Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben tostosla tek hücre halinden beri konuşuyorum sürekli anlatıyorum aslında. Ama arkadaş biraz aksiyon sevecek gibi belli

Ben sakinim kronik. Senin hala gelmedi değil mi? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle

günaydın, bir ara yazmıştım sonra fırsatım olmadı ama tekrar yazmak istiyorum. allah kısmet ederse doğuma kadar yaptığım birikimleri yazmak istiyorum. önceside vardı tabi. şükür ki rabbim bir bebiş nasip etti. hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı , isteyenlere de en kısa zamanda allah nasip etsin diyorum.

dün temmuz ayı için birikimimizi yaptık 2 tam altın 1 çeyrek aldık. kredi taksitimizin bittgi ilk aydı değerlendirelim dedik. bereketli olur inş

Ay canım ya allah şifa versin benim ablam da hep yatarak geçirdi hamileliğini. Maalesef olabiliyor . Bolca kitap oku dinlen zaten bebek olunca sırtını şöyle dayayıp uzanamayacaksın şimdiden bolca dinlen

Ben sakinim kronik. Senin hala gelmedi değil mi? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle
aminn ınsAllah yok Allah razı olsun yok gelmedi yarın sabah yatıs yapılacak gelmezse sunı sancı için ınsAllah

Kaizen S cok tesekkur ederım Allah razı olsun sorma teyzeleri annesine cekmıs bızımki ben de 41-42de dogmusum

ooyy kuzum benim anneni seni bekleyenleri bekletme dışarısıda rahat annen sana çok güzel bakar :)
hurma ye canım al önüne koca bir kase 2 -3 gün ye faydası olmuştu arkadaşıma

aminn cok tesekkur ederım Allah razı olsun

Penguen sagol canımm ayy günde kalmadı ki neyse yarın yatarsam ona da faydası olur bugun yıyeyım bıraz bari hıc yemedm

Kuzenimle ayni yastayiz o muhendis.
Is buluyor gidip calisiyor tutumlu da birisi.
Ama isi surekli degil.
50bin lira biriktirebilmis ve evlilik dusunuyor.
Zavalli kuzenim dedim daha evlilik maliyetinin yarisini bile denklestirememis.
Umarim simarik dengesiz bir kiz bulmaz
Simdiki dugunler kinalar nisanlar ne kadar abartili oyle
Cok maliyetli.
Allah yardimcisi olsun

Haftasonu ve gelecek hafta 2 yemwklli misafirim var . Hic gücüm yok ama mecburum artik.

Pazar var bugun. Keske uygunu konservelik domates ve visne bulabilsem.
Koy yumurtamiz da bitti.
Bu ay kisitli butce dedikce misafir vs masrafi cikartiyor esim. Bakalim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…