- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.701
Ben tostosla tek hücre halinden beri konuşuyorum sürekli anlatıyorum aslında. Ama arkadaş biraz aksiyon sevecek gibi bellisirkencubin geçmiş olsun seninki yaramazlık yapmış yine, gelmek mi istiyor biraz konuşsan daha erken vb hissediyor gerçekten bebekler ben ilk kızıma 37. Hafta çalışabilir raporu almaya gittigimde söyledim eşimin doğuya tayini çıktı doktor hanım babası gitmeden görsün pazartesi gitcek büyüdüde bebegim dogum başlatmak için çatı muaynesi yapsanız ya da sezeyan olsam diye yok erken daha suyun güzel 40 ı bekleriz dedi. Gece suyum geldi ertesi gün öğlene dogum yaptım.
Ben sakinim kronik. Senin hala gelmedi değil mi? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninlebizimkiyle de biraz konussan teyzesi 40 bitiyoryarın sabah yatıs yapılacak ınsAllah bakalım suni sancı için
sirkencubin gecmıs olsun bişe olmaz Allahın ıznıyle ilaclar ve dinlemeyle gününü tamamlar
Ay canım ya allah şifa versin benim ablam da hep yatarak geçirdi hamileliğini. Maalesef olabiliyor . Bolca kitap oku dinlen zaten bebek olunca sırtını şöyle dayayıp uzanamayacaksınAlya inşallah sizin için en iyisi olur. Toplu alışverişinizi yapmıştınız ayağınızı da yorganınıza göre uzatırsanız bu süreci en hafif şekilde geçirirsiniz.
Bende de yine ağrılar arttı. Hastaneye yatışım yapıldı ilaca başladılar. Adrenalin dolu bir çoçuğum var
aminn ınsAllah yok Allah razı olsun yok gelmedi yarın sabah yatıs yapılacak gelmezse sunı sancı için ınsAllahBen sakinim kronik. Senin hala gelmedi değil mi? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle
ooyy kuzum benim anneni seni bekleyenleri bekletme dışarısıda rahat annen sana çok güzel bakar :)bizimkiyle de biraz konussan teyzesi 40 bitiyoryarın sabah yatıs yapılacak ınsAllah bakalım suni sancı için
sirkencubin gecmıs olsun bişe olmaz Allahın ıznıyle ilaclar ve dinlemeyle gününü tamamlar
aminn cok tesekkur ederım Allah razı olsunbenben00 kızlar nasıl tatil nasıldı?
sirkencubin saglıcakla gününde gelsin inş bebeğiniz.
A Alya_sura88 hakkınızda hayırlısı olsun inş bu şekilde daha mutlu olursunuz.
kronikuykucu yarın güzel hanerlerini alırız inş.Allah sağlıcakla kolayca doğum nasip etsin.
yok canım emir girişi yaptım 254 ten ama düşmedi bakalım düşerse hemen alır banka yoksa fona koyarımPenguen aldınmı altın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?