Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eve bakacaktik ama oda kaldı galiba sen kendin ev mi aliyon napiyorsan yap dedi ben ömrümün sonuna kadar böyle olacağım dedi
Benim eşimde böyle kaç kez biriktirdiğim paralar gitti gelmedi borçta var ödenecek bi düzlüğe çıkamıyoruz bırak birikimi oda sıkmaz yiyince iyisini ister giyince iyisini ev fln alsak ah keşke öyle sıkmaya gelmiyor aileden ama bu ara çocuga kumbara yaptik ne hikmetse dokunma sene sonu ne olur dio 5 10 atıyor bozukluk ben bütünleşip dolar fln yapiom

Selam kızlar dışardan geldik öğlen çıkıp hava bir garip bi açtı bi kapadı çocuğu parka çıkardım dönüşte şok markete gittim dün soganim bitmişti domatesle sogan çocuğa kek limon aldim 9 lira verdim halk ekmek yakın tekli ekmekler var onlardan aldim tam bugdayli bu ara dikkat ediyorum bakalim h sonu tartilcam iki üç gündür dikkat ediyorum dun islak kek yedim biraz fazla kaçirdim aksama dünden bulgur pilavı islim kebabı var yanina yogurt yeter oğlan erişte istio ona pisircem ikindiyi kılıp

kızlar merhaba... herkes iyidir inşallah:)

kronikuykucu muz yavru kuşu kucağına alamayınca bi kaç şey yazayım dedim:)

canım sakin kal öncelikle... hatta demeye gerek yok:) sakin, mutlu, huzurlusun, ikiniz için en uygun o anı bekliyorsun sadece şu an:) o anı doğum acısı olacak değil de yavruna kavuşacağın an olarak düşün, ona odaklan. fiziksel hareketini artır, korkma bu kolaylaştırır işini. çömelme, belini esnetecek hareketler yap. hurmada doğal oksitosin var, suni sancı deyip verdikleri serumla oksitosindir zaten. sen bol bol ye. nasılsa suni sancı verecekler deme. bitkisel takviyeler alabilirsin doğumu kolaylaştırıcı. şimdi benim karışımları yazmam çok doğru olmaz ama biraz araştırmayla bulabilirsin. en güzeli senin en rahat olduğun yerde doğum sancılarının gelmesi. hastaneye yakın bir park varsa orada sancılarının sıklığını ölçebilirsin yada evinde. inşallah sağlıkla kolaylıkla olur doğumun:) bu dünyadaki tüm kadınlar yüzlerce yıldır normal doğumla doğal olarak yapıyor bu işi hep zaten, öyle düşün:) Allah yardımcın olsun
bir de doğumu kolaylaştırıcı dua vardı, onu tavsiye ederim. kısa birşey zaten.

Kesinlikle oyle.
Aslinda bu ekonomi butce konularini evlenmeden once konusup anlasmak lazim.
Es adayinin bu tutumumu gozlemlemek lazim. Sonradan sorun oluyor boyle
Bizim evde hiç para konusulmazdi rahat da büyüdüm evlendikten sonra gecincemenin nasıl olduğunu anladım

Bizim evde hiç para konusulmazdi rahat da büyüdüm evlendikten sonra gecincemenin nasıl olduğunu anladım
Arti şu da var. Eskiden bizim zamanimizda bu kadar pahali degildi geçinmek.
Simdi ozellikle cocuklara nasil para akiyor.
Disarda gezer oynardik. Simdi cocuklar avmlerde kum havuzlarinda saati bilmem kc liraya oyalaniyor. Ufak bir ornek

cok tesekkur ederım canım güzel bılgılerin için Allah razı olsun elimden geldıgınce sakın olmaya calısıyorum son yırmı gundur baya bı stres oldum ha bugun ha yarın derken, hep kavusacagımız anı dusunerek olumluya sevk edıyorum kendımı ınsAllah guzel olur her sey acılma yarılanınca epıdural destegı alıcam ınsAllah o da buyuk kolaylık saglayacak Allah ızın verırse

Buradaki özel hastanenin kan testleri pek güvenilir gelmiyor bana o yüzden hep bi tereddütteyim

Ense kalınlığı iyi dedi ama kan tahlili için tekrar mı versem dedim güvenmiyorum buradaki özel hastaneye çok
daha öncesinde olumsuz bir durum yaşamış mıydın? Sadece orda değil tüm hastanelerde her ne kadar akreditasyon olsa da ufak sapmalar olabiliyor. Bu özel ya da devlet ya da üniversite/araştırma hastanesi farketmiyor.

Ay süperkeşfettiğin beğendiğin şeyleri not et benim için lütfenDeniz nasıl çok dalgalımı?

Denizi brz dalgali ama cok sig cocuk rahat eder
Ben cok girmedim bugun,henuz kesif asamasindayiz

Herkese iyi akşamlar Suveybe13 geçmiş olsun cnm bebiş çabuk iyileşsin inş
Eşin sinir ile söylemiştir bir süre üstüne düşme sakin kal ama tepkini de bilsin geri adım atsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…