- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.681
Uyy yavrum kıyamam geçmiş olsun canım.. biliyorsun onlar ne ateşleri atlatırlar.. telaş etme ılık bi duş ya da ılık havlu ile rahatlat istersen.Kızlar ogluş ne tarafa yatarsa o tarafı atesleniyor doktor ateş düşürücü de vermedi
Bol bol emzir ama gözlemle de kaç çıkıyor şu an ateşi ? Çok minik bebeklerde doktora gidilmeli diye biliyorum2,5 aylık bebeğe verilir mi calpol falan büyük oğlumda hiç vermemistim
F35 programına katılımımızı imkansızlaştrdık ya s400 le ondsn ötürü çıkmaya başladıBu arada altın yine yükselmeye başlamış
Valla scss nin her yazdığı dogru idi tuce her zamanki gibi çıkışlarını ve atarlarını yaptı. Birisi de şikayet et e bastı geldi moderatör okudu işte polemik hemen müdahale edeyim dedi. Olay özetle bu
Hemşire demistiSuveyde küçükse eğer cay kaşığıyla verebilirsin calpol bende vermiştim bisey olmaz
Kıyamam ya, ateş hali 72saati geçerse bir daha gotur doktora istersen çok minnak dahaKızlar teşekkür ederim anlamadım ne tarafa yatarsa o tarafı atesleniyor duş aldırdım çok halsiz emmekte bile zorlanıyor dokundugun zaman ağlıyor
Amin canım akşam çok az ateş düşürücü verdim gece rahat uyudu inşallah çabuk toparlanırsirkencubin geçmiş olsun çok sen moralini yüksek tut.
Suveybe13 çok geçmiş olsun bebişe de çok mu çıkıyor ateşi, sık sık duş aldırıp alnına ve koltukaltına nemli bez koy istersen.
Tüm şifa bekleyenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun alyaKızlar netleşmedi ama yazayım. Eşim işten istifa ediyor. İşlerin işleyişi konusunda uyuşmazlık yaşıyorlar ve iş bilmeyen adamı başa getiriyorlar. Eşime de bu konuda tam destek veriyorum onu çok haklı buluyorum. Hali hazırda ilgilendiği projesi var ve tazminatını da verip projesi ile dışarıdan danışmanlık şeklinde ilgilenmesini teklif edebilirler. Bakalım inş öyle olur. Dua edin lütfen hamiş arkadaşlarım bizehayırlıların en güzeli olsun inş hakkımızda.
Yeni bir süreç bizi bekliyor. Stok genel malzemeler var zaten. Biraz da birikim var yeni işe başlayana kadar bizi idare ederAğustos başındaki maaşımız ile de kredi kartlarını kapatırız aidat ve genel ihtiyaç dışında bir sıkıntımız olmaz inş hayırlısı ile
İnşallah çabuk toparlanır bebekler çok güçlüdür gülsuyu varsa eklem yerlerine sür boğazında bişey olsa farkederdi doktor umarım antibiyotige ihtiyaç kalmadan atlatırsınızAmin canım akşam çok az ateş düşürücü verdim gece rahat uyudu inşallah çabuk toparlanır
bizimkiyle de biraz konussan teyzesi 40 bitiyorsirkencubin geçmiş olsun seninki yaramazlık yapmış yine, gelmek mi istiyor biraz konuşsan daha erken vb hissediyor gerçekten bebekler ben ilk kızıma 37. Hafta çalışabilir raporu almaya gittigimde söyledim eşimin doğuya tayini çıktı doktor hanım babası gitmeden görsün pazartesi gitcek büyüdüde bebegim dogum başlatmak için çatı muaynesi yapsanız ya da sezeyan olsam diye yok erken daha suyun güzel 40 ı bekleriz dedi. Gece suyum geldi ertesi gün öğlene dogum yaptım.
Ayy canım takvim bile bitmiş sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyorum.bizimkiyle de biraz konussan teyzesi 40 bitiyoryarın sabah yatıs yapılacak ınsAllah bakalım suni sancı için
sirkencubin gecmıs olsun bişe olmaz Allahın ıznıyle ilaclar ve dinlemeyle gününü tamamlar
daha öncesinde olumsuz bir durum yaşamış mıydın? Sadece orda değil tüm hastanelerde her ne kadar akreditasyon olsa da ufak sapmalar olabiliyor. Bu özel ya da devlet ya da üniversite/araştırma hastanesi farketmiyor.
aminn Allah razı olsun cumlemıze nasıp etsın ınsAllahAyy canım takvim bile bitmiş sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?