- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.861
Gunaydin kizlarr. Bayadir topiginizi takip ediyorum. Acayip gaza geldim birikim konusunda. Yalniz bisey sorucam. Butceleriniz esinizle ayri mi? Sanki oyle gibi algiladim. Bizim hep ortaktir. Maas gelince borclar odenir. Gerisi ortak hesapta kalir. ihtiyaci olan ordan harcar. Siz nasil yapiyosunuz acaba?
Birikime ayiriyor musun canimBizde de durum şu
Ben araba kredisini ödüyorum
Kendi kredi kartımı
Yeni televizyonun taksiti de bende
Faturaları ödüyorum (elektrik su telefonlr internet aidat ısınma)
Eşim kirayı ödüyor
Kredi kartını ödüyor
Benzin alıyor
Onun maaşı bitiyor zaten
Market alışverişini benim kalan nakitten yapıyoruz
Nakit bitince eşimin kredi kartından alıyoruz
Kıyafet ya da eve bişey falan alınacaksa eşimin kredi kartı ile alıyoruz
Cok uzuldum ya. Allahim vicdan versin ins. Bizde evin butun mali durumu bende. Maas yatinca bana para gonderir. Ben mobil subeden butun odemeleri hallederim. Esim pek sevmiyo bu tarz isleri.Ben her zaman hayat müşterek bile olsa kadının kendi parası olması gerektiğini düşünürüm. Sadece kötü gün için değil, kadınlar daha çok para tutup herhangi bir durumda ailesi ya da kendisi için de kullanabilir
Bugün universiteden arkadaşımla telefon görüşmesi yaptım. Esiyle ayrılıyorlar ve çocuklari var. Zamaninda maas kartına kadar tüm parasını eşine verip harçlık alıyordu. Ekmegin bile ne kadar olduğunu bilmez. Eşinin en az iki katı maaşı vardı. Ev ve arabaları da var. Eşine iş kurarken kendi kredi çekti. Meğerse herşeyi kayınpederinin üstüne almışlar şu an mal paylaşımı yapılamıyor, kredisini ödediği evinden hak alamıyor. Çocuk için belirlenen nafaka da şaka gibi zaten.
Hiç bosanacagimizi düşünmedim diyor.
Çok üzüldüm durumuna
Rahmetli babaannem hep derdiki eekegin parası evin parası, kadın çalışıyorsa kendi parası. Şimdi anlıyorum ne demek istedigini
Aaa cok üzüldüm ve sinirlendim.Ben her zaman hayat müşterek bile olsa kadının kendi parası olması gerektiğini düşünürüm. Sadece kötü gün için değil, kadınlar daha çok para tutup herhangi bir durumda ailesi ya da kendisi için de kullanabilir
Bugün universiteden arkadaşımla telefon görüşmesi yaptım. Esiyle ayrılıyorlar ve çocuklari var. Zamaninda maas kartına kadar tüm parasını eşine verip harçlık alıyordu. Ekmegin bile ne kadar olduğunu bilmez. Eşinin en az iki katı maaşı vardı. Ev ve arabaları da var. Eşine iş kurarken kendi kredi çekti. Meğerse herşeyi kayınpederinin üstüne almışlar şu an mal paylaşımı yapılamıyor, kredisini ödediği evinden hak alamıyor. Çocuk için belirlenen nafaka da şaka gibi zaten.
Çok üzüldüm durumuna
Rahmetli babaannem hep derdiki eekegin parası evin parası, kadın çalışıyorsa kendi parası. Şimdi anlıyorum ne demek istedigini
bizim tanisma yildonumumuz 12 subat bi tek onu kutlariz yani yemek hediye vs.14 şubat kutluyor mysunuz.
Ben güzel bi masa hazirlamayi düşünüyorum.
Hediye alma dedim. Cunku durumumuz ortada biraz borcumuz var.
Bakalim yine de birseyler bakiyor gibi bizimki
Biz kutluyoruz canım, gerçi bu yıl benim iş durumum çok karışık ve yoğun umarım kutlayabiliriz. Yarın ve salı mesaiye kalıp Çarşamba evde olmayı planlıyorum. Güzel bir sofra hazırlayıp evde yer içeriz.14 şubat kutluyor mysunuz.
Ben güzel bi masa hazirlamayi düşünüyorum.
Hediye alma dedim. Cunku durumumuz ortada biraz borcumuz var.
Bakalim yine de birseyler bakiyor gibi bizimki
Guzel gunlrrde kullan insallahPeşin fiyatına 12 taksitle aldık
4400 tl
Ayda 370 tl ediyor
Çok paraymış ya
Ama güzel oldu eve, daha önce tv diye neyi izliyormuşuz dedim
Cok dogru demis babaannenBen her zaman hayat müşterek bile olsa kadının kendi parası olması gerektiğini düşünürüm. Sadece kötü gün için değil, kadınlar daha çok para tutup herhangi bir durumda ailesi ya da kendisi için de kullanabilir
Çok üzüldüm durumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?