Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar halk bank 259,20tl 1 gr altın aldım hesaba inş bozdurmam bu sefer 3 tür alıp bozdurdum artık Dursun istiyorum
Ziraat 261 bu ne ya gecen hafta almadığıma pişmanım öyle duruyor para.harcamazsın canım bende ihtiyacımız olunca bozdurdum kac kere aldım artık umrumda degil kendime göre alıcam gerekirse mutfak vsden azaltma yollarına gidicem birikmiyor bişey kocama uyarsam.gelecek ay tatile gidicez dolaşa dolaşa gidelim dedik 5-6 il belirledik otellere bakmış hemen ya azcık pansiyon misafirhane tarzı yerlere bakalım dedim biz hiç anlaşamıyor hiç harcamayalıma döndü olay ya ev giderlerinide düşünmek gerek neden eksiye girelim yanlış mı düşünüyorum

24ayar gram alıyorum ben ben olsam yerınızde oyle yapardm

Doğru düşünüyorsun tabiki.Sizin çocuk var mıydı? Birbirinizi strese sokmadan bunaltmadan birikime ortak karar alarak başlayın bence. İmkan ve zaman varken de gezmek gerek diye düşünüyorum ben

Doğru düşünüyorsun tabiki.Sizin çocuk var mıydı? Birbirinizi strese sokmadan bunaltmadan birikime ortak karar alarak başlayın bence. İmkan ve zaman varken de gezmek gerek diye düşünüyorum ben
Çocugumuz yok şimdilik hiç plan yapmıyor ekonomi konusunda ben aylar sonra gidilecek yer için kenara ayıralım derdindeyim evliliğimizde kaos resmen ekonomi artık danışmana mı gitsek diye düşünüyorum

Karnım evet biraz var 1300 gram da kilo aldım zayıf olduğum için karnım komik oldu bence

Arkadaslar gestasyonel diyabetin oluşumu çok farkli. Beslenme, yaşam stili, yaş ile ilgili değil tamamen metabolik bir durum. Ben zayıfım yaptırmayacağım ya da ben çok az kilo aldım yaptırmayacağım gibi söylemler hatalı. Bir önceki hastaneye yatışımda yanımda 35 haftalık bir gebe vardı ve gebelik şekerinden yatıyordu. Kız incecikti toplam 12 kg filan almıştı arkadan bakan asla gebe olduğuna inanamazdı. Bebeğinin kilosu amniyon sıvısı da normalmiş hani ordan da bir ipucu çıkmamış. Şekerli şeylerle ve meyve ile de arası yokmuş ona rağmen şeker çıkmış. Bu konuda yaptırmam diyeni bir tek şöyle mantıklı bulurum. Eğer hiç şeker almıyorsa paketli şeyler yemiyorsa, yediği meyve bile beslenme uzmanlarınca ölçü olarak verilen 1 porsiyonu geçmiyorsa, ekmek, börek, çörek, pirinç vs bir şey zaten hayatında yok ise benim zaten şeker günlük rutinimde maruz kaldığım bir şey değil neden yükleme ile alayım diyebilir.

Tercih meselesi ben yaptırmayı düşünmüyorum .isteyen yaptırır isteyen yaptırmayabilir herkesin özgür iradesi

Ben ilkinde yaptirmadim tucecim birsey cikmadi.
Bundaki korkum iste dusuk yapmam.
Doktor bana hayır şu şu sebebten mecbur yaptırmak zorundasın derse o zaman düşünürüm pürecim ama ben zaten hayatımdan şekeri çıkarttım çok nadir paketli gıda tüketiyorum bir anda o kadar şeker yüklenmek istemiyorum

0 kadar şeker dediğin 2 dilim baklavaya eş değer canim. Aksam cayın yanında yiyorsunuz siz tatli hep nolacak ki o kadar zarar olsa kimse yaptırmaz

0 kadar şeker dediğin 2 dilim baklavaya eş değer canim. Aksam cayın yanında yiyorsunuz siz tatli hep nolacak ki o kadar zarar olsa kimse yaptırmaz
Yaptırmak istemiyorum tercih meselesi diyorum ya doktor ne derse bakarız bu benim tercihim sonuçta ben doktor değilim illa yapılacak illa yapılmayacak diye kimseye konuşmuyorum kendim yaptırmak istemiyorum yaptırmak isteyen özgür

Burda ben glukoz tolerans testinde şöyle bir defo gördüm. Normalde yurt dışındaki gebelere şeker yüklemesi yapılınca hareket etmelerine pek müsade edilmiyor, hatta tekerlekli sandalyeye alıyorlar yürümemesi için. Ama benim yaptırdığım yerde özellikle teknisyene sordum yok sıkıntı değil yürüyebilirsiniz sadece bir şey yiyip içmeyin; bir de kusma olursa hemen gelin testinizi iptal edelim dediler.

Ee zaten özgür bizde kötülük olsun diye söylemiyoruz. Elini kolunu bağlayıp yaptiramayiz zaten özgürsün yani

Kaç kilo aldın kronik.. ben tam 20 kilo almışım tatlıda hic yemedim ama yemekleri çok yedim :) şeker yüklemesi bende yaptırmadım doktor da mecburi tutmadı zaten

Kaç kilo aldın kronik.. ben tam 20 kilo almışım tatlıda hic yemedim ama yemekleri çok yedim :) şeker yüklemesi bende yaptırmadım doktor da mecburi tutmadı zaten
13kılo aldm canım masAllah dıyeyım cok fazla karnımda yok bebısımde ufak zaten seker yuklemesini doktorum herkese yapmıyor benım babam seker hastası oldugundan rısk grubunda oldugum için yaptırdı cok sukur bıse cıkmadı zaten tatlılarla aram pek yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…