- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.581
Genelde tercih edilmediği için bulunmuyor ben de dün 263 den aldım pahalı geldi ama ne zamandır bebişin parasi duruyordu harciyacagiz diye aldımKızlar bende 2 tane 24 ayar gram altın aldım farklı kuyumculardan biri 258 diğeri 260 kıtlık var 24 ayarda sanki başka kuyumcularda da yoktu
Bereketli olsun.pure hazel canım ben de 1745 den 2 ata altin aldım bugūn. 1750 dedi zorla 1745 den aldım.
Teşekkür ederim. Hepimizin birikimleri bereketli olsun inşBereketli olsun.
Vakıfbank bugün mesaj yollamış 1000tl faizsiz para cekmek için belki ilgilenirsinBereketli olsun.
ya bana da gelmıs ama ınternet bankacılıgından baktım avansa faiz koyuyor nası cekebılecegızİ
Vakıfbank bugün mesaj yollamış 1000tl faizsiz para cekmek için belki ilgilenirsin
Bana niye yollamiyor bu köftehorlarİ
Vakıfbank bugün mesaj yollamış 1000tl faizsiz para cekmek için belki ilgilenirsin
İşin komik tarafı mayısta hesabı kapatma talimatı verdim şansa gönderiyorlar çekmek istesem hesap yokBana niye yollamiyor bu köftehorlar
1 kere mesaj gelince çekmişyim faiz gelmemişti buda 5 taksit yazıyordu eskiden 4 taksittiya bana da gelmıs ama ınternet bankacılıgından baktım avansa faiz koyuyor nası cekebılecegız
Valla bende harcamıycam dedikçe çıkıyor yarın kardesimin doğum günü çok yakın arkadaşımın temmuz sonu doğum günü ekim ortası gibi doğumu defactoda bugün çok tatlı elbiseler gördüm birde aklıma annelikle alakalı başucu kitabı gibi bişey mi alsam diye geldi annelik maceraları veya bebişin saglık sorunları vs çözüm yollaro gibi artık kıyafet,tas tabak o kadar çok aldıkki özel bişey istiyorum anne anı defteride olabilir sonradan kızına verir ne dersinizBu ay nakiti biraz az biraktim eve.
Fazladan kurban parasi ve dogalgaz aboneligi cikti 2bin.
K.karti harcamicam dedim ama suan yemek yedik disarda ve karttan cektik.
Valla hic halim kalmamisti bugun acliktan susuzluktan
Askımmm bende sizi cok izledim, tekırdagdayım yazlıkta konulara bakıyorum okuyup cıkıyorum geceleri. Yarın pızza yapmayı dusunuyorum denize giderken
Özletme kendini gel arada.Yaz geldi unuttun biziAskımmm bende sizi cok izledim, tekırdagdayım yazlıkta konulara bakıyorum okuyup cıkıyorum geceleri. Yarın pızza yapmayı dusunuyorum denize giderken
bana hep fazile veriyor vakıfbank 1000 tl için 1061 tl ödeme çıkıyor 4 aylıkİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?