Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bende 2 tane 24 ayar gram altın aldım farklı kuyumculardan biri 258 diğeri 260 kıtlık var 24 ayarda sanki başka kuyumcularda da yoktu
Genelde tercih edilmediği için bulunmuyor ben de dün 263 den aldım pahalı geldi ama ne zamandır bebişin parasi duruyordu harciyacagiz diye aldım

Birikimlerimiz bereketli olsun kızlar
Dünden beri pizza yiyoruz kendim yaptım hazırları üşenince de almamak lazım
Tatilde açık büfe mağduru olup 3 kilo belki biraz daha fazla kilo almıştım
Yürüyüşteyim şuan sizleri okuyorum bir yandan. Kilo vermeye başladım şükür ama çok yiyorum biraz sebze yesem fena olmayacak yarın taze fasulye pişireceğim

Bu ay nakiti biraz az biraktim eve.
Fazladan kurban parasi ve dogalgaz aboneligi cikti 2bin.
K.karti harcamicam dedim ama suan yemek yedik disarda ve karttan cektik.
Valla hic halim kalmamisti bugun acliktan susuzluktan

Bu ay nakiti biraz az biraktim eve.
Fazladan kurban parasi ve dogalgaz aboneligi cikti 2bin.
K.karti harcamicam dedim ama suan yemek yedik disarda ve karttan cektik.
Valla hic halim kalmamisti bugun acliktan susuzluktan
Valla bende harcamıycam dedikçe çıkıyor yarın kardesimin doğum günü çok yakın arkadaşımın temmuz sonu doğum günü ekim ortası gibi doğumu defactoda bugün çok tatlı elbiseler gördüm birde aklıma annelikle alakalı başucu kitabı gibi bişey mi alsam diye geldi annelik maceraları veya bebişin saglık sorunları vs çözüm yollaro gibi artık kıyafet,tas tabak o kadar çok aldıkki özel bişey istiyorum anne anı defteride olabilir sonradan kızına verir ne dersiniz

Askımmm bende sizi cok izledim, tekırdagdayım yazlıkta konulara bakıyorum okuyup cıkıyorum geceleri. Yarın pızza yapmayı dusunuyorum denize giderken
Özletme kendini gel arada.Yaz geldi unuttun biziBol malzemeli yap pizzanı biz 2gün yedik masallah pek bereketli oluyor pizza yerken bizi düşün

günaydın kızlar sabah işyeri için kahvaltılı aldım 12 tl gitti.Birikimide şöyle yapmak istiyorum 10 gram altın var hesapta onu bozdurup üzerini tamamlayıp tfx den gram alalım diyorum gram fiyatlarını takip edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…