- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.561
ne güzel denk gelmiş kardeşimde öyle yapmıştı.Allah kolaylık versin fazla eşya iyi değil bende seneye gitcem bakalım.Iyi canim cok şükür haftaya gidiyoruz insallah. Bugün evde ki eşyalara bakmaya gelecek birisi satın alacak. Yeni evlenmiş galiba hic eşyamız yok dediler istedikleri fiyata veririz koltuk ünite felan. Bende yemek takımımı hic kullanmamıştım 6 kişilik vardi onu felanda veririm diyorum.
Amin canım. Insallah sizin icinde hayirlisi olsun canimne güzel denk gelmiş kardeşimde öyle yapmıştı.Allah kolaylık versin fazla eşya iyi değil bende seneye gitcem bakalım.
Ayy teşekkür ederimE Esila09 yarin yaz bana oteldenmerak ediyorum.Son posta olarak ben gidecegım bakalım T Tutunamayanlar777 seneyede aynı tarafa gidelim çok güzel bilgilendiriyorsun
Hadi ya geçmiş oldun insülin direncinede baktırın o da tatlı yeme isteğini arttıyomuş bende kendimi ödüllendirmek için çikolata alıyorum bir vazgeçemedim cips,jelibon ve çekirdek ve nescafeyi bıraktım darısı çikolatayaKizlar kapalim şu şeker muhabbetini.
Bu arada benim seker yuksek cikti
Offfffff. Vallahi diyet yapacagim. Meyveyi azaltmak durumunda kalacaggim. Yarin bi diyetisyene ugricaz. Bakalim ne dicek
Yogurt ve sütün içine toz tarçın ekliyordum ben tam buğday ya da kepekli ekmek karbonhidratı azaltcan tadımlık olabilir nefsini köreltmek için bol su yürüyüş bana bunları söylemişti doktorGebelik şekeri diyet listesi araniyorrrrrr
Evet yogurt cok onemli. Az once kilerden tarcini da cikardim.Yogurt ve sütün içine toz tarçın ekliyordum ben tam buğday ya da kepekli ekmek karbonhidratı azaltcan tadımlık olabilir nefsini köreltmek için bol su yürüyüş bana bunları söylemişti doktor
Maşallah cnm Allah bereket versin :)Bu arada 7 tane çeyrek altin aldim. Buyuk altin yokmus iki kuyumcuya sordum.
Ceyrek altin tanesi 419dan aldim
Ata altınla mı herkes birikim yapıyor birikimci kadınlar çoğaldı deseneBu arada 7 tane çeyrek altin aldim. Buyuk altin yokmus iki kuyumcuya sordum.
İyi almışsın canım fiyatınıBu arada 7 tane çeyrek altin aldim. Buyuk altin yokmus iki kuyumcuya sordum.
Geçmiş olsun lütfen bu durumu stres yapma çünkü stres de tetikliyor. Güzel tarafından bak önceden bilmiş oldunuz. Bu durumu da dikkate alarak daha güzel beslenirsin. Sen Zaten her şeyin doğalını yiyen kola filan hariç aslında temiz beslenen birisi idin. Listeye bağlı olmak seni zorlamayacaktır. Literatürde gebelik şekeri ani bebek kayıplarının birincil nedeni olarak geçiyor.Kizlar kapalim şu şeker muhabbetini.
Bu arada benim seker yuksek cikti
Offfffff. Vallahi diyet yapacagim. Meyveyi azaltmak durumunda kalacaggim. Yarin bi diyetisyene ugricaz. Bakalim ne dicek
Sagolun kizlar.
Ata lira almiyorum.
Ceyregin 4 kati olan tam altin aliyorum para olunca. Buyuk kulplu
Bencede baska suclu aramaKola mahvetti beni zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?