Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Atestendir.
Ates dustu mu. Eger bugun devam ederse yani israrci bir ates ise doktora gotur

Çok geçmiş olsun.Bebeklerde ateş riskli bir çocuk doktoruna göster bence

Tünaydın dün yemekten sonra 2 çeyrek altın aldık para harcanmadan almış oldum. Kaizen S bende böyle birşey düşünmüştüm oranları karşılaştırmak için . Özel hastanede doktorum orada kan verdim 12. Haftada . Bir saat sonra devlette randevum vardı gittik öyle garip bir ortam vardı ki o an vazgeçtim kan vermekten. Ense kalınlığınını öğrenmek istedim bebek pozisyonunu bozdu dedi doktor karnıma bastırdı düzelsin diye . Eve geldik 2 saat sonra kanamam oldu kendi doktoruma yeniden gittim yatış verdi . Kendi doktorum bir gün sonra izinliydi hastanenin diğer doktoru sabah kontrole gelince durumu anlatırken Böyle birşey düşündüm gittim ama kan vermedim dedim doktor da farklı bir sonuç çıkmazdı vermediğin iyi olmuş hiç üzülme demişti

Ceyregi kactan aldin tucecim. Bereketli olsunn

Ceyregi kactan aldin tucecim. Bereketli olsunn
420 den aldım purecim yani 840 tl verdik toplam . Teşekkür ediyorum senin altınlarında bereketli olsun . Şeker olayını kafana takma biraz meyveye ve kolaya dikkat edersen düzene girecektir 1 bardak kolada 6 kesme şeker varmış zaten normalde bile zararlı .

Mercimek çorbam var dün kaldırmıştım ayrıca 2 karnı yarığım kaldı . Yanına bulgur pilavı salata yapıp onu bitiririz temizlik yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…