- 9 Nisan 2018
- 1.503
- 3.920
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.541
Canım beni yanlış anlama en iyisini tabiki sen bilirsin ama ben çok araştırdım , bu konuyu, eğer yaptırmazsan ve şeker varsa bebek için çok tehlikeli. Çok fazla şeker tüketmeyen zayıf insanlarda da çıkıyor. Ve aldığımız şeker 2 dilin baklavaya eşit evet keşke şeker almaSak ben e hiç istememiştim yapmak ama çocuk için bir tehlike varsa bunu belirlemek çok için önemli.allah göstermeisn gebelik şekeir varsa ve tespit edilmezse bebek için kötü olur.yine de yaptırmak istemiyorsan lütfen ya sağlık ocağında yada eve alet alarak bir süre her gün bir kaç kere açlık ve tokluk şekerini ölçüp kontrol et, ama düzenli olarak her sabah aç ve yemeklerden sonre ölçeceksinTercih meselesi ben yaptırmayı düşünmüyorum .isteyen yaptırır isteyen yaptırmayabilir herkesin özgür iradesi
İyi niyetle bildiklerimi yazmış yapmak istemezsen de şöyle yapabilirsin bak diye bildiklerimi aktarmıştım sadece.doktorluk falan oynamıyorum .kusura bakma burda herkes iyi niyetle bildiklerini yazıyor diye yazmıştım haklısın bana ne.. ama doktorculuk oynanmasın gibi Nahoş ifadelere hiç gerek yoktu zaten tabiki de senin sağlığın en iyisini sen bilirsin bunu belirtmiştim.Yaptıracağım tamam herkes rahat etsin yazıyorum işte . Allah allah yaptırmak istemiyorum diyorum doktor yaptırman lazım derse yapılacak zaten bu neden böyle abartılıyor anlamıyorum ben kimsenin hayatı ile ilgili yorum yapmıyorum hele ki sağlığı ile ilgili asla doktorculuk oynanmasın yeterli
Tuçe gerçekten enteresansın ne yapıyosan yap kimeneYaptıracağım tamam herkes rahat etsin yazıyorum işte . Allah allah yaptırmak istemiyorum diyorum doktor yaptırman lazım derse yapılacak zaten bu neden böyle abartılıyor anlamıyorum ben kimsenin hayatı ile ilgili yorum yapmıyorum hele ki sağlığı ile ilgili asla doktorculuk oynanmasın yeterli
E Esila09 yarin yaz bana oteldenmerak ediyorum.Son posta olarak ben gidecegım bakalım T Tutunamayanlar777 seneyede aynı tarafa gidelim çok güzel bilgilendiriyorsun
Evet kime ne ? Söylüyorum istediğim şeyi sen birşey yazdığın zaman sağlık vs ile ilgili seni alıntılayıp yorum yazıyor muyum ? Yooo eeeeTuçe gerçekten enteresansın ne yapıyosan yap kimene
Sağlıkla ilgili yorum yapma evetHem bütün hayatını yazıyosun bende yazıyorum sorun bu değil. Hem yorum yapmayın hayatıma diyosun peki
Ben sana yaptır test mi dedim yoo. Başkalarının aklını karıştırma yok hayatımdan şekeri çıkardım felan yaptirmiycam dedin ya aksam yaptığın tatlıları felan biliyoruz yaniSağlıkla ilgili yorum yapma evet
evet o ilginçti gerçekten benimde dikkatimi çekti neyse boşver uzatma bu konuyu herkesin kendi hayatı.Senin toparlanma nasıl gidiyorBen sana yaptır test mi dedim yoo. Başkalarının aklını karıştırma yok hayatımdan şekeri çıkardım felan yaptirmiycam dedin ya aksam yaptığın tatlıları felan biliyoruz yani
Közlenmiş olarak koyuyorum ama yemeklik ve imam bayıldı yapmak için koyuyorlar ya o şekilde denemedimPatllcan şakşuka gibi yapıyoryz közleyip birazda koyuyoruz macırların lütensa diye bir salçası var çok lezzetli oluyor kahvaltı için yapıyorum bikaç kavanoz patlıcan süper bişey ya.geçen gün üzerinden oklava ile geçti hamur açar gibi sonra ortası açtı pişmii gibi nasıl kolay açıldı azıcık yağ ile pişirdi
Ben hamile kaldığımdan beri 1 dilim baklava yedim yaptığım her tatlıyı ben yemiyorım bu eve misafir geliyor birde kocaman bir adam yaşıyor . Ne yazsak suç kimseyi ilgilendirmez neyi yiyip neyi yemediğimBen sana yaptır test mi dedim yoo. Başkalarının aklını karıştırma yok hayatımdan şekeri çıkardım felan yaptirmiycam dedin ya aksam yaptığın tatlıları felan biliyoruz yani
Iyi canim cok şükür haftaya gidiyoruz insallah. Bugün evde ki eşyalara bakmaya gelecek birisi satın alacak. Yeni evlenmiş galiba hic eşyamız yok dediler istedikleri fiyata veririz koltuk ünite felan. Bende yemek takımımı hic kullanmamıştım 6 kişilik vardi onu felanda veririm diyorum.evet o ilginçti gerçekten benimde dikkatimi çekti neyse boşver uzatma bu konuyu herkesin kendi hayatı.Senin toparlanma nasıl gidiyor
Senin yazdigin çoğu şey tutarsız zaten. Kendini bu kadar önemseme inan umrumda değilsin ne yaparsan yapBen hamile kaldığımdan beri 1 dilim baklava yedim yaptığım her tatlıyı ben yemiyorım bu eve misafir geliyor birde kocaman bir adam yaşıyor . Ne yazsak suç kimseyi ilgilendirmez neyi yiyip neyi yemediğimBuda moda zaten yemek menüsü yazıyorduk bunların hepsini siz mi diyorsunuz yazan insan gördüm burada daha ne olsun . Okumak istemezseniz altta şikayet et butonu var ayrıca göz ardı et gibi birşey vardı ona basıyorsunuz gereği yapılıyor . Polemik yapmaya hiç gerek yok !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?