Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet dün haberlerde görmüştüm benzin zammını sürekli geliyor 10 kuruş inse 30 kuruş çıkıyor sürekli

İkili taramayı mı tekrar ettirmek istiyorsun ? Neden?
Buradaki özel hastanenin kan testleri pek güvenilir gelmiyor bana o yüzden hep bi tereddütteyim

Ense kalınlığı iyi dedi ama kan tahlili için tekrar mı versem dedim güvenmiyorum buradaki özel hastaneye çok

Buradaki özel hastanenin kan testleri pek güvenilir gelmiyor bana o yüzden hep bi tereddütteyim

Ense kalınlığı iyi dedi ama kan tahlili için tekrar mı versem dedim güvenmiyorum buradaki özel hastaneye çok
Bende güvenmiyordum doktora da anlattım bu durumu ama kendi doktoruma değil diğer doktora . Oda dedi ki zaten biz yapmıyoruz bu testi ankaraya laboratuvara gidiyor devlette de yaptırsan aynı yere gidiyor dedi . Senin şuan ne hissettiğini anladım . Ama o gün devlete gittiğimiz için pişmanız . Doktor kanamanın onunla alakası yok rahmin büyüdüğü için oldu bebekle de ilgisi yok dedi ama o doktor karnıma bastı diye onu suçladık . Ayrıca zaten randevu aldığım doktor da muayene etmedi o an ben şaşkınlıktan birşey de diyememiştim

Canim bebek hareket etsin diye benim doktor da pit pit vurmustu. Yani herseyini goreyim diye
Öyle değildi bunun yaptığı hareket pure ya canımı yakacak seviyede bastırdı vurmadı da . Sonra diğer doktora anlattığım da üzülme ondan değil demişti . Değildir tabi de o lekeyi görünce kendimizi çok kötü hissettik günlerce suçladık doktoru

Bugun kol cantalarimi toparladim. Iclerinde gereksiz seyler varsa attim silkeledim. Kullandigim 6 tane var.

Oglumun kiyafetlerinin bir kismi annemde kalmisti yazdan. Onlari toparlamis bi bohca yapmis verdi. Yikadim kuruttum.
O kadar cok sey almisim ki valla nefret ettim kendimden.
Biryandan da diyorum 2.ye cok masraf olmaz.
Benim aldigim zibinlar chiccoda 2li indirimli hali 130 lira olmus.

Hastaneye gidince kirlenmiş gibi hissediyorum cocuklara banyo yaptiricam sonraa kendim duş alıcam hemen
Dün eve dokunmadım şuan perişan halde hemen el atmam gerekiyor
Akşama zeytinyağlı enginar yapıcam yanına ne gider ki bilemedim

Kızlar geçen gün eşimle tartıştık senin paran sana benim param bana dedi benim harcadığıma karışma dedi bende hiç bir şekilde arkanı toparlamam dedim çocuğumun altınlarını da bozdurmam dedim bu gidişle izindeyken birikim yalan oldu kalan nakitin 3 de birini şimdiden harcamış kk dan da eminim bir şeyler çekecek arabası için hiç düşünmeden harcar parası bitince de kk na yüklenir sonumuz hayrolsun ne diyeyim

cuma akşamı arkadaşım ailesyle gelecek 2 gün kalacaklar haftasonu düğün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…