Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ne güzel denk gelmiş kardeşimde öyle yapmıştı.Allah kolaylık versin fazla eşya iyi değil bende seneye gitcem bakalım.

E Esila09 yarin yaz bana otelden merak ediyorum.Son posta olarak ben gidecegım bakalım T Tutunamayanlar777 seneyede aynı tarafa gidelim çok güzel bilgilendiriyorsun
Ayy teşekkür ederim valla seneye için gerçekten fikir alışverişi yapalım değişik yere gitmek istiyorum ben bir de aklınızda olsun hatice hanım var halkla ilişkiler onla muhabbet edin hatta laf arasında söyleyebilirsiniz ,bizi ücretsiz olarak bir gece alacart a gönderdi çok tatlı bir kadın

Kizlar kapalim şu şeker muhabbetini.
Bu arada benim seker yuksek cikti
Offfffff. Vallahi diyet yapacagim. Meyveyi azaltmak durumunda kalacaggim. Yarin bi diyetisyene ugricaz. Bakalim ne dicek

Bu arada oyle trafik vardi ki. Sinirden stresten mahvolduk. Nefret ediyorum buyuksehirden. 3 gunluk dunyada niye cekiyoz bu trafigi yahu.

Valla şirnak burdan iyi

Offfffff. Vallahi diyet yapacagim. Meyveyi azaltmak durumunda kalacaggim. Yarin bi diyetisyene ugricaz. Bakalim ne dicek
Hadi ya geçmiş oldun insülin direncinede baktırın o da tatlı yeme isteğini arttıyomuş bende kendimi ödüllendirmek için çikolata alıyorum bir vazgeçemedim cips,jelibon ve çekirdek ve nescafeyi bıraktım darısı çikolataya

Gebelik şekeri diyet listesi araniyorrrrrr
Yogurt ve sütün içine toz tarçın ekliyordum ben tam buğday ya da kepekli ekmek karbonhidratı azaltcan tadımlık olabilir nefsini köreltmek için bol su yürüyüş bana bunları söylemişti doktor

Yogurt ve sütün içine toz tarçın ekliyordum ben tam buğday ya da kepekli ekmek karbonhidratı azaltcan tadımlık olabilir nefsini köreltmek için bol su yürüyüş bana bunları söylemişti doktor
Evet yogurt cok onemli. Az once kilerden tarcini da cikardim.
Peynir yogurt et bazen balik. Sebze yemekleri salata...

Geçmiş olsun lütfen bu durumu stres yapma çünkü stres de tetikliyor. Güzel tarafından bak önceden bilmiş oldunuz. Bu durumu da dikkate alarak daha güzel beslenirsin. Sen Zaten her şeyin doğalını yiyen kola filan hariç aslında temiz beslenen birisi idin. Listeye bağlı olmak seni zorlamayacaktır. Literatürde gebelik şekeri ani bebek kayıplarının birincil nedeni olarak geçiyor.

Sagolun kizlar.
Ata lira almiyorum.
Ceyregin 4 kati olan tam altin aliyorum para olunca. Buyuk kulplu

Hayirli olsun pure
Bende teshis koyulana kdr diyetteyim, vucudunu dinle o sana yardim eder.
Kola cok icer olmustum ama insan cani yaninca hic dusunmuyor bile.
Sende cabuk alisirsin
Ztn guzel besleniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…