- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.661
Teşekkür ederim canım inşallahHerkese iyi akşamlarSuveybe13 geçmiş olsun cnm bebiş çabuk iyileşsin inş
Eşin sinir ile söylemiştir bir süre üstüne düşme sakin kal ama tepkini de bilsin geri adım atsın inş
Evet canım kizartcam patlıcan biber domatesleri rendeleyip kaynatcam içine koyup kaynatcam onlarıda az kavanoza koyup ters çevircemBende yapacagim kavonozda oluyor degil mi.
Kizartma yapip soslayip sicak sicak kavanoza koyuyoruz
Alya inşallah sizin için en iyisi olur. Toplu alışverişinizi yapmıştınız ayağınızı da yorganınıza göre uzatırsanız bu süreci en hafif şekilde geçirirsiniz.Kızlar netleşmedi ama yazayım. Eşim işten istifa ediyor. İşlerin işleyişi konusunda uyuşmazlık yaşıyorlar ve iş bilmeyen adamı başa getiriyorlar. Eşime de bu konuda tam destek veriyorum onu çok haklı buluyorum. Hali hazırda ilgilendiği projesi var ve tazminatını da verip projesi ile dışarıdan danışmanlık şeklinde ilgilenmesini teklif edebilirler. Bakalım inş öyle olur. Dua edin lütfen hamiş arkadaşlarım bizehayırlıların en güzeli olsun inş hakkımızda.
Yeni bir süreç bizi bekliyor. Stok genel malzemeler var zaten. Biraz da birikim var yeni işe başlayana kadar bizi idare ederAğustos başındaki maaşımız ile de kredi kartlarını kapatırız aidat ve genel ihtiyaç dışında bir sıkıntımız olmaz inş hayırlısı ile
Hakkınızda hayırlısı olsun canımKızlar netleşmedi ama yazayım. Eşim işten istifa ediyor. İşlerin işleyişi konusunda uyuşmazlık yaşıyorlar ve iş bilmeyen adamı başa getiriyorlar. Eşime de bu konuda tam destek veriyorum onu çok haklı buluyorum. Hali hazırda ilgilendiği projesi var ve tazminatını da verip projesi ile dışarıdan danışmanlık şeklinde ilgilenmesini teklif edebilirler. Bakalım inş öyle olur. Dua edin lütfen hamiş arkadaşlarım bizehayırlıların en güzeli olsun inş hakkımızda.
Yeni bir süreç bizi bekliyor. Stok genel malzemeler var zaten. Biraz da birikim var yeni işe başlayana kadar bizi idare ederAğustos başındaki maaşımız ile de kredi kartlarını kapatırız aidat ve genel ihtiyaç dışında bir sıkıntımız olmaz inş hayırlısı ile
Neden boyle oluyormus sebep neymisAlya inşallah sizin için en iyisi olur. Toplu alışverişinizi yapmıştınız ayağınızı da yorganınıza göre uzatırsanız bu süreci en hafif şekilde geçirirsiniz.
Bende de yine ağrılar arttı. Hastaneye yatışım yapıldı ilaca başladılar. Adrenalin dolu bir çoçuğum var
Geçmiş olsunAlya inşallah sizin için en iyisi olur. Toplu alışverişinizi yapmıştınız ayağınızı da yorganınıza göre uzatırsanız bu süreci en hafif şekilde geçirirsiniz.
Bende de yine ağrılar arttı. Hastaneye yatışım yapıldı ilaca başladılar. Adrenalin dolu bir çoçuğum var
Bilmiyorlar ama olmaması gerekiyormuş makattan ağızdan damardan allaaam daha ne yolla ilaç alacam bilmiyorum. Ben hariç herkes panik bende aptal bir genişlik haliNeden boyle oluyormus sebep neymis
Ates varsa sen ver canim ates dusuruvu rahatlasinKızlar ogluş ne tarafa yatarsa o tarafı atesleniyor doktor ateş düşürücü de vermedi
Evet bende fark ettim .ons yukselmisBu arada altın yine yükselmeye başlamış
2,5 aylık bebeğe verilir mi calpol falan büyük oğlumda hiç vermemistimAtes varsa sen ver canim ates dusuruvu rahatlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?