Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Market alışverişi 185tl tuttu. Yarına levrek aldık bir balığı fileto ikiye böldürdük zaten 50 tl o tuttu.
Yarın balık salata çorba takılırız. Marketten yumurta ve pirinç almayı unuttuk yarın onu alırız harcama olarak

bizim araba kredisini esim oduyor.bide faturalari.geri kalan ona harclik bi aylik.kira arabanin giderleri evin diger yum giderleri bnim maasmdan.

Bizde de durum şu

Ben araba kredisini ödüyorum
Kendi kredi kartımı
Yeni televizyonun taksiti de bende
Faturaları ödüyorum (elektrik su telefonlr internet aidat ısınma)

Eşim kirayı ödüyor
Kredi kartını ödüyor
Benzin alıyor
Onun maaşı bitiyor zaten

Market alışverişini benim kalan nakitten yapıyoruz
Nakit bitince eşimin kredi kartından alıyoruz

Kıyafet ya da eve bişey falan alınacaksa eşimin kredi kartı ile alıyoruz

Birikime ayiriyor musun canim

Ben her zaman hayat müşterek bile olsa kadının kendi parası olması gerektiğini düşünürüm. Sadece kötü gün için değil, kadınlar daha çok para tutup herhangi bir durumda ailesi ya da kendisi için de kullanabilir
Bugün universiteden arkadaşımla telefon görüşmesi yaptım. Esiyle ayrılıyorlar ve çocuklari var. Zamaninda maas kartına kadar tüm parasını eşine verip harçlık alıyordu. Ekmegin bile ne kadar olduğunu bilmez. Eşinin en az iki katı maaşı vardı. Ev ve arabaları da var. Eşine iş kurarken kendi kredi çekti. Meğerse herşeyi kayınpederinin üstüne almışlar şu an mal paylaşımı yapılamıyor, kredisini ödediği evinden hak alamıyor. Çocuk için belirlenen nafaka da şaka gibi zaten.
Hiç bosanacagimizi düşünmedim diyor.
Çok üzüldüm durumuna
Rahmetli babaannem hep derdiki eekegin parası evin parası, kadın çalışıyorsa kendi parası. Şimdi anlıyorum ne demek istedigini

Cok uzuldum ya. Allahim vicdan versin ins. Bizde evin butun mali durumu bende. Maas yatinca bana para gonderir. Ben mobil subeden butun odemeleri hallederim. Esim pek sevmiyo bu tarz isleri.
Bende kadinin esinden habersiz para biriktirmesine karsi degilim. Ilk evlendigimizde esimden habersiz biraz para biriktirmistim. Sonrasinda esime gosterince cok sevinmisti. Onunla tatile gitmistik.

Aaa cok üzüldüm ve sinirlendim.
Sanki planlanmiş gibi damat bey herseyi babasinin üstüne yapmis.
Gününü görmesin insallah.
Kadin cok iyi niyetliymis. Şimdi ayrilik degil belki ama bu yapilan hainlik onu mahvetmistir.
Ya bende artik bu duyduklarimdan sonra kendimden baska hickimseye güvenmiyorum.

Herkes bir değildir tabi ama yarın bir gün de kimin ne olacağı belli olmaz onun için tedbirli davranmakta fayda var.
Kız boşanmayı kendi istedi, esinin ailesiyle ilgili sorunlari vardı artık kaldıramıyorum diyor. Eşini de bir gorseniz bu söylenenleri bu adam mı yaptı diye şaşar kalırsınız ya.
Dedi zaten yapılanları hazmedemiyorum, bu kadari aptaldim sadece ağlıyorum elden birşey gelmiyor. Gerçekten çok üzüldüm cooook.
Bizim eşimle ortak amacimiz ev almak bunun icin birseyler yapıyoruz ama ayrıca da birikim yapıyorum, eşim biliyor ama bunun miktarını asla söylemem:)

14 şubat kutluyor mysunuz.
Ben güzel bi masa hazirlamayi düşünüyorum.
Hediye alma dedim. Cunku durumumuz ortada biraz borcumuz var.
Bakalim yine de birseyler bakiyor gibi bizimki

bizim tanisma yildonumumuz 12 subat bi tek onu kutlariz yani yemek hediye vs.
14subat evlenmeden oncede sonrada hic kutlamadim

Biz kutluyoruz canım, gerçi bu yıl benim iş durumum çok karışık ve yoğun umarım kutlayabiliriz. Yarın ve salı mesaiye kalıp Çarşamba evde olmayı planlıyorum. Güzel bir sofra hazırlayıp evde yer içeriz.
Hediyeyi dün hallettim inşallah kargo yetişir. Floda indirimden ayakkabı aldım, ihtiyacı var alınacaktı zaten:) Ben de hediyemi nakit olarak istedim. Dün çanta, pantolon ve bot beğendim onları almayı düşünüyorum. Fazla verirse kalanını da zulaya atarım:)
Biz birbirimize sorarak alıyoruz hediyelerimizi ama bu sefer aldığımdan haberi yok, sürpriz olacak.

Selam kizlar.
Dun evde arkadaslarla oturul sonra disari ciktik.
Birseyler ictik israrla arkadasim odedi.
Dun sifir harcama oldu.
Bugun sabah kahatidan sonra spora gittim sonrasinda kuzuumu piyano dersinden alip o paten kayarken biz esimle yuruduk acik havada.
Balik mi yesek disarida dedi esim.
Evde yemek var bosver
Ama balik istiyorsan yapariz dedim.
Evdeki yemegi yedik
Babam koli gondermis
Misss gibi tereyagi yumurta et biraz yesillik bayildimm.
Kuzumun organik yedigi nadir seylerden oluyor bu memleket kolileri.

Selam kizlar
Biz yine haftasonu memlekete gittik
150 lira gaz
91.5 kizima mama ve bez aldik
Giderken zaten persembeden hediye almistim. Onlari goturdum.
Yarinda bizim buradaki yerel markette indirim var diye esime mesaj gelmis. Sivi yag, kasar peynir,sut, kuruyemis,domates,meyve eksik. Uygunsa onlari almayi dusunuyorum.

Cok dogru demis babaannen
Ben universiteyi kazaninca artik.rahatca olebilirim.demisti.rahmetli.
Ve 7 ay sonra vefat etmisti kuzuum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…