Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla scss nin her yazdığı dogru idi tuce her zamanki gibi çıkışlarını ve atarlarını yaptı. Birisi de şikayet et e bastı geldi moderatör okudu işte polemik hemen müdahale edeyim dedi. Olay özetle bu

Amin canım akşam çok az ateş düşürücü verdim gece rahat uyudu inşallah çabuk toparlanır

Hakkınızda hayırlısı olsun alya

Amin canım akşam çok az ateş düşürücü verdim gece rahat uyudu inşallah çabuk toparlanır
İnşallah çabuk toparlanır bebekler çok güçlüdür gülsuyu varsa eklem yerlerine sür boğazında bişey olsa farkederdi doktor umarım antibiyotige ihtiyaç kalmadan atlatırsınız

sirkencubin geçmiş olsun seninki yaramazlık yapmış yine, gelmek mi istiyor biraz konuşsan daha erken vb hissediyor gerçekten bebekler ben ilk kızıma 37. Hafta çalışabilir raporu almaya gittigimde söyledim eşimin doğuya tayini çıktı doktor hanım babası gitmeden görsün pazartesi gitcek büyüdüde bebegim dogum başlatmak için çatı muaynesi yapsanız ya da sezeyan olsam diye yok erken daha suyun güzel 40 ı bekleriz dedi. Gece suyum geldi ertesi gün öğlene dogum yaptım.

bizimkiyle de biraz konussan teyzesi 40 bitiyor yarın sabah yatıs yapılacak ınsAllah bakalım suni sancı için

sirkencubin gecmıs olsun bişe olmaz Allahın ıznıyle ilaclar ve dinlemeyle gününü tamamlar

Ayy canım takvim bile bitmiş sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyorum.

daha öncesinde olumsuz bir durum yaşamış mıydın? Sadece orda değil tüm hastanelerde her ne kadar akreditasyon olsa da ufak sapmalar olabiliyor. Bu özel ya da devlet ya da üniversite/araştırma hastanesi farketmiyor.

Birebir bi olumsuzluk değil ama tüm gidenlerin ortak kanısı bu yönde. Geçmiş olsun size de canım umarım bir an önce durur sancılarınız.

Suveybe13 canım daha çok küçük farklı doktora bi götür istersen

A Alya_sura88 hakkınızdan hayırlısı olsun canım kendime güvensem ben bile çıkıp evden bir şeyler yapmak istiyorum belli süre sonra 8-5 günlük çalışma 20 gün yıllık izin ağır geliyor insana bir de huzursuzluk olunca eminim ki çıkmak için yeterli sebep olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…