]
Yoo demedim .
Ama bunda yaş ilerledi benim. Arada düsugum de var. Hicbirseyi gozden kacirmamaya calisiyorum.
Ayrica erken doguma ve düsügu yol acabilirmis eger gebelikte seker hastaligimiz var ise

Sonra keşke yaptırsaydım dedin mi peki
Yoo demedim .
Ama bunda yaş ilerledi benim. Arada düsugum de var. Hicbirseyi gozden kacirmamaya calisiyorum.
Ayrica erken doguma ve düsügu yol acabilirmis eger gebelikte seker hastaligimiz var ise
[/QUOTE]
Ya evet görümcem tüp bebekle hamile kalmıştı ikizlerine şekeri kolestrol tansiyon herşey fırladı bir anda . 4.5 aylıkken bebeğin birisi düştü ne yazıkki sonra tüm gebeliği boyunca yattı ve diyet yaptı dedi ki gece midemin sesinden duyuyamadığım çok oldu . 6 kg almış 3 kg doğdu oğlu. Bende tansiyon şeker kolestrol 3 lüsüne çok dikkat ediyorum

Günaydın kızlar işe gidiyorum misafirlerim bugün gidiyorlar kahvaltı hazırladım beraber yaptık annem geldi ben çıktım vedalaşıp 9 a dogru çıkacaklardı. Harcamalar oldu ama çok güzel geçti bu haftasonuda üniversiteden arkadaşım gelecek ailesiyle 2 gecede onları misafir ederiz. Hesap kitap yapcam eşim yapmıştır kendi ödemelerini bende yapınca belli olacak birikim için ayırabilecegimiz miktar

Bebiş nasıl ❤

Bebiş nasıl bende merak ettim ama randevu almayı unutmuşum aslında bugün 2li teste gidebilirdim.
Dr havuza girme demişti ama ben havuzu da çok sevdiğim için 2-3 kez girdim, sanıyorum ki bir şey olmadı.
Dr gittiğimde öğreneceğiz durumları inşallah. Siz nasılsınız baya ilerlediniz karnın filan çıktı mı?

Off aç susuz bekliyorum.
50mg ictim. 1 saat sonra kan idrar verilecek
bana hafif kahvaltı yap demişti 2. gebeliğimdeki doktor hamilesin aç kalman doğru değil şekerli bişey tüketme kahvaltıda zeytin peynir 1 dilim ekmek yersin öyle gelirsin demişti bende öyle yapmıştım

Kızlar günaydın size bir şey danışacaktım , biz birikimi tl de yapıyorduk elimizde 5120 tl var , eve de ayın 27 sine kadar (maaş) günü 300 tl bıraktık yeter market pazar için. 180 tl de kredi kartıma borcum var onu ayın 27 sinde ekstre kesilince ödeyeceğim.Sorum şu altın alacağımız kesin birikim için. Ama çeyrek mi almalıyız yarım mı siz hangisini en çok tercih ediyorsunuz bugün içinde kuyumcuya gidip alacağım .Kısa vadede bozdurmayız 1-2 yıl bekler gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…