- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.521
Ziraat 261 bu ne ya gecen hafta almadığıma pişmanım öyle duruyor para.harcamazsın canım bende ihtiyacımız olunca bozdurdum kac kere aldım artık umrumda degil kendime göre alıcam gerekirse mutfak vsden azaltma yollarına gidicem birikmiyor bişey kocama uyarsam.gelecek ay tatile gidicez dolaşa dolaşa gidelim dedik 5-6 il belirledik otellere bakmış hemen ya azcık pansiyon misafirhane tarzı yerlere bakalım dedim biz hiç anlaşamıyor hiç harcamayalıma döndü olay ya ev giderlerinide düşünmek gerek neden eksiye girelim yanlış mı düşünüyorumSlm kızlar halk bank 259,20tl 1 gr altın aldım hesabainş bozdurmam bu sefer 3 tür alıp bozdurdum artık Dursun istiyorum
24ayar gram alıyorum ben ben olsam yerınızde oyle yapardmKızlar günaydın size bir şey danışacaktım , biz birikimi tl de yapıyorduk elimizde 5120 tl var , eve de ayın 27 sine kadar (maaş) günü 300 tl bıraktık yeter market pazar için. 180 tl de kredi kartıma borcum var onu ayın 27 sinde ekstre kesilince ödeyeceğim.Sorum şu altın alacağımız kesin birikim için. Ama çeyrek mi almalıyız yarım mı siz hangisini en çok tercih ediyorsunuz bugün içinde kuyumcuya gidip alacağım .Kısa vadede bozdurmayız 1-2 yıl bekler gibi duruyor
Doğru düşünüyorsun tabiki.Sizin çocuk var mıydı? Birbirinizi strese sokmadan bunaltmadan birikime ortak karar alarak başlayın bence. İmkan ve zaman varken de gezmek gerek diye düşünüyorum benZiraat 261 bu ne ya gecen hafta almadığıma pişmanım öyle duruyor para.harcamazsın canım bende ihtiyacımız olunca bozdurdum kac kere aldım artık umrumda degil kendime göre alıcam gerekirse mutfak vsden azaltma yollarına gidicem birikmiyor bişey kocama uyarsam.gelecek ay tatile gidicez dolaşa dolaşa gidelim dedik 5-6 il belirledik otellere bakmış hemen ya azcık pansiyon misafirhane tarzı yerlere bakalım dedim biz hiç anlaşamıyor hiç harcamayalıma döndü olay ya ev giderlerinide düşünmek gerek neden eksiye girelim yanlış mı düşünüyorum
Çocugumuz yok şimdilik hiç plan yapmıyor ekonomi konusunda ben aylar sonra gidilecek yer için kenara ayıralım derdindeyim evliliğimizde kaos resmen ekonomi artık danışmana mı gitsek diye düşünüyorumDoğru düşünüyorsun tabiki.Sizin çocuk var mıydı? Birbirinizi strese sokmadan bunaltmadan birikime ortak karar alarak başlayın bence. İmkan ve zaman varken de gezmek gerek diye düşünüyorum ben
yok canım hala karnımda yavrukuşkronikuykucu cnm daha doğurmadın mı:)
Karnım evet biraz var 1300 gram da kilo aldım zayıf olduğum için karnım komik oldu benceBebiş nasıl bende merak ettim ama randevu almayı unutmuşum aslında bugün 2li teste gidebilirdim.
Dr havuza girme demişti ama ben havuzu da çok sevdiğim için 2-3 kez girdim, sanıyorum ki bir şey olmadı.
Dr gittiğimde öğreneceğiz durumları inşallah. Siz nasılsınız baya ilerlediniz karnın filan çıktı mı?
Ben ilkinde yaptirmadim tucecim birsey cikmadi.Tercih meselesi ben yaptırmayı düşünmüyorum .isteyen yaptırır isteyen yaptırmayabilir herkesin özgür iradesi
Doktor bana hayır şu şu sebebten mecbur yaptırmak zorundasın derse o zaman düşünürüm pürecim ama ben zaten hayatımdan şekeri çıkarttım çok nadir paketli gıda tüketiyorum bir anda o kadar şeker yüklenmek istemiyorumBen ilkinde yaptirmadim tucecim birsey cikmadi.
Bundaki korkum iste dusuk yapmam.
0 kadar şeker dediğin 2 dilim baklavaya eş değer canim. Aksam cayın yanında yiyorsunuz siz tatli hep nolacak ki o kadar zarar olsa kimse yaptırmazDoktor bana hayır şu şu sebebten mecbur yaptırmak zorundasın derse o zaman düşünürüm pürecim ama ben zaten hayatımdan şekeri çıkarttım çok nadir paketli gıda tüketiyorum bir anda o kadar şeker yüklenmek istemiyorum
Yaptırmak istemiyorum tercih meselesi diyorum ya doktor ne derse bakarız bu benim tercihim sonuçta ben doktor değilim illa yapılacak illa yapılmayacak diye kimseye konuşmuyorum kendim yaptırmak istemiyorum yaptırmak isteyen özgür0 kadar şeker dediğin 2 dilim baklavaya eş değer canim. Aksam cayın yanında yiyorsunuz siz tatli hep nolacak ki o kadar zarar olsa kimse yaptırmaz
Ee zaten özgür bizde kötülük olsun diye söylemiyoruz. Elini kolunu bağlayıp yaptiramayiz zaten özgürsün yaniYaptırmak istemiyorum tercih meselesi diyorum ya doktor ne derse bakarız bu benim tercihim sonuçta ben doktor değilim illa yapılacak illa yapılmayacak diye kimseye konuşmuyorum kendim yaptırmak istemiyorum yaptırmak isteyen özgür
Eeee yani sonuçta istemiyorum diyorum öyle değil miEe zaten özgür bizde kötülük olsun diye söylemiyoruz. Elini kolunu bağlayıp yaptiramayiz zaten özgürsün yani
13kılo aldm canım masAllah dıyeyım cok fazla karnımda yok bebısımde ufak zatenKaç kilo aldın kronik.. ben tam 20 kilo almışım tatlıda hic yemedim ama yemekleri çok yedim :) şeker yüklemesi bende yaptırmadım doktor da mecburi tutmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?