Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu hafta pazarda domatesler baya düşmüştü kadınlar doldurmuştu poşetleri bugun disari ciktik tarla domatesi 1 bucuk yazıyordu ben uzun erik gibi olanları seviyor onlarda 2 tlydi ben bayram sonrası yapicam diyodun bu ara parti parti yapcam iki kerede menemen yapsam sıcakta zor bi kere domates prensesi yaticam biraz çorbalik kizartma üzerine bu sene kizartma konservesi yapmak istiyorum insallah bide çetin geçti kış bu sene bi nebze olsa sıkı hazırlanmak iyi olur

5 liralık domates aldım bitanede kıvırcık 2 de ona verdm geldim eve pirinç bitmiş kızların yataklarına alez almam lazım eskidi baya onlarınki kendimizede alırım yarın çıkıp bakmam lazım

Kızlar netleşmedi ama yazayım. Eşim işten istifa ediyor. İşlerin işleyişi konusunda uyuşmazlık yaşıyorlar ve iş bilmeyen adamı başa getiriyorlar. Eşime de bu konuda tam destek veriyorum onu çok haklı buluyorum. Hali hazırda ilgilendiği projesi var ve tazminatını da verip projesi ile dışarıdan danışmanlık şeklinde ilgilenmesini teklif edebilirler. Bakalım inş öyle olur. Dua edin lütfen hamiş arkadaşlarım bize hayırlıların en güzeli olsun inş hakkımızda.
Yeni bir süreç bizi bekliyor. Stok genel malzemeler var zaten. Biraz da birikim var yeni işe başlayana kadar bizi idare eder Ağustos başındaki maaşımız ile de kredi kartlarını kapatırız aidat ve genel ihtiyaç dışında bir sıkıntımız olmaz inş hayırlısı ile

Alya inşallah sizin için en iyisi olur. Toplu alışverişinizi yapmıştınız ayağınızı da yorganınıza göre uzatırsanız bu süreci en hafif şekilde geçirirsiniz.
Bende de yine ağrılar arttı. Hastaneye yatışım yapıldı ilaca başladılar. Adrenalin dolu bir çoçuğum var

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Neden boyle oluyormus sebep neymis

Geçmiş olsun

Neden boyle oluyormus sebep neymis
Bilmiyorlar ama olmaması gerekiyormuş makattan ağızdan damardan allaaam daha ne yolla ilaç alacam bilmiyorum. Ben hariç herkes panik bende aptal bir genişlik hali inşallah bu cümleleri yazdım diye de ban yemem scss den sonra tırstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…