- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.601
Müşteriye göre mi ödemeler farklı oluyor anlamadımbana hep fazile veriyor vakıfbank 1000 tl için 1061 tl ödeme çıkıyor 4 aylık
Tfx nedir?günaydın kızlar sabah işyeri için kahvaltılı aldım 12 tl gitti.Birikimide şöyle yapmak istiyorum 10 gram altın var hesapta onu bozdurup üzerini tamamlayıp tfx den gram alalım diyorum gram fiyatlarını takip edicem
hiç bilmiyorum benim vadesiz hesabım yok sadece kredi kartım var ondan mı acabaMüşteriye göre mi ödemeler farklı oluyor anlamadım
türkiye finansın programı ordan gram alabilmenin alt sınırı 32 gram bankalarda makas 2.5-3 arası orda 1 tlTfx nedir?
Atestendir.Günaydın
Kızlar dünden beri bebişin ateşi vardı sürekli düşürmek için emzirdim bugün özellikle göğüs ve karın bölgesinde kırmızı kırmızı şeyler çıkmış acaba ateşten mi oldu ki
Çok geçmiş olsun.Bebeklerde ateş riskli bir çocuk doktoruna göster benceGünaydın
Kızlar dünden beri bebişin ateşi vardı sürekli düşürmek için emzirdim bugün özellikle göğüs ve karın bölgesinde kırmızı kırmızı şeyler çıkmış acaba ateşten mi oldu ki
İkili taramayı mı tekrar ettirmek istiyorsun ? Neden?Günaydın kızlar,
Bugün 2li test yaptırdım 103 tl ödedim acaba bir de devlette tekrar mı ettirsem diyorum ne olur ne olmaz
pure hazel eşyalarımızı uzun kullanmak için ben de tamirat yaptırıyorum çok faydası var.
Aynen. Bundan sonra boyleGünaydın kızlar,
Bugün 2li test yaptırdım 103 tl ödedim acaba bir de devlette tekrar mı ettirsem diyorum ne olur ne olmaz
pure hazel eşyalarımızı uzun kullanmak için ben de tamirat yaptırıyorum çok faydası var.
Ceyregi kactan aldin tucecim. Bereketli olsunnTünaydın dün yemekten sonra 2 çeyrek altın aldık para harcanmadan almış oldum.Kaizen S bende böyle birşey düşünmüştüm oranları karşılaştırmak için . Özel hastanede doktorum orada kan verdim 12. Haftada . Bir saat sonra devlette randevum vardı gittik öyle garip bir ortam vardı ki o an vazgeçtim kan vermekten. Ense kalınlığınını öğrenmek istedim bebek pozisyonunu bozdu dedi doktor karnıma bastırdı düzelsin diye . Eve geldik 2 saat sonra kanamam oldu kendi doktoruma yeniden gittim yatış verdi . Kendi doktorum bir gün sonra izinliydi hastanenin diğer doktoru sabah kontrole gelince durumu anlatırken Böyle birşey düşündüm gittim ama kan vermedim dedim doktor da farklı bir sonuç çıkmazdı vermediğin iyi olmuş hiç üzülme demişti
420 den aldım purecim yani 840 tl verdik toplam . Teşekkür ediyorum senin altınlarında bereketli olsun . Şeker olayını kafana takma biraz meyveye ve kolaya dikkat edersen düzene girecektir 1 bardak kolada 6 kesme şeker varmış zaten normalde bile zararlı .Ceyregi kactan aldin tucecim. Bereketli olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?