Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tercih meselesi ben yaptırmayı düşünmüyorum .isteyen yaptırır isteyen yaptırmayabilir herkesin özgür iradesi
Canım beni yanlış anlama en iyisini tabiki sen bilirsin ama ben çok araştırdım , bu konuyu, eğer yaptırmazsan ve şeker varsa bebek için çok tehlikeli. Çok fazla şeker tüketmeyen zayıf insanlarda da çıkıyor. Ve aldığımız şeker 2 dilin baklavaya eşit evet keşke şeker almaSak ben e hiç istememiştim yapmak ama çocuk için bir tehlike varsa bunu belirlemek çok için önemli.allah göstermeisn gebelik şekeir varsa ve tespit edilmezse bebek için kötü olur.yine de yaptırmak istemiyorsan lütfen ya sağlık ocağında yada eve alet alarak bir süre her gün bir kaç kere açlık ve tokluk şekerini ölçüp kontrol et, ama düzenli olarak her sabah aç ve yemeklerden sonre ölçeceksin
Canan Karatay da şekar yüklemesi yerine açlık tokluk şekerini ölçüp kontrol etmeyi öneriyordu.

Yaptıracağım tamam herkes rahat etsin yazıyorum işte . Allah allah yaptırmak istemiyorum diyorum doktor yaptırman lazım derse yapılacak zaten bu neden böyle abartılıyor anlamıyorum ben kimsenin hayatı ile ilgili yorum yapmıyorum hele ki sağlığı ile ilgili asla doktorculuk oynanmasın yeterli

İyi niyetle bildiklerimi yazmış yapmak istemezsen de şöyle yapabilirsin bak diye bildiklerimi aktarmıştım sadece.doktorluk falan oynamıyorum .kusura bakma burda herkes iyi niyetle bildiklerini yazıyor diye yazmıştım haklısın bana ne.. ama doktorculuk oynanmasın gibi Nahoş ifadelere hiç gerek yoktu zaten tabiki de senin sağlığın en iyisini sen bilirsin bunu belirtmiştim.

şimdiye kadar harcama yapmadım bakalım akşam pazara uğramak istiyorum domatesim kalmadı.ödemeleri yaptım pazar parası süt parası ayırdım borçlarımı hesapladım.Eşim kredi kartını aidatı yatırmış harçlığını ayırmış geri kalanı gönderdi.Akşam konuşup neye karar verirsek yarın öyle yaparım

Tuçe gerçekten enteresansın ne yapıyosan yap kimene

Flo dan beyaz spor ayakkabı aldım 150 TL karta 2 taksıt yaptım.Anneme kurban parasını verecegım iş çıkısı çekip oda 1500tl. Allah kabul etsin hepimizin niyetlerini.Evimizin bereketini arttırsın,sağlık huzur dolsun yuvalarımız inş

Tuçe gerçekten enteresansın ne yapıyosan yap kimene
Evet kime ne ? Söylüyorum istediğim şeyi sen birşey yazdığın zaman sağlık vs ile ilgili seni alıntılayıp yorum yazıyor muyum ? Yooo eeee

Ayy misafirim var bugun şansına hava sıcak erken uyandım etrafi topladim klozet banyo temizledim ıslak kek yaptim markete çıktık çocuğu parka götürdüm geldim kıyma almıştım köfte yaptim islim kebabı yapcam bulgur pilavı ezogelin var hazir bir paket tarhanayla katıp bi çorba yapcam salata yogurt yeter inşallah erkek kardeşim çalışırsa gelmez esimde geç çıkabilirim ddi onur market var burda yudumun 2 litrelik yağı 15 tl di alo matik sıvısı fairyle bulasik sivisiyla paketlemisler 17.bucuktu alo 26 ýıkamalıktı h sonu yağım var biraz ama kenarda dursun alcam duru ikili duş jeli vardı 14.bucuktu h sonu olursa param alacağım kenara koyayim uygunken ayni fiyata pek bulamıyoruz malum en son 4 kg luk bor on marka deterjan aldim memnun kalmadım leke çıkarmıyor kokusa bir garip bu ay tüller yıkancak koyarım bol bol

Ben sana yaptır test mi dedim yoo. Başkalarının aklını karıştırma yok hayatımdan şekeri çıkardım felan yaptirmiycam dedin ya aksam yaptığın tatlıları felan biliyoruz yani
evet o ilginçti gerçekten benimde dikkatimi çekti neyse boşver uzatma bu konuyu herkesin kendi hayatı.Senin toparlanma nasıl gidiyor

Közlenmiş olarak koyuyorum ama yemeklik ve imam bayıldı yapmak için koyuyorlar ya o şekilde denemedim

Ben sana yaptır test mi dedim yoo. Başkalarının aklını karıştırma yok hayatımdan şekeri çıkardım felan yaptirmiycam dedin ya aksam yaptığın tatlıları felan biliyoruz yani
Ben hamile kaldığımdan beri 1 dilim baklava yedim yaptığım her tatlıyı ben yemiyorım bu eve misafir geliyor birde kocaman bir adam yaşıyor . Ne yazsak suç kimseyi ilgilendirmez neyi yiyip neyi yemediğim Buda moda zaten yemek menüsü yazıyorduk bunların hepsini siz mi diyorsunuz yazan insan gördüm burada daha ne olsun . Okumak istemezseniz altta şikayet et butonu var ayrıca göz ardı et gibi birşey vardı ona basıyorsunuz gereği yapılıyor . Polemik yapmaya hiç gerek yok !

evet o ilginçti gerçekten benimde dikkatimi çekti neyse boşver uzatma bu konuyu herkesin kendi hayatı.Senin toparlanma nasıl gidiyor
Iyi canim cok şükür haftaya gidiyoruz insallah. Bugün evde ki eşyalara bakmaya gelecek birisi satın alacak. Yeni evlenmiş galiba hic eşyamız yok dediler istedikleri fiyata veririz koltuk ünite felan. Bende yemek takımımı hic kullanmamıştım 6 kişilik vardi onu felanda veririm diyorum.

Senin yazdigin çoğu şey tutarsız zaten. Kendini bu kadar önemseme inan umrumda değilsin ne yaparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…