- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.621
Ondanda olabilir vadesiz hesabımda vardı benimhiç bilmiyorum benim vadesiz hesabım yok sadece kredi kartım var ondan mı acaba
Buradaki özel hastanenin kan testleri pek güvenilir gelmiyor bana o yüzden hep bi tereddütteyimİkili taramayı mı tekrar ettirmek istiyorsun ? Neden?
Tünaydın dün yemekten sonra 2 çeyrek altın aldık para harcanmadan almış oldum.Kaizen S bende böyle birşey düşünmüştüm oranları karşılaştırmak için . Özel hastanede doktorum orada kan verdim 12. Haftada . Bir saat sonra devlette randevum vardı gittik öyle garip bir ortam vardı ki o an vazgeçtim kan vermekten. Ense kalınlığınını öğrenmek istedim bebek pozisyonunu bozdu dedi doktor karnıma bastırdı düzelsin diye . Eve geldik 2 saat sonra kanamam oldu kendi doktoruma yeniden gittim yatış verdi . Kendi doktorum bir gün sonra izinliydi hastanenin diğer doktoru sabah kontrole gelince durumu anlatırken Böyle birşey düşündüm gittim ama kan vermedim dedim doktor da farklı bir sonuç çıkmazdı vermediğin iyi olmuş hiç üzülme demişti
Bende güvenmiyordum doktora da anlattım bu durumu ama kendi doktoruma değil diğer doktora . Oda dedi ki zaten biz yapmıyoruz bu testi ankaraya laboratuvara gidiyor devlette de yaptırsan aynı yere gidiyor dedi . Senin şuan ne hissettiğini anladım . Ama o gün devlete gittiğimiz için pişmanız . Doktor kanamanın onunla alakası yok rahmin büyüdüğü için oldu bebekle de ilgisi yok dedi ama o doktor karnıma bastı diye onu suçladık . Ayrıca zaten randevu aldığım doktor da muayene etmedi o an ben şaşkınlıktan birşey de diyememiştimBuradaki özel hastanenin kan testleri pek güvenilir gelmiyor bana o yüzden hep bi tereddütteyim
Ense kalınlığı iyi dedi ama kan tahlili için tekrar mı versem dedim güvenmiyorum buradaki özel hastaneye çok
Öyle değildi bunun yaptığı hareket pure ya canımı yakacak seviyede bastırdı vurmadı da . Sonra diğer doktora anlattığım da üzülme ondan değil demişti . Değildir tabi de o lekeyi görünce kendimizi çok kötü hissettik günlerce suçladık doktoruCanim bebek hareket etsin diye benim doktor da pit pit vurmustu. Yani herseyini goreyim diye
geçmiş olsun canımHastaneye gidince kirlenmiş gibi hissediyorum cocuklara banyo yaptiricam sonraa kendim duş alıcam hemen
Dün eve dokunmadım şuan perişan halde hemen el atmam gerekiyor
Akşama zeytinyağlı enginar yapıcam yanına ne gider ki bilemedim
Teşekür ederim canımgeçmiş olsun canım
Bence bir anlik sinirdendir.Eve bakacaktik ama oda kaldı galiba sen kendin ev mi aliyon napiyorsan yap dedi ben ömrümün sonuna kadar böyle olacağım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?